Oh yes!

Ojojoj...

Jag skrev ett inlägg till er igår men nånting hände så nu är det borta. Jaja, inget att göra åt det.

Igår snöade det när jag väntade på bussen, idag blev det regn, vad blir det imorgon? Hagel? Nä ush.... Fast regnet står jag ut med, det rycker jag i själva verket är ganska mysigt. Ja, jag gillar regn ;)

Annars händer nog inget särskilt idag. Det blir väl som vanligt läxor och stall såklart :)

Nä, nu känner jag att jag bara babblar P om ingenting så vi hörs!

Let it *snow* over me!

Luck is luck, dont turn it into something else

Waiting for the buss

En lyckad dag går mot sitt slut

Åkte skridskor med pappa idag, riktigt roligt! Men lite instabilt i början haha. Annars har jag städat lite och fixat. Hästarna har vilat idag. Läst lite till i boken jag lånade av Annelie, asså det är riktigt bra!! Annars har jag inte gjort så mycket tror jag.

Jag vet om ursäkt för grymt dålig uppdatering på sistone, ska verkligen försöka bli bättre på det, särskilt nu när Ni är så många! Jaja, ha det gött så länge, så hörs vi i morgon!

Pappa och jag på väg till Lund

Ska in och åka skridskor, kul kul. Men framme och 2 så skriver mer sen!

Godnatt

Glöm sista meningen i förra inlägget, det blev fel där. Och godnatt! <3

Tack tack! :D

Annelie kom ner om Backahus idag och lämnade en bok till mig som jag velat ha ganska länge, typ sen den kom ut egentligen. "Från blogg till business" av Tyra Sjöstedt. Fick låna den av henne, tack så mycket! Har redan läst typ halva ;) men det är riktigt bra! En bok jag (hittills) bara kan prata gott om, och rekommenderar!

Backahus idag, allt gick super. Red Clinton, han var helt underbar att rida idag. Han var trött efter att ha gått 2 lektioner och det märktes, men han var riktigt samarbetsvillig vilket var riktigt härligt! Det gick bra för alla idag tror jag, iallafall de i min grupp (Maxine och Linnea).

När jag kom hem gav jag hästarna lite hö och sen fastnade jag i boken jag lånade av Annelie. Ett tag senare gick jag ut och mockade och så. Mamma och pappa kom hem då nån gång också, de hade varit och handlat litta. Så red jag Calle, vilket inte gick särskilt bra. Han lyssnade inte alls på mej helt enkelt, varken skänkarna sitsen eller handen (eller spöet) reagerade han på. Var nära på att jag inte längre kunde hålla mig i schack, kände hur tårarna låg och brände bakom ögonlocken. Men lyckades koncentrera mig en liten stund. Avslutade tidigt för att jag inte skulle bli sur på honom och vända allt på det hållet vilket jag anses har väldigt lätt för att göra.

Sen blev det taco med mamma och pappa, härligt!

Men nu tänkte jag faktiskt hoppa in i sägen, imorgon ska hästarna ha mat vid 9, så man får ingen slöemorgon men det är alltid härligt att komma ut i stallet, öppna dörren och mötas av hästarnas gnuggningar och nyfikna ansikten. Lycka.

Godnatt, vi hörs imorgon!
(Har ingen bild på ni får Klara er utan det)

Sorry

Men uppdateringen blir imorgon, orkar inte nu. Godnatt!

Då va det fredag igen

Riktigt härligt! Ska äta nu, så jag uppdaterar er senare!

Godmorgon godmiddag godkväll

Det blev ett snabbt inlägg såhär bara. Idag åkte vi skridskor på en dam en bit från skolan på idrotten, det gick bra! Sen hade vi ett fysikprov och ett skriftligt förhör i spanska. Åkte hem och började med läxan. Så gick jag ut i stallet och tog in hästarna, borstade Calle borstade ut hela svansen med spray. Den blev riktigt fin! Löslongerade honom för att han skulle bli av med överbliven energi, och det hade han gott om ;)

Tog även Gustav, jobbar just nu honom mycket med lydnad och kommunikation. Något både han och jag tycker är väldigt roligt!

Annars gör jag inget tror jag, nä... Det gör jag inte ;) passar på att säga godnatt nu! <3

Nallens rispas igår

Glömde jag ju skriva om. Men han gick bra, pigg och framåt! Kände när jag ökade i traven att han var väldigt busig. Han hade nog gärna sprallat loss och jag hade tillåtit honom att göra det. Men nope. Var noga men att hålla honom samlad.

Idag vilar han, och imorgon ska han få rasta sig skälv i manegen för att bli av med överskottsenergin.

Idag blir det först skola, sen hem och plugga..och plugga...och plugga. Härlig dag va? ;)

Annars då, vad vill ni läsa om? Några idéer? Kommentera gärna i så fall :)

KING of words

Godnatt

Ps...Ds

Det ska va @juliaalklund hon bytte namn :) (angående förra inlägget då)

En liten bildbomb

Fick en del bilder av Julia nu från i söndags när vi var ute och fotade i parken tillsammans med Olivia Sara och Viola. Så här kommer en del av dem!

Fotograf: Julia Alklund. även Olivia Alklund tog en del bilder. Följ deras instagram också! @juliiia55 @oliviaalklund följ även viola: @viiollissen sara har inte insta :/

Gymmat

Varit på skolans gym idag, tränade lite där på idrottslektionen men kompisar. Annars inget. Sitter och pluggar, ska ut i stallet om en liten stund. Calle ska ridas som vanligt, och stallet ska fixas. Får se vad det blir med Gustav. Efter det blir det väll mer plugg. Jaja, C ya later.

Tilde och Hanna, jadååååå ;)

Min prins

Prins Carl-Filip som står i boxen närmast dörren, även kallad Calle gick helt okej under dagens pass. Nu har han vilat ett litet tag så under igångsättningen kräver jag inte så mycket av honom mer än koncentration. Något som ibland kan vara väldigt krävande enligt honom haha. Men jag är nöjd. Han var ganska pigg idag, det var många gånger vi växlade upp ett tempo högre en vad min tanke var faktiskt, men det är härligt med lite motor!

Nu har jag gjort mig själv lite vars choklad som jag tänkte dricka, sen blir det sängen och natti natti.

Hahaha när man är trött... ^-^

Förra veckan...

... Blev ni fler än någonsin tidigare. 2600 besökare! Wow! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det har gått så fort, eller egentligen att vi över huvud taget tog oss hit. Har lite planer på ge med bloggen och så, designen bland annat. Tror ni kommer gilla det!

Annars har jag nog inget kul att berätta. Inget tråkigt heller faktiskt. Så jag avrundar här, och så hörs vi sen.

Hmm...

Är det kanske så här verkligheten med hästar egentligen ser ut haha. Alla ryttare, va säger ni? Har hästen övertaget? Hoppas att det inte är så, men vem vet ;)

True story

1 universe,
9 planets,
204 countries,
809 islands,
7 seas,
and IM SINGLE?!

Haha ja, så är det faktiskt, och har alltid varit. Jag har aldrig haft en pojkvän i hela mitt liv, (eller räknas dagis? För då är det en) men jag är väll lycklig ändå! :) Jag har många kompisar som är lika långt komna i det livet som jag, haha. Livet är underbart ändå.

Iallafall, idag ska det pluggas fysik (jag tar tillbaks att allt var underbart), prov på torsdag. Annars är det stallet som gäller.

Men det är väll lika bra att sätta igång, så blir man av med set snabbare.

Längtar till sommaren, så jag får komma tillbaks till denna underbara ponny. <3

Men tjeeeena bloggis ;)

En toppendag går mot sitt slut

Kommer skriva om dagen imorgon, men slänger in en bild nu. Kommer eventuellt fler bilder imorgon.

Världen har vaknat

Ligger just nu i sängen och slöar mig. Ska snart ta och gå upp. Om 1h30min kommer Sara och hennes pappa hit och hämtar upp mig så får vår skjuts till centralen i Lund där vi ska träffa Julia, Olivia och Viola från Fenix Park. Har saknat dom!

Så eftersom att jag är lite dryg på morgnarna så tror jag att jag får ta och gå upp nu!

Vill lätt ha den här boken "från blogg till buissness" av Tyra Sjöstedt :D ska önska mej den när jag fyller år, oh yea ;)

Godmorgon förresten ;)

Underbart att va tillbaks

Saknat Backahus nu när jag inte varit där sen skolan drog igång. Så det var roligt. Lektionen var rolig. Red Grynet. Insåg verkligen hur mycket min blick spelar roll i ridningen. Mitt stora problem som ryttare är att jag tittar ner. Men idag gav Ulla mig lite av sin magi (blink) och jag fick upp blicken, och direkt började Grynet söka sig ner och lyssna på mina halvhalter och hjälper. En "Aha-upplevelse" ;)

Sitter i bilen nu, ska på kalas. Så vi hörs ikväll, blir ingen uppdatering förrän på vägen hem.

Bilder från när jag red Grynet i höstas

Godmorgon bloggen

Här sitter jag, i bilen, på väg till Backahus, för årets första lektion! Calle är inte med, och jag har beslutat att han inte kommer att följa med mer. Mer om det kommer komma i ett annat inlägg tror jag.

Senare idag ska vi till Filip, han fyller ju 6 år nu! Eller igår. Men vi hörs sen!

Words

Fredag, nyss haft fyspass

På väg hem nu, efter ett fyspass på idrotten som näst sista lektion. Så lite trött nu, men jaja ;)

Ikväll är det föräldrafritt, så det blir party i hela huset! Musiken på högsta och hela byn in my house! Haha nej, men blir väll en film eller nåt, kanske kan få mamma att köpa hem lite godis om jag har tur! Skype med Tilde också antagligen ;) annars inget.

Just nu sitter jag då på bussen, gå av om 5 minuter typ.

Så jag uppdaterar er senare!

Hittade ett gammalt kort

Tog detta för va ett år sen. Jag och min kompis Ica's konversation. Kan inte sluta skratta åt den haha. Jaja, godnatt iallafall, vi hörs imorgon, och det vet ni!

Visst är det härligt att plugga...

Eller inte... Men ändå, måste göras. Har svept in mig i en filt med colan på bordet. Lite mysigt ändå ;) bara det att jag har ett ämna kvar och ögonen går typ redan i kors på mig, och klockan är bara 10 över 9. Jaja, jag får väll kila tillbaks till mitt! Hej så länge.

Haha Omg kvällshumor :')

Helt galen dag!!' Not...

Denna dagen har varit precis som alla andra dagar där det inte händer ett dugg. Men helt okej ändå. Med de vännerna jag har så kan man inte ha tråkigt, det är omöjligt! Underbart.

Iallafall, ska plugga nu, so tills imorgon you know. Engelska också för den delen.

Senare ikväll ska hästarna också gå ofc.

Dessutom, så är helgen nu planerad.
•lördag förmiddag blir det Backahus dör terminen äntligen drar igång!
•på eftermiddagen ska vi fira Filip som fyller 6 år, sjukt vad tiden har gått fort!
•söndag träffar jag saknade vänner från Fenix i somras! Chillar i stan, går på Espresso House, sen socker vi hem till 2 av dem (dom är systrar) och umgås där ett tag innan vi sticker hem.

Så det är min helg!
Men innan dess har jag 2 läxor som ska göras, så det är väll lika bra att sätta igång direkt!

Saknar sommaren och värmen!

In black and white

You can choose to go with the flow, or change direction and follow your dreams

Klockan är halv sex här är blogginlägg ;)

Idag så hände det inte så mycket i skolan, inget utöver det vanliga iallafall. Mamma mötte mig med bil på vägen hem från bussen och vi åkte in till Flädie Ridsport. Köpte hundmat, men inget annat.

Hem, in med hästarna och ge dem deras hö. Åt en nutellamacka i all hast. Plugga, chilla lite vid datorn och så.

Åt mat för en liten stund sen, samtidigt som vi kollade på ett program där de säljer fastigheter i utlandet. Blev helt förälskad i en ombyggd vattenkvarn i Frankrike! Hade kunnat flytta direkt haha.

Jaja, nu blir det mer plugg. Hörs senare!

Hahahahaha

Tipptopp dag jao

Nu går dagen mot kväll, och allt är mörkt ute igen. Ändå är klockan bara kvart i 8. Har precis bytt om till stallkläder, tänkte bara slänga in ett inlägg till er lite snabbt innan jag hoppar ut i stallet.

Dagen idag har hittills varit väldigt bra, skolan som vanligt, men med många skratt och galenskaper, haha. Eftermiddagen spenderades med Sara @her place. Nyss ätit god mat hos vår granne, och nu väntar stallet! Så vi hörs senare!

...Tankar...

Satt med mamma och pappa idag och pratade, om allt. Min utveckling - på hästryggen framför allt, men även mycket annat. Allt slutade i tårar, flera gånger om. Jag har tänkt mycket på det på sistone... På Det med stort D.

Det är jobbigt, tankar snurrar runt i huvudet, men hade helst bara velat blåsa iväg dom och aldrig mer veta av dem. Aldrig. Tyvärr oundvikligt för min lilla tonårshjärna antar jag.

Vad jag var med om sommaren 2012, då när jag avlivade Saga, det har gett mig en annan uppfattning om livet. Det har förändrat både mig som person och mitt sätt att tänka och agera. Jag insåg hur verkligheten är, och hur vi faktiskt måste göra uppoffringar ibland. I min flod av sorg, saknad och tårar fick jag chansen att verkligen hitta mig själv.

Den gamla Linda var som bortblåst, långt bort till ingenmansland. Jag totalförändrades. I stället kom en ny Linda fram, den Linda som ni på senare tid har lärt känna. Jag. Den verkliga jag. Inte en avbild av någon annan.

Mitt liv är inte en dans på röda rosor, men jag har det otroligt bra!

Den personen som säger till mig att livet svävar på rosa moln och allt är perfekt, den ska jag peta ut ögonen på. Låta dom tänka om... helt. Ingens liv är perfekt, men allas liv är bra på olika sätt. En del har fler positiva sätt och en del har fler negativa sätt att ta itu med livet. Men vad man än har, och vad man än måste göra, så ska man alltid göra det bästa av situationen. Och det bästa av livet. Det är inte alltid lätt, det har jag fått smaka på, men jag har oxå får så otroligt mycket positivt! Jag kan säga en negativ sak, och för att det i slutänden ska gå jämt upp så tror jag att jag måste säga minst 500 positiva saker per negativ sak. Minst.

Sen tror jag det är fel att säga att något är negativt, så jag tar tillbaks det ordet. Allt händer av en anledning. Att man känner sorg eller ilska just då är naturligt, och även under en LÅNG tid efter. Men man måste fortfarande säga till sig själv att gjort är gjort och det går inte att ändra på. Än så länge så har man ingen tidsmaskin i hemmet, men vänta några tusen år så kommer det, jag lovar ;)

Nu kom vi in på en annan bana än var jag började, så vi hoppar tillbaks dit.

Vi diskuterade vad vi borde göra, för att fixa det, ja ni vet; " 'Det' med stort D". Kom fram till lite olika förslag, och allt ska försöka genomföras så snart som möjligt hoppas jag. Men det var jobbigt, och ögonen täcktes titt som tett av tårar som låg och brände innanför ögonen. Till sist gick det inte mer, och tårarna föll...

Det mesta handlade om framtiden, nä ALLT handlade om framtiden. Jag är en liten mes med sånt, börjar gråta direkt. Men jag tror det är en del av den nys Linda ni har fått lära känna, för sån var jag inte innan.

Men sen var detta ett känsligt ämne, och då blir det lätt så, att tårarna bränner bakom ögonen.

Så, skönt att skriva av sig lite. Rensa tankarna. Nu ska jag ta och hoppa i sängen. Godnatt <3

En sak jag fick lära mig i somras... Och jag hade helt rätt om mina vänner; dom är underbara <3

Måndag igen

Måndag nu då, har varit hela dagen faktiskt ;) sitter här på väg hem i bussen, just nu på väg på helt fel håll egentligen, men det är 2 små barn som ska gå av där så vi kör värsta omvägen för att lämna dom, men men.

Just nu är det 2 minusgrader ute, snöigt och extremt kallt. Blääää. Jaja, hem-läxa-stallet och allt sånt. Igår blev det lite akuta ändringar i schemat, så Calle vilade. Men båda fick en grundlig borstning, och Gustav jobbades ändå.

Se vad tiden går fort när man inte tänker så mycket, nu är det bara 5 minuter kvar tills jag ska hoppa av!

Vi hörs lite senare, med mer uppdateringar!

Oh yeah, duktig tjej som pluggar här! Haha ;)

Tänkte bara säga godnatt

Och vi hörs som vanligt imorgon! Hmm.. Imorgon... Har för mig att det är ngt speciellt som ska hända imorgon, men ingen aning om vad... Eller om det ens e så. Jaja, vi for väl se.

Nu ska jag ta och hoppa i säng, i morgon bitti kör vi de vanliga morgonrutinerna igen, då kan man inte sova till klockan 11 ;) fast det tar ju inte så lång tid på morgonen egentligen. Jag menar; äta frukost, tvätta sig, fixa håret och sminka sig, mer är det ju inte egentligen.
På tal om att sminka sig...

Allt och ingenting

Sitter här och försöker lära mig några nya låter på piano. Bland annat "the lazy song" av chris Brown och "what are words" av chris medina. Går helt okej faktiskt. Mobilen plingar typ 27 gånger/minut haha. Sms i en (nä 3 eller 4) gruppchatter. Haha jao.

Men nu ska jag ta och hoppa ner i ridkläderna och bege mig till stallet, så vi hörs senare!

Btw skrev för några dagar sen att Filip och Mhy skulle komma hit i helgen, men det blev ändrade planer. Så on ni undrar varför jag inte skriver något om det så är det för att dom inte är här.

.......När man e normala... :)

Wow! Incredible thins happens right now

Ni är helt galna, otroligt! Var ett tag sen jag checkade av statistiken här på bloggen, men när jag gick in för att kolla idag så kan jag bara säga WOW! Över 2000 besökare! Helt sjukt. Har legat regelbundet där i över en vecka, även fast torsdagen var på topp med 2396 unika!

Lägesraport om dag och allt får ni om en liten stund, nu ska jag till stallet!

Gammal bild, jag var ju typ blond :O

Tjena bloggen! Eller nåt...

Ja, rubriker är inte min starka sida direkt. Men men, det är ju inte rubrikerna som skapar hela bloggen, ellerhur? ;)

Idag blev det ingen uppdatering i skolan då jag glömde mobilen hemma. Men det är sånt som händer oss alla nån gång, troligtvis.

Jag sitter här och käkar lite. Kollar på Tv, MTV blev det. Där är ett program som heter "Plain Jane" som handlar om Jane som väljer ut en tjej var vecka som hon under 7 dagar ska hjälpa att förbättra sitt självförtroende, våga yttra sig själv, övervinna sin största rädsla och sist, gå på en dejt med killen hon gillar. Men för killen är det en blind-dejt, han har ingen aning om vem tjejen är. Det är faktiskt riktigt roligt!

Jaja, nog snackat. Stallet väntar, hästarna vill nog in. De fick hö ute idag så deras boxar ser hemska ut och behöver verkligen mockas, men jag hade inte tid att mocka innan dom skulle få sitt hö. Så nu när alla är nöjda och glada och har fått mat i magen så ska boxarna göras vid!

Och mig vet ni var ni hittar! Tillbaks här igen snart! C ya

Andra skoldagen avslutad

Kom precis hem, och nu är man sådär härligt blöt genom alla kläder som man blir när man går i sånt tunt "fint" regn i det är idag. Jaja.

Hästarna ska in och äta mat, jag ska äta och så.

Helgen planerad, på fredag kommer Filip och Mhy ner, stannar till söndag. Mysigt.

Jaha, det dör va skumt...

Skrev ett långt inlägg i morse och publicerade men inget kom upp. Ledsen för det. Jaja, ni får ett nu ist.

Första dagen i skolan, helt ok. Det var roligt att träffa alla kompisarna igen och så, och hade ganska chill lektioner.

Hem med 3-bussen, och ge hästarna hö. Sen bidda det in och fika och ta in hästarna innan maten plötsligt stod på bordet. Den kom nog dit med magi, för jag märkte verkligen ingenting av när de dukade eller så... :P

Calle löslongerades för att bli av med överskottsenergin, och Gustav fick träna frishetsdressyr. Det är mycket att använda hjärnan för dom då, så man kan trötta ut dom rätt lätt med det bär dom inte har vanan inne. Gustav börjar lära sig nu, vilket självklart är väldigt roligt! Ska prova det med Calle också nån gång... :)

Men nu ska jag gå till kojs, så hörs vi imorgon!

"Oh, I like you'r stile!" Haha!

Godnatt

Men HALLÅ där!

Har gått igenom hela min garderob idag, sorterat ut två fulla kassar med försmå kläder eller sånt som inte används. Känns härligt!

Hästarna har vilat idag, kom nyss i från stallet. Gav dom mat och allt. Ska ta och hoppa ner i duschen nu, göra mig i ordning för skola imorgon. Riktigt taggad! INTE!! Jaja, ska bli roligt att träffa kompisarna igen iallafall! Bååth hörs imorgon, eller ev senare!

Girlpower goes on! (Sry pappa :P )

Så gulligt

En shettis på strax över en meter och en maxad D-ponny! Älskar mina två solstrålar <3

Mum-power!

It's like magic! <3

Min morgon

Vaknade lite sent i morse, men det löste sig sån tur va ändå. Min väckarklocka har börjat klydda. Men i alla fall. Slängde i mig lite frukost, och ska nu ut i stallet. Pappa är iväg och hämtar hö. När han kommer hem ska jag ta och rida Calle, och Gustav ska också gå men honom tar jag innan om jag hinner.

Jaja, nu ska jag ta och hoppa i ridkläderna och bege mig till stallet.

Så vi hörs lite senare under dagen!

Tiden springer iväg

Har chattar med Annelie i typ 3 timmar nu, om allt och ingenting. Härligt! insåg bara inte att klockan tickade på hela tiden så nu är hon kanske lite väl mycket om man ska upp och ge hästarna mat imorgon bitti (idag).

Imorgon, måndag, är sista dagen fri från skola. Sen ska man tillbaks till ganska rutiner igen. Upp tidigt, i säng tidigt (tidigare iallafall), läxor, tight chema för att hinna med det jag älskar mest - hästarna. Men det går! Stoppar in lite tid med vänner däremellan ibland och så leker livet vidare.

Och förresten, eftersom att de flesta nog läser detta när de vaknar så kan jag väll passa på att säga godmorgon också ;)

Nu ska jag stänga ner datorn, bort med musiken, släcka lampan och gå till sängs. Godnatt och godmorgon alla därute!

Såg förresten ett klipp på youtube idag som verkligen fick mig att tänka. Och vill verkligen att hela min familj, mamma pappa, syskon, släktingar och vänner, ALLA som står mig nära... I LOVE YOU <3

Men hallå där en lördag kväll i Sverige

Har precis kollar på filmen LOL, den var riktigt bra! Nu kollar jag på fortsättningen av Sagan om ringen - de 2 tornen. Har missat ganska mycket men jag har sett den innan så jag vet vad som har hänt, kommer dock inte ihåg vad som ska hända så det är bra! (Y)

Har gått igenom min garderob idag, bort med sånt som är för litet eller som jag aldrig använder, och ner med det jag ska ha kvar i lådorna igen. Annars har det inte hänt så mycket idag, pratat liters kompisar och så.

Nu är där bara 10 minuter kvar på filmen så jag ska se det nu, så hörs vi kanske lite senare!

Like music to my ears <3

Stall•stall=bra dagar

Var på Backahus igår, red Clinton och Grynet. Det gick bra, men Clinton såg en del spöken, men det tillhör hans vardag ;) annars gick allt bra med båda hästarna.

Jag och Linnea skulle senare hålla lektion för Mille och en annan tjej, något jag verkligen behöver träna på. Tycker det är jobbigt, svårt och ja... Så det gick väll inte jättebra, men det fick bra för dem som red iaf.

Efter det åkte jag direkt hem till Christel och sov där tills idag. Uppe med tuppen, eller lite innan tror jag ;) så åkte vi till stallet och gav alla hästar (20 st) mat och hö och så borstade jag av en del av stona. Sen ut med dom och så mockade vi alla boxarna, strödde och fyllde vatten i lilla stallet. Tog in hingstarna och på ut igen med Zigi i paddocken så han fick springa av sig, sen kom pappa och hämtade mig efter ytterligare en bra dag. Sen skulle vi på släktkalas. Är i bilen på väg dit nu, så vi hörs senare.

Såhär ser jag ut

Om frågor kommer, kommer svar!

Hej! Fin blogg!

Ansökte du till PA4? Med vilken häst? Vad var erat problem?

kram Linnea <3 (svara gärna i ett inlägg)

...................

Hej Linnea! Japp det gjorde jag, mest för skojs skull, med Gustav, shettisen. Problemet var att jag inte kunde (ingen kunde/kan fortfarande inte) sätta på vagn på honom utan att han får panik och stegrar sig och slår över på rygg (med vagnen fastspänd i selen). Men han är inkörd och tidigare har det gått bra att köra honom.
Och hur motionerar man egentligen en shettis som man inte kan rida? Longera är ju inte så bra för ofta, och promenader blir han bara otålig på för att det inte går tillräckligt fort ;) men att tömköra honom är inga problem, det tycker han är hur kul som helst då han får tänka lite, men det går bara när det är fint väder och inte har regnar på ett tag för vi måste va i hagen då. Och dom dagarna på ett år kan nästan räknas på en hand här.

Så det här med motion är ett problem, även fast vi nu har löst det på så sett att vi kan löslongera honom i vår manege. Men det är egentligen inte heller så bra för där är mjukt att springa så som han gör (fort och på böjt spår) och då blir fort dammigt. Men jag jobbar på att få ner farten på honom. Har nu börjat löshoppa honom så han får använda sin hjärna lite mer, plus att han älskar att hoppa.

Men sen kändes det samtidigt inte som att dom skulle ta in en 13åring och en shettis tillsammans, men det var mer en kul grej lixom, men man får ju inte reda på något om man inte provar, eller hur? ;)

Emporia

Var på emporia idag, Nordens största shoppingcenter. Stort va det, det kan jag garantera! Tror vi villade bort oss minst 5 gånger haha.

Köpte en kofta på Stadium, och en mobilladdare...knallrosa :P

Nu ska vi äta och sen ska jag ut i stallet till mina 2 små änglar <3 hörs senare då!

@ emporia jao

2013

jaha, då är det 2013 nu. vad ska hända detta året? ingen aning, men vi tar en dag i taget och lever den fullt ut, eller hur? jag tänker göra det iallafall. detta året ska bli annorlunda. jag ska (försöka) bli nogrannare med saker och ting, efektivare också för den delen. ja, det ska jag... tror ni jag klarar det? jag vet två här hemma som nog inte tror jag klarar det :P men men, haj så länge

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0