2 grymma dagar med bästa Linnea

Åkte till stan med Linnea igår vid 12 tiden. Högavall typ hela dagen näsan, härligt! Dom har gjort om jättemkt, har inte varit där på år och dar seriöst, det måste va minst 4 år sen tror jag. Men hade superkul med henne där!

Sen åkte vi hem till henne, fick skjuts av hennes mormor och morfar, superhärliga personer! Väl hemma åt vi mat som Marie, linneas mamma hade gjort till oss. Vi la oss sen och kollade på film, men somnade ganska direkt då, vi såg nog en halvtimme typ. Inte mer. Klockan va då lite i ett tror jag.

När vi vaknade idag såg vi en bit till av filmen och åt frukost. Ovanligt va? ;)

Vi fick sen skjuts av hennes bror Viktor hem till mig, så vi har tillbringat eftermiddagen och kvällen här. Kollat på två skräckfilmer, japp, sånna e vi ;) åt tacos och så sen, gott gott.

Vi har som jag skrev i ett tidigare inlägg pratat mkt om "en viss" sak, som inte kommer ut här dock. Men blev riktigt förvånad över en del grejer, fått en tankeställare verkligen. Tror säkert att Linnea fick det med lite grann, men sjukt härligt att prata med henne om det.

Slutligen måste jag bara säga att Linneas familj e super go, verkligen helt underbara människor. Känner dock hennes mamma bäst, och hon e jätte härlig! Även resterande familj (bror och pappa) såklart, men som sagt, känner inte dom så bra.

Så tack Linnea för två super dagar, måste göras om!

#bestfriends

Tårta

Kom på att jag har nog glömt visa er denna övergulliga tåran från i söndags när vi firade Mhy! Visst e dem söt?

Slapp dag

Men sånna dagar e sjukt sköna ibland! Klockan har passerat midnatt och jag håller på att städa mitt rum, *märks att det är sommarlov*! Det är inte helt ovanligt att klockan blir lite för mycket, men mer än halva sommaren har gått och det är nu om nåt man verkligen ska njuta!

Shit...

Det är fruktansvärt kvavt idag.. Varmt och kvavt, finns bättre väder... Pol, hav, sjö, eller vatten över huvudtaget att slänga sig i hade varit riktigt skönt nu... Men man ska välvningen klaga antar jag... ;)

Stallet nu då!

Inte gjort ett dugg idag, så nu ska jag se till att få lite saker gjort. Så nu ska stallet fixas, sen har jag lite annat också att göra, så vi hörs senare!

Godmorgon sverige.

Idag blev det lite ändrade planer, sånt som händer, no big deal. Det blir alltså inget med Linnea idag, utan vi skjutsar fram allt tills imorgon. Så allt blir precis som planerat, fast imorgon istället.
Idag lovar jag bra uppdatering, så jag inte har några planer över huvud taget!
Härlig e bara förnamnet!

Woops!

Kvällen blev lång igår, pratade med Annelie i nästan 2 och en halv timme. Mysigt, och alltid lika kul! Idag fortsatte jag på samma spår, har nu pratat med Linnea i X antal timmar, hur mysigt som helst, länge sen jag hörde av henne nu! Men vi ska träffas imorgon, ska bli riktigt roligt! Mer info om det kommer senare, eller imorgon! Känns som att vi har mycket att prata om, både rent allmänt och sen har vi ek del grejer vi faktiskt 'måste' prata om också. Men det ska bli roligt!

Nu sitter jag i bilen påväg till lilla Mhy som inte e så liten längre, hon fyllde 5 i fredags! Tiden går fort... Minns fortfarande första gången jag höll henne, hon va inte många timmar gammal då... 5 år sen, jag var 9, sjukt.. Vi ska iallafall fira henne idag, ska bli kul att träffa dom igen, hela familjen!

HEMMA!!!!!!!!!!!!

Haft det bäst på Öland, men har verkligen saknat att va hemma också! Djuren framför allt, förutom Gaddi då för han hade vi ju med oss! Vi stannade till hos Morfar i Bleking och åt god mat på vägen hem, sen körde vi sista vägen hem.

Sitter nu i soffan och bara tar det lugnt, kollar instagram och så typ. Härligt!

Härliga dagar på Öland!

Som jag tidigare sagt, jag skulle kunna bosätta mig här. Fina hus, stora hagar, underbar miljö och jättefina stränder. Det är en bråkdel av allt som jag gillar med Öland!

I förrgår var vi nere på restaurangen precis vid havet och såg en konsert med "the voicebeat", en mysig kväll!

Igår bar vi på stranden flera gånger om! Vattnet var jätteskönt och solen stekte serriös! Badade med Gaddi också, han älskar det! Sen åkte vi in till Färjestaden och shoppade lite mamma och jag, fick ett jättefint linne av henne och köpte själv ett par byxor, supernöjd! Tack mamma! Sen blev det stranden igen ;)

Idag packar vi ihop och kör hem. Hur mycket jag än tycker om att va på Öland så ska det bli skönt att komma hem till djuren och så, och så sova i min egen säng igen.

Kommer massa bilder sen nån gång, måste fixa med dom lite först men det kommer!

Kalmar slott

Var vid Kalmar slott i förgår, kom på att jag glömt ladda upp bilderna men här kommer dom! Även lite andra bilder från Kalmar.

På rymmen ;)

Nu rymmer vi från campingen under dagen och kör norr ut. Finns massa turistmål där så vi tänkte ta en tur dit och checka läget lite eftersom att vi aldrig dratt oss norr ut utan bara åt söder. Så ska bli spännande. Och vi hörs senare, ni vet var ni har mig ;)

Badat med Gaddi

Fenix park läger 3 2013

En video från mitt läger, saknar allt och alla, men så sjukt roligt det var! Här får ni se en bråkdel av allt som hände!

Det va den perfekta veckan! En vecka full med blod svett och tårar, men även så otroligt mycket mer skratt och glädje!!Bästa nånsin!

Älskar livet!

Idag leker livet, solat halva dagen, nu e vi påväg över bron in till fastlandet, ska göra ett litet besök i Kalmar. Senare blir det ner på stranden, sola bada leva livet lixom!

Öland igår kväll <3

Älskar Öland, skulle kunna bosätta mig här. Landskapet, stränderna, havet, allt faller sig perfekt för min smak!

Sen är jag ju lite kär i de här bilderna också, kolla på dom! No words needed... <3

Lördagen och framåt

Lördagen rullade på inne på travet, har i te många kommentarer kring det. Söndagen samma sak. Stochampionatet gick då, vinnaren fick en miljon kr, galet. Per Linderoth vann med Blended Scotch. Maffigt lopp, många duktiga ston och kuskar, peppad publik och härlig stämning!

På söndagen drog Fredrik och Bengt hem, pappa och jag stannade till igår, då körde vi till Öland och mötte upp mamma här. Så nu sitter jag här utanför husvagnen på en camping på västra Öland och myser med Gaddi, love it.

Stochampionatets vinnare, well done!

Late update

Igår, torsdag, var jag och pappa inne på sommarland. Sjukt härligt, lagom varmt och perfa dag helt enkelt!

Idag var det travet som gällde. Härlig stämning och fina fina fina hästar!!!!
Enligt tradition avslutades kvällen med Börje Bepelsin, en sjukt härlig kille som bjuder på sig själv till Max, sjunger, dansar, och får verkligen med sig publiken!

Nu e klockan halv 1 och vi ska grilla korv. Fryser som jag vet inte vad, alla gör det, men vi valde nog fel kläder för kvällen eftersom att det var så varmt innan idag, hela 31 grader hade vi. Men har krupit i andra byxor och starr en filt runt mig så nu e det inte så farligt längre.

Man hör musik från diskot här på området, folk pratar och skrattar, sjunger och dansar och jag tror inte här e en ända människa som sover faktiskt.

Imorgon blir det in på travet igen, en längre dag, men avslutas lite tidigare än idag vilket e skönt.

Ridande poliser patrullerar här på området hela natten, med början runt 22 skulle jag gissa på. Jag e seriöst kär i en av deras hästar, få sjukt fiiiin!!

Men men, nu ska vi äta korv, bilder kommer imorgon kanske, eller senare men inte idag.. Ha de!

FRAMME

Äntligen, efter många långa timmar i bilen är vi till slut framme på campingen! Nu ska vi grilla lite, ska bli riktigt gott med mat! Fast det e ju klart, vi har gottar oss med muffins och gifflar i bilen så ;)

Suttit i bilen sen klockan var 15...

Passerade Göteborg för nån timme sen, o vi e framme om ca en timme! Skyltarna mot Skara blir allt tätare och siffran sjunker för varje gång man sen en skylt. Så jäkla skönt.
Så runt 21 beräknas vi va framme, äntligen! :D

Att mäta avstånd i millimeter...

Ja det är väll kanske inget ovanligt när man ska bygga och gräva och allt sånt, men vi körde precis förbi en skylt där det stod att vi har 61 325 873 millimeter kvar till Göteborg! Haha

Nu rullar vi!

Nu har det burit av hemifrån och bilen styrs mot Skara. Många långa timmar väntas i bilen nu, men det får man stå ut med. Tänkte sätta på en film på mobilen eller nåt, får se...

Idag lämnar vi Skåneland

Ska packa det allra sista nu, duscha och sen e allt klart. Så vi hörs under dagen med mer uppdatering, live från mitt liv ;)

Erkänn sötast i stan!

Yammi! Grillspett goes on...!

vad har jag hittat på tro?

i lördags fick ni inte veta så mycket av vad jag skulle göra, men det får ni nu! jag var nämligen iväg och provade på western ridning. det var riktigt roligt, men sjukt svårt. red en 5åring som inte är helt utbildad än, vilket inte gjorde  det lättare direkt, men det var riktigt roligt, något jag gärna gör om!
 
i söndags åkte jag med bosse till falserbo, finaldagen. det var en helt otrolig stämning, stor skillnad mot onsdagen. särskilt när jens fredricson vann, det var galet! riktigt häftig kännsla.
 
igår åkte jag hem till tilde vid 15tiden, vi bakade lite och kollade på film och hade allmänt roligt. har saknat henne <3 vi såg "the call", en film som som starkt rekomenderas! det är en film i genren thriller, som handlar om Jorden, en tjej som jobbar på larmsentralen. en ung flickas blir kidnappad och liv står på spel, och den ända som kan rädda henne är Jorden, men den ända kontakten hon kan ha med flickan är via telefon, vilket inte är så lätt när hon ligger i bagaget av gärningsmannens bil, och han sitter i framsätet...  den är sjukt bra, som sagt, en film jag verkligen rekomenderar! se filmen HÄR.

idag har vi förberett inför imorgon då vi sticker till skara. på torsdag blir det in på skara sommarland och på fredag ska vi iin på travet och helgens jobb  börjar. sena kvällar väntas framöver, och jag kan inte garantera nån uppdatering de här dagarna då det var kaos med täckningen förra året, så vi får se hur det blir i år, men ska göra mitt bästa. ha de gött!

Sorry för USEL uppdatering, kommer imorn.

Nu sticker jag iväg...

...Med ridkläder och allt, hmm.. Vad ska Linda hitta på? ;)

Nu blire stallet!

En slappedag

Har inte gjort mycket idag, slöar och njutit av att inte ha några måsten. Sommarlov lixom! :D
Var nere med traktor och släp och lämnade av massa grenar och sånt med mamma vid dammarna, så blir det grillfest sen ;) nej men det eldas upp när där e tillräckligt mycket och vädret är bra.

Annars har jag inte gjort nånting, och nu e vi påväg till farfar för att käka pizza. Lagom onyttigt så här mitt på dagen, men gott, så what ever ;)

Falsterbo Horseshow

Bilkö? Nejdå, inte alls

Liten Linda

På väg till Falsterbo

Äntligen, Falsterbo e här igen! Sitter i bilen på väg dit med pappa. Mys! Vädret är kanon, inte för varmt och inte för kallt, perfa!

Friends @ Fenix

Saknar alla, hade bästa veckan nånsin med de här underbara tjejerna!! Ni e bäst <3

Bjärred

trädgårdsarbete joa

håller på att göra en sittplats i trädgården, så vi har hållt på där i några timmar, kommit en bit på vägen iaf. kommer bli bra tror jag!

ikväll tar vi en tur ut till Bjärred med familjen, långa bryggan, äta glass och bara mysa. älskar det stället!

men nu ska grillen igång, c ya!

en saknad ängel <3

En sommardag i juli

Godmorgon måndag

Vaknade av ett irriterande pipande ljud idag, tydligen sopbilen som bestämde sig för att backa hela vägen in -.- jaja, nu e jag vaken iallafall.

Planen för dagen vet jag inte hur den set ut riktigt, men nåt ska det blir iallafall. Men jag får väll börja med ett dra mig ur sängen nu när jag ändå är vaken...

Kvällstur

Var ute och sprang 3 km nu på kvällen, kvart i 10 eller nåt sånt var hon när jag stack hemifrån. Så himla skönt att bara få komma ut i det fria lite, känna att man kan bestämma själv och välja sina vägval själv, inte behöva styras av andra eller behöva tänka på att man måsta göra på ett visst sätt för att det ska bli bra för andra också, utan bara kunna gå dit man känner för. Älskar känslan... Tror det är mycket därför jag tycker om att springa, för att jag känner mig fri.
Jag låter typ som en jkligt dålig poet eller nåt, men det är så det är. Sjukt härligt. Inte för att jag på något sätt "sitter fast" här hemma, jag älskar det här, men det är ändå skönt att komma ut ibland. Bara gå, rensa huvudet på massa tankar hit och dit och bara njuta av livet och en perfekt svensk sommarkväll!

Och sen finns det nog ingen bättre känsla än att ha sprungit några km, och sen nyduschad krypa ner i pyjamasen och under täcket = bästa känslan <3

Solnedgången när jag var ute och sprang

Mina bästa vänner <3

Rubrik här, eller nåt ;)

Ibland är svenska sommaren pest och pina, och ibland är den bland det bästa jag vet. Hörde att det är 40 grader nere i Spanien och Portugal, är inte längre så avundsjuk på Henrik m familj för att dom är där nere, 40 grader lixom... FÖR varmt... Nej idag har det varit perfekt här nere i Skåne, varmt med svalkande vind hela dagen! Me gusta.

Om drygt en vecka åker vi till skara, Axevalla-trippeln där. Tror vi åker på onsdagen, men inte helt 100.

Är så sjukt sugen på att åka utomlands, jag skulle kunna åka imorgon om nån frågade om jag villa följa med. Har kompisar lite runt om i världen för tillfället... Spanien, Turkiet, England, Grekland... Vill du följa med Linda? -JA TACK!

Jag och Fredrik för X antal år sen!

Summer 2013

Konfirmation nr två detta året; check

Som sagt, länge sen jag träffade Emilia och hennes familj, men dom e alltid lika roliga att träffa. Och alla andra också såklart, Lars till exempel, måste verkligen lyfta på hatten för honom, han e sjukt härlig och alltid närvarande oavsett vad det än är för tillställning, alltid rolig att prata med och han har alltid ett leende på läpparna. Självklart alla de andra också, alla e jättehärliga!

Konfirmationen var i en ny kyrka, den var ca 10 år gammal bara. Så väldigt modern, ljus och rymlig, inget hoppressat utan luftigt och gott om plats. Men trots det blev det väldigt varmt, folk satt och viftade med programmen och dylikt för att svalka sig. Men det var en fin konfirmation, och shit vilken röst en av konfirmanderna hade! Kollade man i publiken så blev många tårögda så bra hon sjöng, det var sjukt. Det roligaste var att hennes familj visste ingenting om att hon skulle sjunga, så dom blev väldigt tagna, hakan i golvet typ ;) hon var verkligen jätteduktig!

Sen blev det firande hemma hos Familjen Stolt, god mat och god tårta i trevligt sällskap = en lyckad dag i Helsingborg

In da car

ett snabbt inlägg

tänkte berätta lite snabbt vad jag gjort sen jag kom hem från fenix eftersom att jag inte skrivit något.
 
lördagen kom jag hem, och trots att jag inte ville därifrån så var det faktiskt ganska skönt att få komma hem, träffa familjen, hästarna och sova i sin egen säng igen. somnade så fort jag kom hem nästan, sov i några timmar sen var jag vaken i två/tre timmar innan jag somnade igen. om jag var trött? jotack...
 
söndagen vilade jag bara, sov typ till 13 haha.
 
måndagen tror jag inte heller jag gjorde något särskilt.
 
tisdagen var jag på backahus, träffade efterlängtade hästar och träffade även linnea vilket var ett bra tag sen så det var kul. (måste även säga grattis till dig linnea om du läser detta till ditt moped-körkort!)
 
onsdagen åkte jag, sara och lina in till danmark och gick på tivoli hela dagen, hade hur kul som helst och åkte karuseller jag aldrig tidigare skulle våga drömma om att åka.. haha fritt fall och demonen pratar jag om (demonen är en bergochdalbana med två lopar och en skruv och en några jättebranta backar och sånt, den gick i 70km/h!!!) tacl för en grym dag i köpenhamn!
 
torsdagen åkte jag till stallet igen,sov där sen till lördag då det var nattläger där och jag hjälpte till.
 
på lördagen hämtade christel och fredrik upp mig i stallet och jag åkte hem till dom, sov där tills på söndagen. lite kvalitetstid med mina syskon på lördagen och med christel på söndagen! härligt!
 
sen har det gått nästan en vecka och har inte gjort så mycket tror jag.. vatt på ikea, shoppat lite kläder och sånt, annars inget.
 
idag ska vi på konfirmation till Emilia, mammas kusin. ska bli kul, länge sen jag träffade henne, typ januari/februari nån gång tror jag.
 
men från och med nu kommer uppdateringen bli regelbunden igen, både från mobil och dator.så vi hörs i nästa inlägg! ;)
 

#Fenix Park ~dag 8, avslutning~

så var sista dagen kommen, den dagen ingen längtade till.. vi vecktes runt halv 6/6, då skulle allt göras iordning. stugorna tömdes, all packning skulle ner och allt skulle ut. vi åt frukost en sista gång, alla satt nästan helt tysta, det var inga glada rop och sjungande till musik och sånt som det varit alla de andra dagarna. nej allt var annorlunda. ingen ville lämna fenix, sin häst, kompisarna och ledarna. men vi kom efter ett tag på att eftersom att det faktiskt är vår alldra sista frukost, och måltid över huvud taget tillsammans så måste vi göra denrolig. så vi körde cupsong hela bunten, några sjöng, andra körde takten med mugar. skratten kom fram igen och vi var ett gäng glada tjejer som sen lämnade resturangen.
 
så var det på med vita ridbyxor, fenixtröjan och ner för att hämta hästarna. happy blir man när ballerina faktiskt kom och mötte mig denna dagen, sista dagen.. det var verkligen obeskrivligt. en lägerhäst lixom.. hände exakt samma sak förra året med mary. då blev ledarna riktigt chockade! detta året såg dom nog inte ens det, men det var stort för mig ändå.
 
stod sen och borstade i timmar, borstade och borstade. 2 timmar tror jag vi stod där, men plötsligt va det dags att sadla, tiden bara sprang iväg! ballerina fick vita benlindor, hon va så fin i dem, det passade henne som handen i handsken. uppsittning och dags att rida fram. vi red en liten runda ut i skogen. förbi hagen lägerhästarna gått i över natten, förbi fölen, förbi unghästarna, runt om nån annan hage och tillbaks igen. vi red där i ett långt led, sjungamde på fenixlåten. red sen ner i hagen och travade fram dom lite mer innan det var dags att rida upp på banan.
 
Föräldrar, släkt, vänner, syskon, fotografer, alla eleverna till nästa läger och deras familjer, ALLA satt i publiken. 31 barn och alla hade familj och bekanta där... musiken spelade och vi red i en parad med flaggor och sånt i ett långt led två och två.
 
efter det var själva uppvisningen igång, där va många olika sorters tävlingar, bland annat hoppning, staffet och massa sånt. det ända som mer var uppvisning var dressyren, vi red en kadrillj som vi tränat till med musik och allt. det var jätteroligt.
 
när allt var slut var det dags  för sista paraden, klänningar skulle på, flaggor upp, musiken på och hela ledet in igen, en allra sista gång... tanken på att det var sista gången man satt på sin häst slog en flera gånger, men under uppvisningen fanns det inget annat att göra än att vifta bort den tanken som en irriterande fluga. men i sista paraden klarade man inte den tanken mer, och det var nog inte mer än en handfull personer som klarade av att håla tårarna inne när vi saktade av till skritt och musiken börjar spela "adios amigos, adios min vänn, vi kommer aldrig mer träffas igen"...
 
att rida ner och ställa sig framför stalletmed hästarna och ledarna håller sitt lilla tal, ush och fy.... tårarna rann på ALLA, ingen ville hoppa av. men till sist var man tvungen... så vi gick bort till fontänen och satt där en stund, ballerina drack och jag satt bara och tittade på henne. hon tyckte inget va konstigt, allt va nornalt för henne...
 
efter att vi tagit av hästarna all utrustning var det samling vid hingststallet. alla fick diplom i tur och ordning och sen säger ledarna ungefär såhär: "tack för denna veckan, vi har haft jätteroligt och jag hoppas ni har haft lika kul, men nu är läger 3 faktiskt över..."
 
det blev kramkalas och gruppkram med ledarna och allt, sen fanns det bara en sak kvar att göra, et värsta av allt, säga hejdå till sin häst. fast jag hade faktiskt 2, för även om jag bara red mary drygt 2 lektioner så betyder hon jättemycket och jag skulle inte kunna lämna fenix park utan att säga hejdå till henne också... långt om länge, när man till slut lyckades slita sig så var det dags att åka hem..
(en äst som inte riktigt vill vara med där bak ;) )
måste bara visa denna bilden också även fast den inte är frå avslutningen, tycker jätte mycket om den och älskar att  bakgrunden blev helt svart!

#Fenix Park ~dag 7, midsommarafton~

Även denna dag fick vi sovmorgon så vi väcktes halv 9 istället för halv 8. Men jag vaknade tidigare så jag passade på att duscha innan så var det bara att skölja av sig lite på kvällen. 
 
Efter frukosten och allt så var det gymkhana, sjukt kul och vårt lag vann en av granarna trots att vi hade den svåraste hästen för detta. Roligt var det!
 
Efter det började midsommarfirandet så smått vid lunchen (asgod hamburgare, fanta och jordgubbar). Detta åts på gräsmattan utanför hagen tillsammans med ägarna av fenixpark. Mysigt!
 
Nästa ridpass fick vi rida självständigt på banan, eller egentligen fick vi välja mellan att rida på banan eller rida ut men jag valde banan. Det gick så sjukt bra, tror aldrig jag ridit ett bättre pass än det faktiskt! Ballerina var helt otrolig! Hon gick på tygel, jobbade bakifrån och längde steget riktigt rejält och ledarna öste beröm över oss! Shit vad det kändes bra, galet...
 
Sen samlade vi ihop dressyrlaget och tränade lite på vårt nummer, gick asbra! Ballerina gjorde verkligen upp för sitt namn detta passet, hon bara svävade fram. 
 
Efter detta duschade alla och tog på fina klänningar och allt, för nu var det midsommar på riktigt!
 
Gick till restaurangen, hörde musik långa vägar! Långbord uppdukat på uteserveringen, midsommarbuffé inne i restaurangen, härlig stämning och glada skratt!  Allt var perfekt. Efterrätten blev jordgubbar i mängder, med olika tillbehör.
 
Sen tog vi gruppfoton och massa sånt, alla i sina klänningar uppe på gräsmattan. Alla glada, kändes som att allt var en dröm, eller sånt man bara ser i film eller läser i böcker. Men detta var verkligt, det var det riktiga livet och allt var helt perfekt!
 
Efteråt bytte vi om till oömma kläder och gick i 2 lag en tipsrunda som handlade om fenix park och deras hästar och hästar i allmänhet. Roligt!  Sen hoppade på traktorsläpet som tog oss ner till sjön där ledarna hade arrangerat massa tävlingar. En av tävlingarna var dragkamp över sjön. Vårt lag på ena sidan och andra lager på andra sidan, det laget som förlorade föll i vattnet. Kan glatt säga att vi vann!
 
Dom hade bundit ihop longeringslinor och grimskaft i ändarna för att alla i laget skulle kunna hålla i det och hjälpas åt att dra. Bara det att haken på grimskaftet gick sönder och smällde mig på fingrarna.  Blödde asmycket, och kunde typ inte röra ena fingret alls, kändes helt låst. Gjorde riktigt ont... Men det stoppade inte mig från att va med i nästa tävling där vi skulle köra nån stafett i roddbåt! Sjukt kul! Så 4 pers i var båt, körde vi tvärs över hela sjön för att hämta en dumle var och tillbaks igen, sen i med de 4 nästa i laget. Det laget som var snabbast att ha rott över med alla deltagare och hämtat vars en dumle och kommit tillbaks upp på land igen vann. Vet inte vem som vann detta för det var väldigt jämnt :)
 
Sen var det även en skattjakt, fortfarande i dessa två lagen. Vi fick första ledtråden av en av ledarna och sen skulle vi då springa dit den gav oss en anvisning för att sen leta reda på en ny ledtråd och så skulle vi hålla på. Första var typ "en liten häst formad som en tunna" alltså Travollta som den kallas ;) en "häst" som står på stallverandan, gjort av träplankor, en tunna, en mopp och lite hästutrustining. Där fans nästa ledtråd, och så höll det på. Vi sprang kors och tvärs överallt och tävlade mot det andra laget.
 
Sista ledtråden var den svåraste av de alla. Den låg vid ett grimskaft och sen stod ungefär såhär: "ta detta grimskaftet och hämta en häst i hagen. Ledtråd: det är en häst några av ledarna tycker väldigt mycket om. Ni måste alltså ha rätt häst med er till stallverandan för att vinna tävlingen". Här fick vi tänka efter ordentligt, men lyckades redan på första försöket och vann hela tävlingen! Ca 10 minuter senare kom det andra laget in i mål, så vi var ganska duktiga tycker jag ;) 
fick nån grej runt mitt finger som jag fortfarande hade väldigt ont i, och massa tejp ovanpå det, och under natten blev det sen bättre! Skönt. 
 
På kvällen gick vi ut och fotade midsommsrbilder men hästarna i klänning, sjukt nöjd med några av bilderna! Har dom dock inte själv utan dom ligger på andras kameror men hoppas på att få dem då snabbt som möjligt. 
 
Shit vad det var tungt att gå ifrån hagen den kvällen, veta att det var sista gången på minst er år som man kan säga godnatt till hästarna på kvällen, och lämna dom för att sen kunna hämta dem igen morgonen efter. 
 
När vi kom upp till stugorna var klockan runt 23 och vi hade tidigare bestämt att vi skulle sova under bar himmel denna natten vilket vi gjorde också! Så vi drog ut täcken och allt och la oss på under eken, runt 20 pers för alla sov inte ute men sjukt mysigt ändå! Vi låg tätt intill varandra för att hålla värmen, låg och prata länge, flummade och skrattade tills klockan var långt över midnatt, då somnade vi. Zzzzzz..

(ledsen för fördröjningen, allting hängde sig och jag kunde inte göra något åt det)
 

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0