Dagen har varit lång

Men vilken måndag är inte det? Och när man som jag totalt glömt att man har spanska tills imorgon så går mer eller mindre hela dagen åt till att plugga på det.

Men nu är jag iallafall klar och ska ta in hästarna. Tror de vill ha lite mat nu, och det ska de få också!

Fysik nurå

Idag va vi sådär härligt fredagsflummiga, sen kollade vi schemat och insåg att det inte allt var fredag, utan måndag... Haha ;)

Jaja, nu ska vi ha fysik, och efter det slutar vi.

Så vi hörs då!

Yesterday night

Måndag igen....

En dag på topp.

Hade en trevlig eftermiddag med där vi firade systrarna Ekströms födelsedagar. Trevligt sällskap och god mat. Kan det bli bättre?

Dagen avslutad väll inte med liks högt betyg då jag måste plugga... Men det är klart nu och jag ska gå och lägga mig. Snart... Eller nu... Ve inte. Är trött, men mamma och pappa är inte hemma än och när dom kommer så kommer jag vakna ändå så.. Jaja, får se snart
Men jag säger godnatt till er så länge, så hörs vi imorgon igen!

the natural me, no makeup

Min outfit

Nya jeans (mörkt blå)
Svart linne "rock it"
Vita Converse
Jeansjacka
Magnetic nail-polish

Söndag

Idag gick jag upp ganska sent, eller typ halv 10 så inte jättesent kanske. Åt god frukost=nybakade bullar. Gick sen ut i stallet och red Calle. Han hade energi som heter duga, men jag satt och skrattade åt det stora delar av passet. Pappa är vittne till det ;)
Men jag tyckte det gick ganska bra.

Nu sitter jag i bilen påväg till Malmö, ska lämna av mamma där, sen åker pappa och jag till Genarp. Ska fira Freja och Felicia som fyllt år nyligen.

Så efter att vi varit där så får ni mer uppdatering, och kanske någon till nu i bilen vad som helst typ ;)

Kan inget annat än att älska tanken på detta!

Home again

Kom precis hem från stallet efter en kul dag där, som vanligt.

Började med att vi hade gymkhana 2 och 2. Vi äldre fick vars en liten att ta hand om och ha med i vårt lag. Jag fick en tjej på 5 år som har ridit i typ en månad, kanske 2. Men det gick ändå ganska bra tycker jag. Det var roligt iallafall.

Efter det så rörde vi de andra hästarna lite. Jag satt på Grynet igen, äntligen <3 Har saknat henne jätte mycket nu när jag inte ridit henne på en månad. Men det gick bra ändå tyckte jag.

Efteråt hade vi möte i stallet innan jag åkte hem.

Blev även bjuden till Linneas konfirmation nästa vecka, ska bli super kul!!

Helg igen!

Lördag, helg och stalldag. Backahus väntar, och dit ska jag snart. Om en timme ungefär. Så jag får ta och göra mig i ordning nu, så uppdaterar jag nån gång under dagen!

Haha, Im a Genius, are you?

Fredag!

Dagen har gått i ett, har verkligen inte haft tid att uppdatera.
Haft en bra dag, rolig idrottslektion faktiskt. Trotts vädret som vi inte hade på vår sida direkt så lyckades vi få till den riktigt bra. Det blev en sån riktigt flummig lektion med poängboll (liknande brännboll), skoj.

Efter skolan tog Sara och jag bussen till Lund där vi möttes av Julia och Olivia. Så vi har varit där ända tills nu ikväll, åkte hel vid närmare halv 10 tror jag. Hade riktigt kul, länge sen vi träffades så det gjorde det bara ännu roligare :D

Så nu när jag kom hem så har jag inte gjort ett dugg mer än att ge hästarna mat och spelade lite fotboll med Sara.

Nu ska jag gå och lägga mig, ögonen går snart i kors på mig, så godnatt!

In da city med sara

Seg idag... Jao!

Ingen bra uppdatering, fy skäms... Men det blir ett inlägg här iallafall, så har ni fått 3 inlägg. Alltid något.

Precis klar med allt som skulle fixas, även provat det nya nagellacket jag köpte, det som var magnetiskt. Sjukt coolt, är supernöjd med det köpet! Kommer bilder imorgon, även på jeansen.

Imorgon kommer bli en sjukt bra dag. Längtar redan och är riktigt taggad! Men mer om det imorgon efter skolan, för den ska klaras av först, innan roligheter får hittas på.

Annars har det varit en bra dag. Sitter och bloggar i ett överstökigt rum. Tror seriöst aldrig mitt rum varit värre... Kläder överallt,,,, ÖVERALLT(!!), böcker och tidningar lite här och lite där. Massa papper på bordet och säkert nåt på golvet också om man kollar noga. Garderobslådorna går knappt att stänga, och min skrivbordsstol svämmar snart över, för att inte tala om mina
bokhyllor fyllda med saker som inte ens används, minst tusen pennor och trehundrasjuttiofem suddi. Ja nu fattar, kaos är namnet. Men sängen hittade jag iallafall, så nu ska jag ta och sova lite. Godnatt världen <3

Jajamensan

Matten klar, ätit med mamma och pappa och nu ska hästarna få sitt. Fortsätter jobba Calle som igår, jobba honom i låg form med framåt drivning. Det var så härligt att rida honom igår, han hade sån vilja att arbeta som jag sällan känt på honom!

Gustav longeras aningen löst eller inspänt, får se vad vi känner för sen.

Så nu ska jag byta om och springa ut till de sötaste som finns <3

En dag i april

Skolan gick bra idag, hade en skitjobbigt idrottslektion med intervaller stora delar av lektionen, och resten var typ uppvärmning vilket också var väldigt jobbig idag. Så tufft pass, men kul faktiskt :) jag gillar att ta press på min kondition av någon anledning, kul att se hur mycket man klarar av lixom ;)

Mamma hämtade mig på skolan och vi åkte till Burlövs Centrum, ett shoppingcenter för er som inte vet ;) köpte lite presenter, ett par jeans till mig och ett nagellack med magnetism. Kan visa bilder på det sen, så förstår ni vad jag menar med magnetism.

Nu ska jag ta och göra matteläxan, och sen blir det stallet! Hörs sen!

Zzzzzz...

Calle gick såå bra idag. Jobbade enbart i skritt, men han gick super.duper.jätte.dunder.bra! Han trampade under sig och sökte sig hela tiden neråt och letade efter stödet i handen. Han lyssnade på små små skänklar och hjälper, och det kändes verkligen som att det var VI. Inte han... och jag. Utan VI. Första gången han engagerar sig så mycket i skritten, och det var riktigt roligt!

Hemma igen.

Utvecklingssamtalet gick bra, inte mycket de hade att klaga över. Känns bra. Blir nöjd med mig själv. Fast jag vet att jag kan ÄNNU bättre, and Im gonna prove it!

Käkat pizza med mamma och pappa, pratat lite om en grej inför sommaren 2014 som jag sååå hoppas går i lås. Måste prata lite med andra personer och kolla runt på olika ställen, se vilket som är det ultimata för mig, och hålla tummarna! ;) är så extremt taggad och vill verkligen detta, så hoppas hoppas!

Nu ska jag bege mig till stallet, där har jag två små stjärnor som väntar på mig!

Utvecklingssamtal nurå

provet klart

haha, fatta glädien när man tryckte på "skicka" minuten innan de stängde inlämningen. otroligt skönt. det var inte så vårt som alla sa, men det var mycket och krävande. men nu är det över, och jisses vad skönt att slippa tänka mer på det. nu ska jag sätta mig med datorn och läsa igenom de sista omdömmena för att sen åka till skolan för utvecklingssamtal. bläää, men måste göras. precis som så mycket annat. men det ska säkert gå bra, hej så länge :)

tagga prov nu

sitter i so salen och förbereder oss för prov. de andra klasserna har redan haft det och alla säer att det var svårt så vi får hålla tummarna för att de bara skojar med oss! men hej så länge, hörs sen!

Yeh, thats cute.

Summer 2012...miss it

And im On!

Nu fungerar blogg appen igen, så nu kan jag ladda upp nya bilder och "här-och-nu" inlägg!

Tänkta bara förtydliga om att nu är våren här, och sommaren förhoppningsvis på intåg! Idag är det exakt 50 dagar till skolan slutar, och imorgon exakt 7 veckor! Så taggad! Fenix Park om 53 dagar. Livet rullar på!

hej alla söta därute

kom hem för en stund sen, har ätit och gett hästarna sitt hö. de fick inne idag, det är ju halv storm ute ;)

ska nu sätta mig och plugga inför andra delprovet imorgon, läsa och ha tårkigt typ ;)

har mailat...

skickade ett mail till blogg.se's kundcervis idag, så förhoppningsvis får jag svar imorgon eller något. så håll tummarna för att de kan fixa det här nu, så jag kan blogga från mobilen idag.

nu säer jag godnatt till er och världen

valde att inte göra något med hästarna idag. gustav gick ett hårt pass igår och det är mer än vad han är van vid, och calle fick vila med honom idag.  så kan det bli ibland.

jag har iallafall inte fått bukt på blogg-appen än, ska kontakta blogg.se om det imorgon om det inte löser sig.  det funkar inte med bara uppdateringar från datorn, då blir det inte mer än typ 3 inlägg max per dag och inga nytagna bilder utan bara de som redan finns på datorn. not good.

precis kommit ut från duschen, nu ska jag gå och lägga mig så jag kan vakna imorgon med ett leende på läpparna efter en skön nattsömn. eller nåt ;) haha.

funderar på att lägga in denna som header, men kan inte riktigt bestämma mig. blir det kanske lite för lamt med svart och vitt? hmm.. behöver era åsikter nu! så kommentera vad ni tycker. jag tar gärna emot förslag och annat också. sjukt svårt att få in gustav i den, hittade ingen bra bild som passade in i den... en annan anledning att jag tvekar, vill ju gärna ha med båda. jaja, säg vad NI tycker nu, godnatt
 
 

hemma

bra dag i skolan, fick tillbaks mitt So-prov från i fredags med alla rätt! nu väntar del 2 på onsdag, och det är bara en fråga fick jag reda på, men en där man själv ska fundera och motivera och grejja. men det ska förhoppningsvis gå bra det också, för det är den frågan som sätter betyget. det ända jag vet är att jag hittils uppnåt e på provet.

nu har jag kastat i mig lite mat, ska bege mig ut till stallet och fixa allt där, så vi hörs senare!

Måndag

Idag är det åter måndag, och vi ska ha vår sista lektion innan lunch. Kan inte ladda upp bilder då jag får göra någon provesorisk uppdatering eftersom att jag inte kommer in på bloggappen, och datorn har jag inte tid att starta när jag är i skolan. Så bilder och annat kommer när jag kommer hem i så fall.

Jaja, ha de bara så länge

åter igen...

...så fungerar inte blogg-appen, så räkna inte med sågon super bra uppdatering.

allt gick bra med calle, började med att longera inspänt och sen hoppade jag upp och fortsatte jobba inspänt. tror ham tyckte det var ganska roligt att jobba inspänd på lina, han var arbetsvillig och så i allafall. men det gick bra och jag är nöjd med honom. ska börja rida honom lite ute nu så blir det inte lika pang bom när jag ska börja rida ut honom sen. vilket jag hoppas är snart.

allt gick bra på backahus också, vi var bara 5 pers idag. men nästa vecka ska vi nog ha en timme längre så vi inner mer.

nu ska jag ut i stallet, hitta på något med gustav och mocka stallet. packa hö och byta vatten, ja ni vet ja vad som ska göras. hej så länge!

lördagsupdate en söndag morgon

ja det får bli så idag, eftersom att internetet inte fungerade igår.
 
men jag var i alla fall på backahus som vanlit. tror snart inte jag behöver skriva det mer för ni vet var jag gör på lördagarna ändå vid det här laget ;) iallafall så var det bara jag från min grupp där, för maxine och linnea kunde inte komma. så jag red min lektion med mille.
 
jag red jackpot, maxines och milles häst. har bara ridit honom ett fåtal gånger innan, men det var kul att prova något nytt. han var rolig att rida, annorlunda från de andra hästarna jag rider. det var skönt att bara va 2st i paddocken eftersom att jag inte känner honom från ryggen (och inte jättemycket från marken heller) och inte kan hans knappar. vi hade mycket mer utrymme att rida på och man behövde inte ta hänsyn till var alla var, utan bara ett annat ekipage vilket var mille och Danny. men jag är nöjd med mitt pass, det var kul.
 
i slutet av passet, precis innan vi skulle skritta av så frågade mille mig om jag ville prova Danny en liten stund. Danny är också deras häst, men till skillnad från jackpot så går han inte med på lektion med någon annan än maxine eller mille. jag hoppade upp och kände lite på honom. det var stor skillnad mot någon annan häst jag ridit, men han var härlig att rida. provade lite trav på honom, och hans steget va helt annorlunda. bra annorlunda. riktigt rolig att sitta på. så de 5 sitsa minuterna red jag honom, kul :)
 
så tack igen mille (och även maxine fast hon/du inte var där) för att jag fick rida era hästar :) <3
 
sen släppte vi ut dom i hagen utan täcke, förtsa gången i år tror jag. gud vad dom mös, allihop. dom älskade det verkligen.
 
vi satte oss i gräset och fikade och hade lite teori, eller främst de små men även jag lite grann. mysigt att sitte ute i värmen, 17 plusgrader tror jag att det var. härligt.
 
sen gjorde vi vid i stallet och allt sånt där, jag fixade jackpots box så mille slapp ta 2 och som ett litet tack.
 
på kvällen fixade jag och annelie det sista med planeringen inför "vi istallet", eftersom att ingen riktigt tagit tag i det. men nu är allt under kontroll och idag är första träningstillfället i stallet.
 
nu ska jag gå ut i stallet och fixa hästarna, så att jag kan va på backahus kl. 15. ha det bra så länge :)

No internet connection...

Inta haft något internet på hela gårdagen, så tyvärr kunde jag inte skriva något. Men idag är jag igång igen! Så i nästa inlägg skriver jag om gårdagen :)

Calle igår, solade och njöt av vädret

So far so good

Skolan flöt på bra som vanligt, inga konstigheter. SO-provet gick bra och jag kände mig säker på alla frågor utom en, vilket jag är nöjd med.

Efter skolan gick jag ner till farfar, fast fick reda på efteråt att jag gått en stoooor omväg, men men. Skönt att gå lite ändå så. :) mamma och pappa kom också dit och vi ilade lite och så innan vi åkte hem.

Har städat och skypat lite med Sara, levt fredag eftermiddag ;) nu ska jag ut till stallet och jobba mina små pluttar. Funderar på att rida Calle med gummitygel... Hmmm, får se vad det blir ;) nu om ni ursäktar så måste jag avsluta detta inlägget, men vi hörs senare, you know that now! :)

En bild tagen hos farfar

Fredag

Klockan är 7 och i vanliga fall hade jag ätit frukost vid den här tiden, men inte idag. Sitter istället i bilden på väg till stan. Ska in till sjukhuset på röntgen grej. Eftersom att jag ska få tandställning så måste dom typ röntga käken och sånt skit. Jaja, måste göras så det är väll bara att göra det med ett leende på läpparna istället! Men snart framme så vi hörs senare!

Dagens:
Blå jeans
Vita Converse
Vit blus
Utsläppt hår

Fix färdigt

Har precist krypt ner i pyjamasen, hoppat ner under täcket och lagt mig till rätta för natten, ska bara göra detta inlägget först.

Fixade hästarna ganska snabbt, eller egentligen bara Calle för Gustav vilade idag. Longerade Calle, han e så duktig på det nu <3. Christel ska komma hit, ev nästa vecka och hjälpa mig med chambonen (med reservation för stavfel).

Imorgon bitti blir det inte skola direkt, nä men håll koll så får ni veta mer om det imorgon! För nu täcker jag släcka min lampa och somna, godnatt

Yes Im done!

Taggad för provet imorgon, nu när jag kan allt ;) handlar om lag och rätt, juridik och sånt där. Lite intressant faktisk.

Men nu när jag en klar så ska jag ta mig ut i stallet och fixa hästarna, så mer update senare, det vet ni!

Kolla vad söt tröja, vill lätt ha en sån, den vita eller svarta ;)

En snabbis

Kort inlägg, tänkte bara säga hej. Pluggar lite inför provet imorgon, hästarna har precis kommit in och fått hö.

Har egentligen inte mycket att skriva om, villa bara bekräfta för er att jag lever (blink), och att vi hörs senare, här på bloggen!

Slutar tiiiidigt.

Slutade redan 10.30 idag. Riktigt härligt. Vi hade orientering - provet, det som är slutgiltigt för betyget. Tror det gick bra, kändes så. Fast har fått lite ont i ryggen igen, där jag slog mig när jag trillade av Grynet för några veckor sen. Fastnade i en gren i skogen så jag trillade, och eftersom att det inte hade gått över till 110% från sist så blev det väll någon belastning eller vad vet jag. Men annars gick det bra! :D
Men fötterna har verkligen fått jobba idag.
Jag inleder ju varje dig med att gå en km till bussen. Sen gick jag från skolan till badet där vi startade. Sen var det orientering, fågelvägen var 7 km där, så vi gick ju längre än det. Sen till skolan från badet (och till och från badet en gång till för att en kompis hade glömt sin jacka där), sen ner till centrum där vi cirkulerade ett tag, och sen tog jag bussen hem. Och nu, efter en och en halv km från bussen (första va skolbuss andra var vanlig, därav distansskillnaden) så sitter jag här hemma och vill inte gå ett steg till idag. Fast hade varit kul att ha stegräknare idag faktiskt.

Ska ta och göra mig lite varm choklad nu, med mycket vispgrädde i. Jammi! :)

En klar en kvar

Tog en lång promenad med Gustav i solen. Tror vi var ute i en timme ungefär och han njöt av varenda sekund. Spetsade öron och ett pigg steg framåt. Kul. Så vi var ute och mös i solskenet länge, och bra gick dit stigen ledde oss typ ;)

Har ätit lite, och nu står Calle på tur att arbeta. Ska bli kul det med såklart! Så vi hörs när stallet är klart!

Att ta med skolan hem...

Är inte direkt det roligaste. Nu pratar jag om läxor och prov. Men jag vet att det måste göras och därför så e det lika bra att göra det nu direkt. Så det blir en stund här med böckerna i knät, sen blir det stallet, och jag längtar. Vill inte sitta här längre, vill ut och mysa med hästarna... Sååå, nu avslutar jag detta inlägget så jag snabbare blir klar. Hej så länge

Ett foto jag tog tidigare idag

Perfekt lunch!

I skolan var det någon grönsakssoppa, inget för mig. Så istället tog jag tillsammans med Tilde och Hanna en liten promenad i centrum. Och nu är årets första jordgubbar ätna! Underbart, och en sån lunch kan man ju bara inte tacka nej till ;)

Ytterligare ett inlägg om ingenting...

För just nu gör jag ingenting, bara pluggar massa skit saker... Vill vara ute och njuta av vädret med mina ponnys, men nä, för istället så hamnar man i soffan med skolböckerna i knät och måste läsa massa om det... Just nu är de aktuella ämnena biologi spanska och SO.
Idrotten gick bra idag och jag tror jag får ett bra resultat på det, fick den känslan när jag la ner pennan efter mitt sista skrivna ord på det provet, så vi får hoppas det.

Nu ska jag läsa lite till sen kan jag äntligen (!!!) gå ut till mina ponnys!

Helt okey fika!

Utan täcke

Gick ut och tog av täckena på hästarna nu vid 15 tiden, gav dom lite hö och klickade massa bilder. Mys pys, älskar det här livet!

Spring feelings #my #dog

Gaddi har en del energi, haha. eller vår känslor kanske man ska kalla det! Men söt e han, som alltid ;)

måste bara berätta...!

minns ni inlägget för några dagar sen om gymnastiken? (om inte så bläddra ner några inlägg, det är inte långt eftersom att jag inte bloggade på några dagar elleman). jag nämde ju att de skulle tävla i göteborg denna helgen. RM (riksmästerskap) med ca 65 lag med i tävlingen. och gissa vad dom gör... jo de plockar hem tredje platsen! stort grattis tjejer, ni är jätteduktiga! :D <3
 
blev bara tvungen att berätta det.
jag har lagt upp videon på cupsong med två muggar också ett inlägg ner. hoppas ni kan se det, jag kunde iallafall, så det borde ju gå.
 
nu ska jag ta och krypa ner i min pyjamas och gå och lägga mig. imorgon blir en stressig dag, två läxförhör på onsdag som jag knappt börjat på då jag har haft fullt upp med provet tills imorgon. en laboration som ska färdigställas och skickas in och sen är det SO prov del ett på fredag. helgen blir bättre sen, fast jag måste nog använda en del av den också till att plugga faktiskt... SO prov del två kommer på onsdag nästa vecka nämligen. men helgen i långa drag ser ut så att det är backahus på lördag och troligtvis även söndag då det är dags att börja öva inför "vi i stallet" tävlingen. ni som har hängt med här i ett år mist kommer kanske ihåg vilket kaos det var förra året. vi fick fel böcker och lärde oss helt fel material och inte ens ämnet stämde... så vi ville ge de elever som var med förra året en ny chans, för de kämpade på riktigt bra ändå. den ända som inte kan va med i år är jag- då jag nu är för gammal, men finns självklart med som stöd precis som alla andra i ungdomssektionen. för er som inte vet vad det är för tävling så är det en teoritävling mellan skånska ridklubbar för elever mellan 10 och 13 år. vinnande lag får en viss summa pengar till sin ungdomssektion att hitta på roliga saker för med eleverna. skojigt värre ;) detta och massa annat skoj bestämdes på mötet i lördags som jag nog glömde säga att vi hade. men men.
nu blir det sängen, godnatt <3

Cupsong with 2 cups

Plugg i solen innan idag, mys <3

en inaktiv blogg = en förklaring efteråt.

jag vet att jag inte varit aktiv här, men det är faktiskt inte mitt fel. nej inte ert heller, o inte någon annans ;) men min bloggapp har inte varit min bästa vän dessa dagar. nej mer min fiende, den har helt enkelt inte funkat. och datorn, nej jag har inte haft tid att koppla upp mig till den. där av min frånvaro här. men nu är jag tillbaks och med laddade batterier.
 
tänkte att jag lite snabbt ska gå igenom vad jag gjort dessa dagarna.
 
fredag- en snabb vända in om stan för att shoppa till christel. vi köpte två tavlor, en stor och en liten till henne med som hon blev väldigt nöjd med. åt god mat hos henne påmkvällen och firade hennes födelsedag (som egentligen var dagen efter min, alltså 12 mars).
lördag- backahus så klart. red clinton där, vilket jag är nöjd med. han gick bra och var följsam och lätt att arbeta med. visst han stannade några gånger men det är sån han är ;) detta var en sån dag som alla skulle få prova hålla lektion en liten stund, så även jag. inte det jag tänker satsa på direkt, tycker inte alls om att hålla lektion. har gjort det några gånger innan, men jag undviker det gärna om jag kan. tycker bara det är jobbigt, varför vet jag inte. men det är en av de få saker som ja tycker är jobbigt (mentalt) att göra. jaja, nog om det nu.
söndag- va med sara hemma hos henne. vi hade tänkt springa en runda, men valde att tjocka oss med vofflor istället, haha. men det var riktigt gott kan jag lova. i brist på liv försökte vi även lära två ankor att dansa, vilket gick bättre än förväntat faktiskt :D haha. sen gjorde vi även cupsong, ska se om jag kan försöka lägga upp den videon här, men no promises.
idag- skola, bläääää. nej, fel inställning! JIPPIE! nej, det blev ännu mer fel. vi kör neutralt ;) sitter och pluggar för ett idrottsprov vi har imorgon. ush och blä och rätt inställning på det JA. men jag är inte den som är den, frisk lufft ska man ha änd, vilket resulterade i att jag satte mig med datorn på en filt i trädgården och pluggade. sååå skönt och älskar vädret! 14 grader, tror det borde klassas som värmebölja ;)
annars har jag inte så mycket mer att berätta just nu, utan ni får ha en trevlig kväll så hörs vi med bild update och liknande senare!

En saknad...

något som tidigare var halva mitt liv om inte mer var gymnastiken. Jag vet att jag tidigare skrivit ett långt inlägg om det så därför ska inte detta bli ett sånt långt, men vill skriva av mig lite. Jag tränade 3 till 4 gånger i veckan med träningar på 2-3 h per träning. Jag älskade det livet, och var dag ångrade jag att jag slutade med det. Inte för att jag på något sätt vill ge upp ridningen, men jag önskar att jag fortfarande höll på med båda sporterna. Jag sitter här framför datorn och kollar på filmer från den tiden, och tårarna rinner... Saknaden ÄR stor... Nu hejar jag istället på mina kompisar som fortsatte, och som kämpar på med gymnastiken, som ÄR en svår sport. Nu i helgen tävlar de i Göteborg och jag håller alla tummar för dem, även fast jag med hela mitt hjärta önskar att jag var med där ute på golvet och tävlade. Stort lycka till <3

Plugg time

Engelska tills imorgon, plugga plugga. Teoretiskt idrottsprov tisdag, praktiskt på torsdag. So prov del ett på fredag, del två på onsdag. Fullt upp alltså. Där emellan ska jag hinna med båda hästarna och mig själv, springa. Önska mig lycka till!

Blöt morgon!

Regnat hela morgonen, men det gör inte mig så mycket. Jag är nog ganska ensam om detta men jag gillar faktiskt regn. Det är mysigt. Och dess utom så är det ett litet bevis på att vintern inte är kvar längre, eftersom att det inte längre snöar!
Me gusta!

Trotsat vädret!

Sprang en och en halv km, skönt. Sprang hela, med en paus då jag stannade och pratade med Fredrik och Kim en liten kort stund vid dammen, annars inget, så ganska stolt över mig själv för att vara första gången i år. Men så otroligt skönt det är att springa! Struntar i att det nästan är storm där ute, solen skiner och jag har energi, vilket innebär att jag ger mig ut! Fredrik tyckte jag var smått galen eftersom att jag inte hade mycket till varma kläder på mig, men det är en annan femma. Jag frös ju inte så ;)

Motionerade Calle också idag, Gustav vilade. Calle var jätteduktig idag och vi börjar verkligen sätta skänkelvikningarna, härligt. Tog traven idag, första gången sen jag trillade av faktiskt. Kändes väll sådär. Fick lite ont, men det hade jag nästan räknat med. Plus att Calle var jätterädd för allt som lät så allt vart viktigare än mig i emellanåt, men annars kändes det bra!

Effektiv dag tycker jag, hunnit mycket. Duschade nu ikväll, så nu känner jag mig fräsch och din igen tills imorgon.
Godnatt <3

Allt klart

Allt fixat i stallet, efter maten ska hästarna jobbas, och jag med för den delen ;)
Tror maten är på g, det luktat gott från köket! Så jag får ta och slita mig här ifrån för lite mat så hörs vi senare :)

"Titta matte, där e något utanför fönstret!"

Dagens outfit jao

Home sweet home

Hästarna har fått sitt eftermiddagshö, jag sitter och äter och njuter av livet. Funderar på att dra på mig träningskläder och springa en runda, är taggad att få upp konditionen igen. Får ganska mycket sämre kondis på vintern. Men vem får inte ;)

God Lunch

Hamburgare, det behövdes nu. Riktigt gott faktiskt.
Ska ha SO nu, sen två lektioner till innan jag slutar.
Så vi hörs efter skolan!

Can you see it?

Godmorgon

Tisdag, nionde april, tjugohundratretton. Klockan är kvart över 10 och jag är hungrig hungrig hungrig... Tur att vi äter ganska tidigt idag. Har hart orientering nu på morgonen, roligt faktiskt.

Stallet

Allt klart i stallet, hästarna står inne i nymockade boxar med tjockt laget halm och myser. Jag själv tänkte gå och lägga mig så godnatt så länge. Ska skärpa mig med bloggandet också, det ska va mer än 2 inlägg om dagen!

Allt försvann

Jag hade ett jättelångt inlägg förberett om lördagens kväll med Monty Roberts. Men allt försvann, så därför kom det inte igår. Men det kommer, tro mig.

Mina Hästar I Ett Nötskal! :)

Skriver imorgon

Haft en sjukt bra dag, och kvällen var det bästa på länge! Otroligt absolut extremt mega häftigt typ ;) och det blev ju inte direkt sämre av att jag faktiskt både fick träffa Monty, prata med honom, få hans autograf och ett kort! Lyckad kväll med andra ord! Kommer mer detaljerat om det imorgon!

Monty Roberts, here I come!

Nu taggar vi! Ska bli sjukt roligt det hör asså! Uppdaterar er ikväll, med bilder och annat! Ha en bra kväll, för det ska jag ha!!

Uteritt... check

Vi tog en vända ut i skogen idag istället för att rida i paddocken. Mysigt i det fina vårvädret som förhoppningsvis kommit för att stanna. Hade gärna ridit ut Calle också, men han är överallt och ingenstans samtidigt just nu och han har så otroligt mycket energi som vi måste göra av med innan jag tar ut honom i naturen. Tyvärr. Och dess utom så vill jag bli helt bra i min rygg igen innan jag rider ut honom, vilket jag fortfarande inte är. Har än så länge bara skrittat faktiskt, provat trava lite men brutit av direkt igen.

Men jag ska iallafall ut till mina ponnysar nu, mocka rida och hitta på nånting med Gustav också, får se vad det blir.

Idag är det dags!

Dagen som jag väntat på, längtat till och sett fram emot! Idag ska jag se Monty Roberts, den världsberömda hästpedagogen, även känd som hästviskaren! Ska bli sjukt kul!

Men innan det ska jag till Backahus några timmar, min riddag idag som ni nog vet vid det här laget.

Men nu ska jag gå upp, hästarna ska ha mat och jag med för den delen. C ya later.

I Taket Lyser Stjärnorna

såg filmen idag, en film som starkt rekomenderas. den handlar om oväntad vänskap, hur personer förändras och hur lätt saker och ting kan gå fel, men framför allt hur man som 14-åring klarar av livet när ens mamma är döende i cancer. en riktigt bra film som jag satt och grät till bokstavligen, för att den var dels sorglig, men även lycklig och kännslosam. så alla ni som inte sett den - se den!
 
med de orden tänkte jag gå och lägga mig, imorgon är det lördag!

Stallet nudå

Rida Calle, tror jag fortsätter med skritten idag, det gick bra sist. Funderar på att sätta på sadel idag, se om jag får ut något annat av det. (Jag har ridit barbacka nästan hela vintern). En rolig sak lixom, och jag saknar faktiskt lite att rida med sadel, på något konstigt sätt.

Gustav ska longeras, tänkte prova att spänna in honom och se vad för reaktioner jag får. ska bli intressant!

Jaja, vi hörs senare!

Kände för att baka

Och i denna boken finns allt och lite till!

En morgon, som vanligt

Trög morgon, fast det är alla mina morgnar alltid. Nu är jag i skolan och gör ingenting, ska snart ha SO. Snabb uppdatering, men det kommer mer sen

Nu går jag och lägger mig

Imorgon är en ny dag, men nya tag och nya utmaningar. Red inte idag, känner mig för trött för det och det hade inte blivit något bra. Så valde att stå över, det kändes bäst.

Trött pungt esse

Har varit en sån där såsig dag idag. Skönt på något sätt ändå. Började med en idrottslektion där vi bara hade teori hela lektionen. Sen bildlektion som alltid är chill. Fysiken var bara massa experiment och försök. Musik, där gjorde vi inte heller mycket då vi nyligen avslutat teorin. Så sjöng 2 låtar och sen var den lektionen slut typ. Sen efter lunch hade vi spanska där vi bara gick igenom ett gammalt prov och skrev en liten text, och på svenskan var det ända vi gjorde att läsa, sen slutade vi.

Så extremt lat dag ändå. Och jag är trött, varit hela dagen.

Jaja, nu ska jag läsa lite engelska så jag inte har kvar det till sent ikväll, duscha och sen kallar sängen tror jag, eller en film mabye. Får se.

Mys i hagen

Skolan slut, nu hem

Gick ner och mötte upp mamma i centrum, åkte med henne hem. Asså vissa dagar så älskar jag byn. Den är så mysig ibland, man får en bra feeling av att va där typ.

Nu ska jag ta och käka lite innan stallet kallar!

Ytterligare en dag förbi

Calle gick bra idag, men pungt där lixom. Han gick bra, men inte mer än så. Men inte sämre heller, jag är nöjd med honom, men inte wow vad det gick bra idag. Bra, pungt.
Flyttade honom och gjorde allt som planerat, men pinglan hoppade omkring innanför väggarna på ridhuset (vi har dubbla väggar) och störde så Calle var mycket mer intresserad av det än av mig. Men så blir det ibland.

Nu ska jag ta och diska lite, göra mamma glad så slipper hon det, och sen ska jag gå och lägga mig. Godnatt allihop

Våren är på väg nu, äntligen!

Fortsätter idag...

...med vad jag gjorde igår. Ska skritt-arbeta Calle, mjuka upp ordentligt, böja/ställa, länga/korta steget, flytta för skänkel osv. Det gick bra igår, så förhoppningsvis så går det bra idag med. Går in med den inställningen iallafall !

Haha när man inser...

Att det inte var måndag igår som jag råkade skriva i rubriken. Haha lite pinsamt, men det kändes som måndags så jag skyller på det ;)

I like this

Tjoho

Trött idag? Japp. Nej inte så farligt egentligen, bara jobbigt att gå upp. Hade lätt kunnat ligga kvar i sängen en timme till faktiskt. Fast så är det nog för de flesta tror jag. Jaja, skola nu, hörs sen

Im Back On Track!

Så härligt! Satt upp på Calle idag och skrittade honom lite. Flyttade för skänkeln och trampade på bra framåt. Sååå skönt att va tillbaks på hästryggen igen, även fast jag tänker ta det lite lugnt ett tag framöver. Visst gjorde det lite ont emellanåt och kände mig lite stel och ja ni vet allt sånt där, men vaf*n, är bara lycklig att kunna sitta där igen. Och det som är bra nu är att jag kan fokusera mycket på skritten, en gångart som iallafall jag lätt glömmer bort annars.
Även städat mitt rum, så nu blänker det i varenda liten vrå som man kan hitta. Känns bra, fräscht och bra.
Skälv tänkte jag gå och lägga mig, så vi hörs imorgon! Puss och kram, skumbanan ;)

Happy me says hi!

Nu bär det av hemåt

Pungt.

Lunch

Pyttipanna, med överdriver mycket majs i enligt mig som inte äter majs över huvud taget. Men det är min åsikt det. Nu börjar vi snart SO'n, så det är tags att gå upp till den klassrummet nu. Hej så länge

Måndag morgon

Skola nu, efter ett helt lov ~ 10 dagar. Nu kör vi skola ända fram till sommarlovet, möjligtvis någon studiedag emellan lite här och var, men för det mesta är det bara att tuta och köra. För er som är intresserade så är det 71 dagar kvar till sommarlovet! Onödig fakta kanske men ändå.

Nu ska jag bege mig mot bussen!

Godnatt måndag, skola imorgon

Men nånting säger ändå mig att detta blir en bra vecka. Varför har jag ingen aning om, men jag är bara allmänt happy just nu så det är väll det som spökar ;) haha nä men det är härligt att gå in i en ny vecka med den inställningen tycker jag! Så nu tänker jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna, bara för att ;) godnatt <3

Linslus nummer 1 och 2

Känns sjukt bra!

Ja, allt känns bra just nu.
Jag är lätt på bättringsvägen med min rygg och svanskota, inte lika stel och har inte lika ont längre. Tror jag sitter upp imorgon. Är astaggad för det!
Solen skiner och värmen är påväg till Skåne!
Haft en helt fantastisk dag med vänner och hästar.
Vaknade på en madrass hemma hos Sara där jag tillbringade kvällen igår och fram till lite i ett idag.
Åkte till Backahus och mös med hästar och vänner.
Firade Maxine som fyller 16 idag, stort grattis till dig!
Åt god tårta och pratade mycket med Linnea som inte heller red idag.
Gick ute i hagen och njöt av livet, pratade om allt och ingenting, letade efter Grynets grimma, fotade och mös med hästarna.
Pulade i stallet och bara tog dagen som den kom.
Satt ute i solen på gräsmattan och solade ansiktet.
Kom hem och möttes av två gnäggande hästar, mina stars!
Mös i hagen med de bästa
Livet är underbart sånna här dagar. Kan inget annat än att älska. <3 <3

Bilderna!

Kan inget annat än att älska bilderna i förra inlägget! Dom e söta, charmiga och kärleksfulla och jag är totalt såld på dom! Men så hade jag ju en mästerfotograf med mig också; Linnea! <3

Grynet och Chambalon <3

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0