Torsdag, eller?

Japp, torsdag. Precis som alla andra torsdagar så var denna dagen också en torsdag. Men what ever, torsdag sl torsdag lixom ;)

Dagen, seg, dryg men ändå bra. Hade prov i spanska vilken kändes bra. Älskar när det känns bra efter ett prov, för då vet man att då har man gjort så mkt man kan och det är en härlig känsla!

Mamma hämtade mig vid bussen runt halv 3 snåret. Körde in till stan. Gick o lite affärer och mamma växlade pengar (dom ska ju till Tyskland) och så. På vägen hem stannade vi till och handlade mat till helgen så jag och Christel har nån mat hemma ;)

Kom hem, hästarna. Provade ett lucialinne, 2 veckor kvar bara så det började ju bli hög tid nu. Men det passade vilket var bra så slapp vi köpa det.

Efter det blev det läxor. Matte och engelska.

Sen hopp ner i sängen! Och här är jag nu, taggad för fredag!

Btw gissa vad som kom med posten idag!? Juste, bekräftelse till Fenix Park :D :D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_50b7ccb4e087c37b91373823.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_50b7ccb4e087c37b91373823.jpg" class="image">

How can we ever be sure?

Hahahahahahahahahahaha Godnatt allihop!

Riktigt söt vår/sommar outfit

(Vill bara säga att alla outfits är det inte jag som har satt ihop, men en del är det. Denna t.ex är inte jag)

Smygfoto

Koncentrerad på slöjden? ;) till mitt försvar så kan jag säga att tråden fastnade! ;)

...

Ja man kan ju tjäna på sina rubriker ;) eller så skriver man *tjabba tjena* som tanken var att det skulle stå nedan!

Tjäna tjäna hallå! -vi säger så!

Vad händer i helgen? Jo, mamma och pappa sticker till Tyskland tidigt på fredag morgon, och kommer hem söndag kväll. Jag går till skolan som vanligt. På kvällen kommer Christel hit, och ska va här hela helgen så slipper jag va ensam! :D lördag är det som vanligt Backahus. Sista lektionen :( men helgen efter det är det julmarknad och en vecka senare är det julavslutning :D julmarknaden är typ årets höjdpunkt! Det är så mysigt och riktigt roligt!

Rekommenderar er till att åka dit om ni bor i närheten! Det är på björnstorps slott. Mellan klockan 10 och 18 den 8 och 9 december! Ponnyridning för alla barn under 2 timmar mitt på dagen båda dagarna. Åk dit, det är värt det!

Ja, men det är väll det jag har att berätta just nu..,

...Juste en sak till! Igår hon tandläkaren blev det bestämt att jag ska ha tandställning :(

Vad sägs om lite sömn nu? - Ja tack :D

Ska krypa ner i sängen och läsa lite innan jag tar farväl av denna dagen. Hoppas ni har haft en bra tisdag, min har varit helt okej! Kall, men annars som en vanlig tisdag. Imorgon får vi tillbaks biologiprovet! Hoppas det gick bra, håll tummarna ;) ses imorgon! "Ny dag, nya tag"

I mitt rum pluggas det, vad händer hos er?

Prov, läxor, prov, prov, läxor, läxor, prov, skolarbete överallt känns det som. Just nu är det svenska och spanska som gäller. Spanskan går dock före för det är prov, och det är dess utom tills på torsdag. Svenskan är tills nästa vecka. Men vi hörs senare, det vet ni!

Ny snackar vi!

Riktigt snyggt! Satte ihop den själv när jag satt på bussen. byxor och skor från Lindex, linne från HM. Ringen blev en snygg detalj. Love it.

Tandläkare

Jag hatar tystnaden i väntrum. Den är nästan skrämmande. En fläkt som surrar tyst i ena hörnet, annars är det knäpptyst. Lite otäckt faktiskt.

Sitter här nu, väntar på att tandläkaren ska komma hit och hämta mig. För en liten liten stund sen var det ingen annan här, nu sitter ca 10 personer till här inne och några stycken har blivit inkallade eller kommit ut för att dom var klara. Rullansen är igång igen, skönt att det inte är så tyst längre. Några barn leker vid lekavdelningen, folk bläddrar i tidningarna och en mamma och dotter pratar om hur skoldagen varit.

Själv sitter jag här och bloggar. Haha ;) men för att jag ska hinna publicera också innan det är min tur så skriver jag inte mer nu. Hörs sen!

Fenix park, here we come!

Anmälde mig till Fenx Park igår, shit jag hoppade och jublade av glädje! Kramade allt och alla, var bara totalt överlycklig! Exakt 200 dagar kvar! Längtar!

Made me laugh ;)

Så extremt söt!

Ja då va men hemma igen då

Lång dag. Som alla måndagar. Men hemma nu. Läxa, stallet och ja ni vet allt vanligt man gör när man kommit hem. Typ äter och så. Senare ikväll rids Calle. Fokus på traven är tanken, med Christels tips ekandes i huvudet ! Kommer bli super tror jag!

Outfits

Tänkte börja lägga upp lite bilder på outfits jag gillar. Alltså inte som jag har, utan som den i förra inlägget. Dom har blivit ganska uppskattade de få gånger jag har lagt upp dom! Men det blir inte fler idag. Men jag sätter ihop dom jag vill ha så får vi se vad det blir av det! Btw, Amal hälsar! ;)

Igår

Gjorde jag inget riktigt inlägg, men jag hade inte tid. Var i Ängelholm hos mormor i några timmar, julpyntade, nere på stam och handlade och fikade. Mysigt.

Är i skolan nu. Vaknade kl. 6 imorse, duschade och allt.

Idag blir det plugga spanska, och stallet ofc. Calle ska jobbas, prova lite ny teknik. Rida mer som jag gjorde på Shadow, se om det blir någon skillnad.

Nu ska vi iallafall ha lektion, så vi hörs med uppdatering later on.

Älskar denna outfit'en! Snygg och stilren!

My countdowns!

Ett stort grattis

Till en av mina bästa vänner, som idag fyller 13! Grattis Tilde! Älskar dig! <3

Sjukt bra dag

Helt galet att man kan ha så bra dagar som jag haft idag. Galet! Gick upp vid halv 7 för jag vakna och kunde inte somna om. Såsade, städade och myste. Stack till Backahus så jag var där vid 10 över 10. Red Grynet. Vet att jag har sagt det förr med hon är verkligen bäst att rida. Hon är speciell på många sätt och vis, men jag har faktiskt lärt mig mycket på henne under den korta tid som jag ridit henne. Började rida henne "regelbundet", nja fel ord, mer "tätare mellan gångerna" i somras. Men jag gillar verkligen att rida henne!! Lektionen idag gick bra och jag är nöjd med oss båda.

Vid 2 hämtade pappsi mig, så stack vi bort till stallet där Christel jobbar. Dör red jag hennes Shadow och det gick också väldigt bra! Känner att jag har utvecklats mycket på ganska kort tid, men faktiskt mest de senaste veckorna efter att Christel höll lektion för mig och calle. Tack :D men tillbaks till Shadow. Jobbade honom mest i trav, men så klart även en del skritt. Skänkelvikningar i båda tempona. Det gick faktiskt helt okej :D han är ju trots allt unghäst och jag kan inte så mycket om unghästridning eftersom att jag aldrig rider unghäst. Jag hoppas att Christel också kände att det gick bra för oss! Detta var även första gången jag red honom också så de var extra kul att det gick bra då ju! Planen är att jag ska lära mig honom mer eller mindre utantill. Nej, fel ord igen... Klara honom själv är väl bättre. Så ska Christel och jag rida ut tillsammans; jag på Shadow och hon på Exie, en av stallets stallets hästar. Men först ska båda 2 (jag och Christel) lära känna hästarna bättre från ryggen. Och för mig blir det att börja om från grunden, jag känner ju inte Shadow alls nästan. Men det ska bli väldigt roligt!

Mina hästar då? Jag har ju faktiskt 2 egna också. -ja, dom vilar idag. Deras vilodag igår blev en arbetsdag så vi skjuter fram den till idag.

Ska se om jag kan fixa lite bilder från när jag red Shadow, så får ni se dom sen, men kan inte lova ngt. C ya!

Igår och idag

Igår hade vi temadag i skolan.rubriken var "likabehandling" tror jag. Det var roligt och intressant. Allt började med en samling av alla högstadieklasser i aulan. Där hölls en föreläsning av en person som var CP-skadad. Han berättade lite om sin barndom. Bland annat sa han att när han var 5 år kunde han bara säga 2 ord; mamma och glass. Han kunde inte heller gå. Ingen trodde att han skulle klara sig i det verkliga livet utan hjälp 24/7. Nu är han 34 år och jobbar som föreläsare. Han har ca 200 sånna jobb varje år. Han kan både gå, köra bil, prata och allt sånt som underlättar vardagen. Han fick många av oss att inse att livet behöver inte vara en dans på rosor för att man ska leva lyckligt. Han är dess utom nu gift.

Efter det hade vi en paus innan vi samlades i klassrummen igen för att diskutera det vi nyss hade sett och hört i aulan. Vi delades in i grupper där vi skulle göra planscher som handlade om tacksamhet. Att man ska vara tacksam för det man har. T:ex tacksam för att man lever, att man har familj mm.

Lunch...

Ny sittning i aulan där det blev teater. Nu tänker ni massa skådespelare som kommunicerar och får publiken att skratta och yada yada. Men nej, så var det inte. Det var EN ända person som stod där och pratade, visade, förklarade och så. Det var en hemsk berättelse om 2 killar som väljer att gå i fel riktning i livet och hamnar i massa trubbel. Det ledde till och med till mord. Detta var en sann berättelse som skådespelaren tagit från sina kompisars handlingar. Men den var bra! Efteråt fick vi träffa skådespelaren och prata med honom, ställa frågor och så. Så det var en lyckad dag!

Idag hände inte så mycket.

Ska ut i stallet imorgon bitti, klockan 9 kommer "hovis". Mamma skjutsar mig lite senare till Backahus där jag som vanligt ska va klockan 10.

Senare ska jag till "syster yster" som hon heter i telefonkontakterna. Rida shadow, hennes häst med henne och så. Sen kör vi hem när allt är klart. Då kommer morfar hit, så det blir en riktigt bra dag imorgon! Nu ska jag sova, se ya!

Go friday!

Kommer bättre uppdatering under dagen, nu ska vi ha SO.

Har man tråkigt så har man!

Den blev lite failad, men jag bjuder

Go' fika!

Snart hemma

Matteprov tillbaks, engelska väntar

Fick matteprovet tillbaks, B. Nöjd med det! Nu ska jag ha engelska, vilket inte direkt är mitt favoritämne... Men jag överlever ;)

Godmorgon

Dags att vakna tror jag. trött men måste upp. Egentligen är jag redan sent på det nu. Men det går ändå.

Idag ska Calle gå, får se om jag har tid med Gustav också annars blir han bara ompysslad. Han njuter lika mycket av det!

Skolan idag då. Prov. Lång dag, slutar sent. Men ändå rätt mysig dag. En timmes lunch, dubbellektion slöjd. Biologi. Matte. Spanska. So. Engelska. Det är mina lektioner idag. 6 lektioner istället för det vanliga med 7.

Pinglan hjälpte mig att plugga igår. Eller att gömma mina papper ;)

Det värsta jag vet

Ja, det finns en sida ni inte vet om mig, eller iallafall ni som inte känner mig så väl. Men jag är livrädd för spindlar! Små som stora, dom är läskiga, äckliga och totalt onödiga. Varför tar jag upp detta? För att spindlar är en del av det som kommer på mitt prov imorgon! Usch!

Jag vet egentligen inte varför jag är rädd för dom, tror inte det är någon släktgrej. Annars brukar sånt ju "smitta" på små barn, men så är det inte va jag vet, och jag har varit rädd för dom så länge jag kan minnas. Sen möss där emot, är för mig något av världens sötaste djur ;) nej, vill inte ha dom som husdjur eller så, men dom är så fruktansvärt söta!

När jag tänker efter, så har jag inte alltid varit rädd för spindlar. När jag gick på dagis så gick jag och en kompis och räknade hur många spindlar vi hittade på dagisets ena vägg. Om jag inre minns fel så räknade vi dom till 27 stycken!

Haha, varför vi nu gjorde detta är en fråga som aldrig kommer besvaras, men så var det!

Nu tänkte jag fortsätta läsa om dessa otäcka varelser. Så vi hörs senare!

Hola chicos y chicas!

Haj svaj!

Tänk om man kunde göra såhär! Love it!

Ska ha SO nu, tråkigt :/ men vi hörs

Godmorgon!

Mobil blää

Igår kväll halade min mobil upp sig på ngt sätt så att jag knappt kunde använda den. Så jag har haft experian idag. Men nu när jag kom hem sökte jag på youtube efter hur man gör för att få bort det så nu är allt fixat!

Har läxa tills imorgon i svenska, onsdag biologi. Så en pluggkväll idag. Calle ska få bralla av sig i ridhuset, lös. Igår när jag red honom hade han väldigt mycket energi! Härligt i och för sig, men hade vi haft större yta att rida på så hade jag nog inte suttit kvar!

Nu blir det plugg, se ya!

Nov. 18, 2012

Blev sent i Helsingborg i går, ännu senare för alla dansare. Vi åkte där ifrån vid 7 tiden och vet hemma runt 9. Stannade och handlade och tankade och så på vägen hem så det tog typ en halvtimme mer ön vad det annars skulle gjort. När vi åkte var det semifinal i gruppdisco-tävlingen, där min duktiga kusin (okej, mammas kusin) gick vidare! Då hade inte pardiscot börjat än så alla det slutade antagligen inte dörren vid halv 11/11 på kvällen. Men det var roligt!

Uppdatering om denna dagen får ni senare, kanske också lite bilder från igår!

Uppdatering från Helsingborg

Sitter här i en stol i pausen på danstävlingen i Helsingborg. Läskigt va bra dom är, men sen är det ju också Sveriges bästa discodansare som är här så det är kanske inte så konstigt. Det är en Rikstävling så. Överraskade Emilia när vi kom, hon hade ingen aning om att vi skulle komma så jag tror hon blev lite nervös av det, men det syntes inte när hon dansade! Hon har samsat singel, nu väntar vi på pardansen och gruppdansen. Vet inte hur många dansare här e, men det är många!

Väldigt suddig bild, men här är hon under uppvärmningen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_50a7a771e087c368c3b6d142.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_50a7a771e087c368c3b6d142.jpg" class="image">

Inte en vanlig lördag

Nä, imorgon följer jag inte rutinerna att åka till Backahus. Istället sätter mamma och jag oss i bilen för att körs upp till Helsingborg där min kusin (min mammas kusin om man ska va petig) ska tävla discodans. Hon är jättedukyig dansare, vann SM tidigare i år! Tävlade även NM (nordiska mästerskapen) och även där hade hon mycket bra resultat så hon är verkligen jätteduktig och det ska bli roligt att se henne dansa

Men nu ska denna gå och sova. Hörs imorgon!

Nervös...

Hoppas verkligen inte Isak åker ut ur x-faktor, han är alldeles för bra! Han måste stanna, bara MÅSTE!

Vi satte det, äntligen!

Lycklig tjej sitter här och bloggar. Stolt över båda hästarna idag!

Calle först:
Satte skänkelvikningen i skritt perfa och för första gången lyckades vi med den i trav! Satte även galoppfattningen från skritt direkt utan trav mellan. Galoppen tog vi jättebra, kunde både länga och korta den och hade flyt genom hela. Vi klarade av att rygga utan att först strida om vem som bestämmer, och den tog vi faktiskt också väldigt bra om jag får säga det själv. Så jag är riktigt nöjd! Många förbättringar och framgångar idag!

Gustav:
Longerades inspänd och i lina. Det gick bra när han vande sig vid att ha lite ner utrustning. Han gick bra och samlat, fint i både skritt och trav. Fokuserade väldigt mycket på skritten som han har en tendens att springa iväg i trav i. Men det gick väldigt bra så jag är nöjd med honom också! :)

Nu blir det x-faktormys!

Morsnimg korsning allihop

Idag ska vi på konsert i aulan nu så hahahahihihihooooheeee /Lina :D

Hästarna nu!

Har ätit, nu väntar stallet. Kommer uppdatering sen! <3

Läxa

Sitter här och har fikat, ska snart göra läxan. Engelska och sen plugg till Biologi-provet.

Godmorgon

Skolan nu, fast jag har haft 2 lektioner redan. Idrott och bild. Ska ha fysik nu. Idag händer inte så mkt, plugg och hästar. Sa fel, prover är till på onsdag, inte fredag. <3 ska, hörs sen!

Godnatt <3

Lite kvällsfika, glasstårta !!

@stallet

Nu har jag ätit med mina föräldrar, gott som vanligt. Ska ut och leka med mina hästar, låta Calle arbeta ordentligt. Har bytt bett på honom, tycker han går bättre med detta, Så det blir nog det i fortsättningen.

Klart

Nöjd, allt gick bra och fick mycket beröm! Glad. Ska hem och ta itu med mina hästar, äta och så. Hungrig nu.

Ska fortsätta på vad jag påbörjade igår, jobb mycket i skritt och trav, den lätta upp det med en galopp och fortsätta på traven.

Utvecklingssamtal

Japp, påväg nu, hörs sen!

Just so i know

Det blev ett i extra 'o' i mitt inlägg om Calle, det stod arbetsovillig men det skulle stå arbetsvillig. Fick några frågor om det, själv har jag faktiskt inte märkt det. Men nu vet ni det iallafall.

Ska ut och ta in hästarna, sen sticker vi till skolan igen om en halvtimme för utvecklingssamtal.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_50a3bd529606ee20d89755af.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_50a3bd529606ee20d89755af.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_50a3c2749606ee20ae1079ac.jpg" class="image">

Lunchen var mackor

Min lunch var som sagt bara mackor. Hade soppa också men den tyckte jag inte om. Så jag har levt på mackor med ost.

Sitter i bussen på väg hem. Gud vad mörkt det är redan. Det gillar jag inte med hösten, det blir mörkt så snabbt.

Skolan

På väg till skolan, sitter i bussen helt forever alone; bokstavligt talat. Det är bara jag och busschauffören här.

Ja men vi är framme snart så vi hörs lite senare!

Godmorgon en mörk onsdag

Väntar på att mina mackor ska bli klara (rostar). Idag har jag utvecklingssamtal, första med dessa lärarna så vi får hoppas det går bra! Men innan det ska jag hinna plugga, har engelska läxa tills fredag och biologiprov som också är på fredag. När jag lämnat skolan för andra gången idag och kommit hem så ska hästarna jobbas.

Red förresten Calle igår efter att jag bloggade, han gick som en klocka! Är så nöjdes honom! Fick ett bra tempo med fint tramp! Han var verkligen arbetsovillig och fick sån styrka i sina steg! Det var riktigt roligt!

Nu är mina mackor klara! :D

Ps. Ni får bilder sen när jag tagit några bra, för just nu har jag inga. Ds.

Nu kommer hela historien!

Ledsen att jag inte bloggat, men det har inte gått att uppdatera från experian och jag har verkligen inte haft tid att slå upp datorn. Men nu är jag tillbaks, med en splitterny iPhone 4s!! Som gav mig en ny för det fick inte att laga den.

Okej, så när bloggade jag sist? Några dagar sen... Hmmmm fy fy!! Jag har gjort en hel del sen sist tror jag, eller under helgen iallafall. I lördags var det stallet som vanligt. Där red jag först Clinton och sen Grynet. Jag gillar båda dom hästarna skarpt! Det är roligt att Grynet går så bra inne för innan kickade hon så fort hon kom in där typ. Så det är väldigt roligt! Vi red med gummiband istället för tyglar, vilket i början var ganska svårt, men sen gick det bra! Nöjd med båda hästarna.

Sen hade vi ungdomssektionsmöte. Vi hade massa godis kvar från filmkvällen veckan innan så det åt vi upp ;)

Men min dag med hästar slutade inte där, för när jag blev hämtad var Christel med i bilen. Hon skulle sova hos oss, så hon var snäll och höll lektion för mig och Calle när vi kom hem, tredje för dagen ;) det fick väldigt bra! Jag måste jobba på min kontakt med honom, säger både hon och det känner jag själv också. Andra säger att jag inte ska ha så mkt kontakt utan låta honom gå mer själv om ni förstår vad jag menar. Jag tycker dock inte om den varianten, men alla har ju olika tycke och tänke och dess utom olika erfarenheter.

Men som sagt så fick det väldigt bra. Senare sattes äntligen min garderob upp, hihi! Kan säga att den är stoor, men det är riktigt härligt! När allt sånt var klart hoppade jag i sägen för att gå upp 05:30 söndagen som följde.

Och mycket riktigt så gick jag upp vid den tiden, bredde lite mackor, gjorde mig i ordning och klädde mig innan jag tillsammans med pappa och Christel hoppade in i bilen vid lite över 6 tror jag. Med släpet på dragkroken rullade vi iväg mot Malmö, där hundutställning väntade. Det var en rolig dag men väldigt stressig i mellan åt. När där var mycket folk och man stod själv så var det svårt att hinna med allt. För er som inte vet så står vi och säljer lakrits och popcorn på hundutställningar och sånt. Kan även trycka transfer (färdiga bilder) på tröjor. Men det är mer en marknads-sak. När allt var över och vi var hemma så blev det pizza och solsidan innan jag somnade. Calle vilade.

Ja det var min helg, vad har ni gjort? Hoppas ni har haft det bra så hörs vi sen!

luta huvudet 90 grader åt vänster ;)



plugg på chemat.



läser om gamla Egypten, prov imorgon. jippi! *HOST* ;) Hörs senare!

whoop whoop!


bild

hade bild nyss, ska ha fysik. jag gillar fysik, det är roligt. idag utlovas bättre uppdatering. men det får vänta tills sen för vi börjar nu!

pluttisarna

fullsatt buss

alla, och då menar jag ALLA platser i bussen är fulla, i båda bussarna. vi åker med bussbolagets två största bussar dess utom. jaja, skönt att man inte har jättelångt hem. slutade förresten en timme tidigare idag pga inställd lektion. skönt!

kolla min sötis! saknar <3

saga <3

godmorgon sverige fast klockan är halv ett

sitter i matan nu, väntar på mis amigos. spanska sen kvart över tror jag. dagen får ni i ett annat inlägg!
vintern pågår, detta är från mitt fönster förra året

godnatt

ska sova nu, pluggade och fixa hästarna. Calle gick superbra. lite trög, men vad kan man vänta sig när han stått i en vecka. så jag är nöjd!

nu ska jag sova, godnatt

spanska nu.

sista lektionen, sen slutar jag. ska hem och äta. jättehungrig, det var sill i skolan idag. not my favourite ! men i alla fall, byyyyyeeeee

godmorgon bloggen

framme i skolan, haft första
lektionen. dagen är inte planerad. detalj, men allt dagligt ska göras såklart. men min nästa lektion börjar snart så jag måste gå. hej så länge!

nu har jag bytt nummer och mobil

skriv på facebook i chatten om du vill ha mitt nummer. bara tillfälligt tills jag får tbx min iphone.

hittade en gammal bild på mina pluttisar <3

Nu säger jag hejdå

Hejdå lilla mobil, kommer sakna dig! Från och med nästa iuppdatering tid fram över uppdateras ni antingen från Experia x8 eller datorn!


Ps. Om den finns någon nyfiken själ där ute som bryr sig om att veta detta så är styrelsemötet inte ikväll, utan imorgon. Skrev fel. Ds.

Baka baka liten kaka

Ska va snäll mot mamma och hjälpa henne baka till styrelsemötet ikväll så hon slipper göra det sen. Vet inte riktigt vad det blir, men jag får se. Hag har en idéen jag vet inte var receptet är så jag får väll leta lite efter det kanske.

Tömmer mobilen på samma gång. Datorn står på köksbänken och mobilen laddar över ca 1700 bilder. Snyft. Kommer sakna min mobil, men högtalaren är typ sprängd innifrån och touch-funktionen fungerar inte som den ska plus att jag kan inte sätta i hörlurar för något sitter nere i hålet och blockerar. Men det är bara att hålla tummarna för att dom fixar det!!!

Nu ska jag leta recept!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_5097de5cddf2b33bd1000429.jpg" class="image">

Hemma

Hemma nu, inne i värmen! Skönt. Hästarna har fått vad dom ska ha, nu är det min tur. Ska slänga i mej lite käk, den dyker jag ner i min historiebok; gamla Egypten. Detta provet ska jag va ute i god tid med, eller ja så god tid man nu kan va när det är på fredag. Men det blir säkert bra.

Annars händer det nog inte så mycket idag. Hoppas pappa ska hjälpa mig med min garderob för den står just nu mitt i rummet, blockerar TV och allt ;) så om jag ber extra snällt så kanske vi kan fixa det idag pappa? Snälla söta rara bästa underbara ;) haha lite smicker borde ju funka ellerhur?

Men nu är jag hungrig till tusen så lite mat sitter inte fel nu!

Ha de'!

Så, då tar vi oss hem nu!

När jag kommer hem ska jag plugga SO, prov på fredag. Hästarna ska ha hö. Min älskade mobil ska tömmas och lämnas iväg, imorgon tar Christel den till Lund för att lämna in den så jag kan få den fixad. Under tiden ska jag ha min experia :( men jaja.

Calle ska gå idag efter en veckas vila, mjukstart med mesta dels skrittarbete.

Ska köra på effektivt idag! Dagen levererar !!

.s.k.o.l.a.n.

Hade nyss svenska, där vår lärare bara tjatade om massa betygs-kriterier typ hela tiden. Somnade nästan kändes det som, tror inte många lyssnade på det.

Iallafall, ska ha Fysik nu, sen slutar vi! Kvart i 3 lämnar vi skolan och 10 över går bussen.

Hoppas er dag blir bra!

Dagens här btw

Klippan yes box ;)

Varit hos Min äldsta bror Henrik som bor i klippan idag. Hans sambo Sophie fyllde år igår så vi firade henne. Träffade även barnen, roligt som vanligt! Sitter i bilen på väg hem nu, ska göra mig i ordning och plocka fram saker inför skolan imorgon. *suck*. Så nu laddar vi upp för 7 veckors skola, sen är det jullov! Ändå ganska snart, men först kommer en omgång till med massa prov och grejer. Bläääää! Men jag tror inte det är förren fram emot jul som det värsta kommer vilket är skönt.

Nu när livet återgår till det normala med 2 dagars ledighet och 5 dagars skola så kommer också uppdateringen skärpas eftersom att nu kommer jag ju vara hemma.

Ska fixa lite grejsed bloggen också när jag får tid, vad det blir upptäcker ni nog ;) så håll koll!

Bild på lilla Mhy

När man inte orkar

När man skriver ett långt inlägg och inte pekar läsa igenom hela innan det publiceras så blir det lätt fel.

Men detta är felen:
Kilar = lekar
Degen = dagen
Vara = bara

Välbehövlig sömn och Spök/tips-runda!

Var riktigt trött igår, därför bloggade jag inte. Men idag fick jag en ordentlig sovmorgon. Riktigt skönt att gå upp tjugo i tolv!

Filmkvällen blev riktigt lyckad! När jag kom dit stod alla barnen och hoppade i förrummet och väntade på att bli insläppta i klubbrummet så filmkvällen kunde dra igång. Perfekt tajming där ;)

När alla var på plats körde vi några kilar i väntan på korven som Ulla var snäll och kokade till oss. Sen blev det mat och fler lekar!

Under tiden som vi körde alla dessa lekar så sminkade vi oss inför spökrundan! Annelie gick ut med barnen och vi passade på att smita ut obemärkta i skogen. Vi gick tillsammans och lämnade av en efter en på deras "stationer". Allra först lämnade vi Tyra uppe i ett jakttorn. Sen gick vi en bit innan vi lämnade av Linnea och sen Johanna. Så var det bara Maxine och jag kvar. Vi gick en ganska lång bit innan Maxine satte sig på en stol precis bredvid en fråga och jag lindade in henne i toapapper. Så till sist gick jag där helt ensam i skogens mörker. Då kände man sig liten och ynklig, som om man var helt ensam mitt ute på Atlanten. Till min lättnad kunde jag gå och prata i telefon med Maxine under tiden samtidigt som jag hade ficklampan igång på mobilen. Inte för att man såg mycket med den, men den hjälpte lite i alla fall.

Till slut vände jag av från stigen och in i skogen. Där satte jag mig på plats och väntade.

Efter ett tag hörde man skrik genom hela skogen, då visste man att barmen var på väg. Man kunde följa hela deras promenad genom att lyssna efter hur många skrik man hörde och på så sätt visste man exakt när dom närmade sig!

Vi skrämde dom verkligen jättemycket, det var så roligt. Alla ville ha en Spökrunda nästa år igen, dom tyckte det var väldigt roligt!

När alla gått förbi (sprungit förbi slutade det med att alla gjorde!) så tog jag mina saker och begav mig upp till Maxine igen. Men här laddade min mobil ur så jag såg ingenting alls nästan!! Så fort jag kom ut på raksträckan där Maxine satt ropade jag på henne så hon lös med sin lampa mot mig så jag såg var hon var, tack och lov för det. Jag hjälpte henne med toa-pappret och sen gick vi för att samla in frågor. Vi gick alltså bakhållet hem.

Väl tillbaks i klubbrummet var det som att komma in i en hönsgård. Massa kacklande överallt om spökrundan och allt. Men alla pratade gott om den så vi lyckades verkligen! Så roligt det var!

Vi gick in för att tvätta bort smink och allt sånt sen blev det film! Men alla var trötta efter kvällens evenemang och vi kom dess utom igång med filmen väldigt sent så nästan alla somnade under filmen. Så vi stängde av filmen och gick och la oss istället.

Degen där på vaknade vi vid kvart i 8 och fixade frukost till alla övernattande barn och sen drog vi igång med lektionerna tidigare en vanligt för att nästan alla var ju redan där.

Jag red Grynet, och det gick faktiskt väldigt bra! Hon har svårt för att gå inne i manegen för att där se så trångt (tror det är därför iallafall) och brukar kicka när hon går där. Men allt gick bra och hon slappnade av ordentligt i slutet vilket hon också har svårt för. Man kan inte tynga på hennes rygg i början heller. Men hon är jättemysigt och jag tycker verkligen om att rida henne!

Sen gick vi in och vilade, trötta som vi var innan vi tog oss upp för att göra det sista i stallet.

Till slut var det vara jag och Linnea kvar, så vi tog en promenad i skogen för att samla in de frågor vi missade i mörkret. Det var mysigt och uppiggande. Vi pratade om allt mellan himmel och jord medan vi gick där och njöt av tystnaden från naturen.

Sen kom mamma när vi var tillbaks och så väntade vi på Linneas mamma också innan vi stack hem.

Väl hemma tog jag hand om mins hästar, sen blev det mat. När vi ätit upp satte pappa och jag oss vid teven för att kolla på Harry Potter men båda somnade ifrån den så jag har ingen aning om hur den slutade. Jag tror jag somnade redan vid 9 när jag varit ute hon hästarna för deras kvällsmat.

Vaknade vid ca 23:50 och då styrde jag mina ben rakt i säng. MIN SÄNG. Har inte sovit i den på länge kändes det som, ändå är det bara 3 nätter. Men det var skönt!

Idag vaknade jag som sagt väldigt sent vilket var underbart att få sova ut ordentligt. Så nu är jag pigg igen!

Btw vill bara säga att det inlägget med "på väg hem nu" är ett tidsinställt, faktiskt det ända tidsinställda som funkade men ni kan skita i det helt och hållet om ni vill för det stämde inte alls.

Här är bild på oss, förberedda för att skrämma skiten ur barnen, och vet ni vad? VI LYCKADES!

På väg hem

 
Vi är antagligen påväg hem nu. Så medans ni läser detta så sitter jag i bilen. 
 
När jag kommer hem blir det först mina hästar och sen Backahus, där filmkvällen antagligen redan är i full gång.
 
So se ya tomorow ;)

Hemma och mår toppen

Hemma, har fixat mina underbara hästar som jag saknade jätte mycket. Sen snabba ryck in och byta om för att nu sitta i bilen påväg till Backahus där filmkvällen som drar igång om 10 min, jag är där om 2 så det blir perfa. Härs imorgon för nu kan jag inte blogga mer!

Godnatt, ses imorgon

Eftersom att jag är lite lat så orkar jag inte skriva ett inlägg till om samma sak som jag skrev om på Stalltrion, därför så kopierar jag vad jag skrev där, tar bara bort lite som inte passar in här. Så ni sön läser båda bloggarna behöver ju inte läsa om ni inte vill lixom ;)

Imorgon ringer klockan tidigt, närmare sagt 07:45. Då ska allt packad ihop och ja ni vet allt sånt för att kunna lämna stugan typ kvart i 10 eller något sånt för att checka ut senast klockan 10.

Sen blir det antingen in om Lalandia, eller så kör vi direkt, vi får se.

Jag har fått väldigt ont i min armbåge, tror det var på en av vattenrutchkanorna som gjorde det för Sara har oxå ont på precis samma ställe och vi åkte ju allting tillsammans så. Men men, klart värt det ändå.

Kan säga att vi var lite galna, badade UTE haha. Fast uppvärmt såklart ;) nu ska jag sova, upp igen om drygt 7 timmar så. Godnatt!

Godmorgon Sverige hälsar Danmark

Det verkar inte som att dom inställda inläggen funkar, men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera lite iallafall! Så jag kan ju börja med att säga godmorgon! Hoppas ni fick en bra natt och gårdag. Själv hade jag super kul igår, det ända som dock kunde varit bättre var att jag hade ont i huvudet ett tag under dagen vilket inte var särskilt roligt inne på Lalandia. Men jag tänkte inte så mycket på det faktiskt.

Efteråt så hick alla hem till "min" stuga och åt tacos (som jag har noll koll på hur det stavas!) vilket var väldigt gott.

Jag, Sara, Paula och Alex (Alexandra) satt uppe på loftet där Sara och jag var våra sängar och lyssnade på musik och hade mysigt. Sen gick dom hem vid lite över 10 och då somnade jag typ direkt, så trött var jag ;)

Ni ringer vår klocka om typ fem minuter, men jag vaknade en kvart innan. So ser ya!

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0