Haha dåligt blir bra ;)

Det står solig uppdatering i förra inlägget, men det var nog bara mobilen som tyckte att vi behöver mer sol istället för "dåligt" som det egentligen skulle stå ;) sorry för det

Sorry, haft fullt upp

Ledsen för solig uppdatering idag. Gick upp tidigt imorse, körde hemifrån lite över 6 tror jag klockan va, kommer inte riktigt ihåg. Pappa och jag begav oss då mot veberöds hundutställning för att stå knallare där.

Där har jag tillbringat min dag, från morgonen till nu när jag är på väg hem.

Massa extremt söts hundar, valpar, 96 olika raser, 375 utställare och många hade ju minst två hundar. Så där va ju en del hundar, dom slog faktiskt rekord i år hörde jag via ryktesvägar. Kul!

Asså kolla denna söta valpen!! Jag gillar oftast inte den rasen (som jag fullständigt har glömt namnet på just nu) men Guud va söt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_506876b29606ee422b4b0967.jpg" class="image">

Diverse från dagen

Fört av allt, *Calle. Råkade skriva Valle i förra inlägget, men ni fattade nog vad jag menade. (eller dom flesta i alla fall, *host* :P)

Dagen började med att vi körde ut till Backahus. Där delades hästar ut, och sen sattes arbetet igång. Hästarna ryktades, sadlades och tränsades. Vi gav oss ut i regnet för att springa 2 lektioner innan det var min lektion.

Lektionen gick bra, nöjd. Han kunde haft lite mer framåtbjudning framför allt i galoppen, men jag tyckte det gick bra.

Lastade, pappa körde hem med honom, jag stannade kvar. Vi fixade stallet och allt det där. Det slutar alltid med att man går i cirklar och letar efter saker att göra, haha.

Sen gick vi in i klubbrummet och alla smörjde träns och sadlar utom jag, för alla var upptagna eller redan klara ;) men vi satt där inne och hade det mysigt. Sen åkte alla hem typ förutom jag, Maxine och Mille. Så vi satt och pratade där och hade trevligt ett tag. Sen kom Ulla och då pratade vi lite till ;) haha.

Sen åkte jag hem, eller ja, till Dalby för att handla. SEN åkte jag hem.

Nu ska jag ut och göra i ordning i stallet,. Lite senare ikväll kommer farfar hit, så blire god middag och hallonpaj till efterrätt. Mumms!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_50675520e087c31041142b09.jpg" class="image">

Godmorgon

Sitter i bilen påväg till Backahus, Valle gick på transporten direkt så vi är lite tidiga, men bättre det än tvärt om. Det är bara en kvart innan så det ju bara bra så hinner vi "installera" Calle och så oxå. Den rider jag lektion lite senare idag tillsammans med Maxine. Linnea kan tyvärr inte komma idag. Men vet ni va? Nu är vi framme :D så vi hörs sen!

tänk att det redan gått en månad

gud vad tiden går fort, tänk att det redan är en månad sen den dagen. saknar min underbara ängel så otroligt mycket, det går inte att beskriva med ord.
 
en månad... det känns som att det var max två veckor sen. MAX. men tiden har gått superfort. det har varit dryga dagar, men jag har tagit mej igenom dom på olika sätt. men ändå, en månad, ofattbart. en månad sen jag nästan gick under, kunde hellre dö med henne, det hade varit lättare. men som sagt, jag tog mig igenom den första månaden.
 
så här sitter jag och skriver med tårarna rinnande nerför kinderna, jag tänker helt änkelt för mycket ibland.  idag var en sån dag, när jag tänkte väldigt mycket, det.
 
när någon nämner henne, så är det första jag tänker på den långa natten i helsingborg, det var det värsta i mitt liv och hur sjuk hon va. tänker jag sedan på våra minnen, våra underbara minnen genom alla dessa åren,  8 åren, så kan jag knappt hålla tårarna tillbaka.
men jag vill inte ha det så. det första jag tänker på ska inte vara den natten, det ska vare något av alla våra tusen minnen, dom underbara minnena <3 så kommer det förhoppningsvis oxå bli nån dag... hoppas jag.
bilden är från den allra sista turen med henne, mitt älskade hjärt <3

Tilde gör ett inlägg här

Haha, Jag och Hanna har ätit grönt irländskt godis!! (jag med mörkt hår, Hanna med ljust)

Bussen som vanligt

Sitter på bussen nu, precis som alla andra vardagar. Idag slutar jag vid 15, så det är en lång dag. Men mer om hur min dag ser ut sen

Linda ser ut såhär idag

Wow-känsla av att kunna göra DET

Den känslan fick jag idag när jag red Calle. "wow, jag kan verkligen! VI kan verkligen!" så underbart det var! Han var pigg och framåt för skänkeln, reagerade direkt på mina signaler, lydde mig verkligen!

Redan precis efter igångsättningen av första traven började han söka sig neråt, och det dröjde inte länge för än han började trampa under sig och länga steget. Där gick han, så otroligt fint hela passet, och det var JAG som satt på och styrde och bestämde!

Jag är riktigt nöjd med min stjärna idag! Hade aldrig kommit dit jag är i min ridning idag om jag inte hade haft honom! Han och jag lär oss tillsammans nya saker varenda dag!
Guldklimpen i mitt liv, Calle <3

Tyvärr blev det inga bilder, riktigt synd men that's life! Så ni får nöja er med denna! Godnatt

Jag kommer inte på någon rubrik

Sitter här och gör läxor. Var med mamma på Ops (ett typ shopping-center). Mamma köpte en ny väska och jag passade på att köpa lite hudkrämer, nice! Ska fortsätta med matten mu, hörs sen!

Slutar nu!

Sitter hör och väntar på mamma som ska hämta mig idag! Det är kallt och blåsigt, men hon borde komma snart så jag överlever nog! Engelska och matte tills imorgon, men tror det går ganska snabbt. Så det ska göras när jag kommit hem, sen stallet! Ska äta lite oxå för jag är väldigt hungrig nu, maten var överkokt spagetti och vattnig köttfärs. Nej, det är inte överdrivet, det var verkligen så!

Men nu kommer mamma så vi hörs sen!

Godmorgon

Morgonpigg som jag är så går jag upp lite väl sent "ibland". Vadå, en halvtimme efter att klockan att klockan ringde, det för väll inget? ;) haha JO!

Aa iallafall, ska slänga i mig lite frukost, dra på mig litta kläder och fixa mig inför ännu en dag i skolan. C ya!

Godnatt

Ska läsa lite till, men det blir inte fler inlägg förren imorgon, so jag säger sattinatt!

Minnen

Hittade en gammal bild på min lilla älskade tjockis, saknar henne så det gör ont, men hon har det bra nu! <3

Läslampa, bok och säng=best feeling ever'

Och det är just vad jag ska göra nu, har en del att läsa tills imorgon, som jag har lyckats förtränga allt förlänge. FY LINDA! Ja, iallafall jag ska läsa det nu då, bädda mer mig i sängen med en kopp varm choklad på bordet bredvid, och läsa 80 sidor skönlitteratur. Min kväll = CHECK!

Detta var outfitten

Byxor cubus, linne (som inte syns) cubus, koftan lindex och skarfsen vet jag inte, fick den i present när jag fyllde år :)

Biologi prov = tumme upp, tror jag

Gjorde provet för en liten stund sen, kändes bra. Så nu hoppas jag bara att det gick bra oxå!

Ska ha dubneltimme SO nu, inte jätte taggad för det direkt, men jag
överlever nog ;) tror vi börjar snart så måste gå, hej så länge

In school

Godnatt

Ska sova, no good update nu men jag orkar inte det. Så vi hörs imorgon! Förresten tack för kommentarerna! Har sparat dom i "kom ihåg" listan men dom är ej godkännda för då försvinner dom från listan, så efter att jag gjort inlägg om det, och svarat på några frågor som där oxå va så godkänns kommentarerna! :)

Sweet dreams!

Här har ni snygga klass 7c

Me on the bus this morning

OBS!

Ville bara till-lägga att kommentars-grejen är självklart för alla, även om ni inte har blogg så klart! Eller även om ni känner mig så klart ni kan kommentera! Blir bara glad för det!

Kommentera

Kommit hem från skolan, mamma hämtade mig idag så kom jag hem drygt en timme tidigare :D jätteskönt! Ska fortsätta på biologin, sen stallet och litta sånt.

Har lite dålig fantasi just nu, vet inte vad jag ska blogga om riktigt, TIPS? Skriv ett ämne i kommentarerna, så skriver jag ett inlägg om det. Eller några frågor till mig eller vad som! Kommentera! Längst ner i inlägget från er fråga/ämnes-idé eller va ni nu skriver så kan jag fixa en länkning till er blogg om ni har någon! Så sätt igång, kommentera ;)

Morgon igen

Ja då ska man göra sig i ordning inför en ny skoldag. Sådär taggad för det faktiskt. Det är kallt, blåsigt, regnigt och allt det där. Visst det är mysigt ibland, men då ska man va inne. Nu ska jag först ut för att gå till bussen, sen är vår första lektion idrott, orgentering på schemat tror jag :/

Godnatt

Nu ska jag ta ett ordentligt snack med sängen, det tar väll en si sådär 8 timmar eller något innan vi har pratat klarspråk ordentligt ;)

Aa men godnatt alla läsare!!

Livet är för kort för att slösas bort

Svårt val !

Jag har beslutsångest! Vad ska man kolla på??? X-faktor eller Cops som alla tjatar om att det är jättebra?? .................

........jag har bestämt mig, det blir biologiboken :(

God middag får man väll säga

Dagen är ganska normal. Utöver det vanliga så hade vi körträning idag. Ska hem och plugga biologi tills provet på onsdag. Men annars är allt normalt tror jag.

Ska ha svenska nu, hörs sen!

Haha friendship yea!

follow your dreams

Biologi

Ja då får man väll slå sig till ro med biologi boken i händerna. Prov på onsdag, opps!

Sep. 23, 2012

Min lektion och allt det har ni redan läst om, men hör kommer kvällen!
Vid lite i 6 körde vi till Genarp, för där skulle vi äta fondy med Kalle, Christel och Kalles döttrar Freja och Felicia. Det var jättegott!

Sen blev Freja och jag jättesugna på muffins, så vi bestämde oss för att baka. Men vi hade inte alla ingredienserna så vi gick till Konsum och handlade vad vi behövde. Sen gjorde vi smeten och hela den där biten. Men den såg väldigt konstig ut, typ smulpajs-deg såg det ut som ;) men vi läste receptet och allt stämde. Så vi satte in dom i ugnen.

Sen när dom var klara så smakade vi dom, då var dom helt okej, men ganska torra. Men vi tänkte att det var nog för att vi bakade med olja istället för smör för det stod det i receptet men vi hade aldrig varit med om att man kunde göra det innan.

Så satt vi där ute i vardagsrummet allihop och åt av Frejas och mina mästerverk, när Freja plötsligt säger; det hade varit gott med ett glas mjölk till, som man kunde doppa den i. Alla instämde direkt. Så tittar Freja och jag på varandra, tror vi hade samma tanke för vi "sprang" ut i köket tillsammans och läste i receptet, då hade vi missat att hälla i mjölken! Haha!! Men dom blev ätliga iallafall ;) sen efter ett tag, vid lite över 22 åkte vi hem.

Såhär såg dom ut

Hej

Lektionen m.m.

Hade ridlektion på Backahus idag, gick väll sådär om man säger så... Calle var jättetrög, tog inte mina galoppfattningar för en typ ett halvt varv efter att jag la till skänkeln. Han var allt förutom arbetsvillig idag! Så jag är inte särskilt nöjd...

Efter lektionen lastade vi direkt och åkte hem, för att vi ska som jag sa igår iväg ikväll.

Har nu varit ute och mockat och fixat stallet, väntar bara på att duschen ska bli ledig.

Sep. 22, 2012

Är i bilen nu, Calle gick på direkt, min duktiga pålle!! :D så nu är jag på väg till Backahus, si ya soon!

Träningsvärk: check

Vaknade idag med världens träningsvärk från igår, haha.

Idag, eller typ nu så ska jag ut i stallet och göra i ordning Calle, lasta och köra till Backahus. Men måste gå nu, hörs sen

Lo-lo-lo-lo-lo-lo-lockigt hår! ;D

Min prinsessa <3

3 veckor sen, saknar dig min prinsessa! Du var ljuset i min dag, du var allt man någonsin kunde önska sig! Du tog mig till många platser som jag aldrig glömmer. Du gav mig oförglömliga minnen. Du gav mig en ponny att älska, att lita på och att lära mig med! du gav mig allt och lite till.

Jag önskar att jag kunde ge dig det där lilla bara, det där pyttelilla som skulle betyda världen för mig. Jag önskar att jag kunde ge dig livet tillbaks, och att du fick behålla det så länge som möjligt, men det går inte, hur mycket jag än vill och hur mycket jag än önskar. Det är så livet är, eller ska jag säga döden?

Du var så underbart fin min vän, min allra bästa vän! Glömmer dig aldrig! Tänker på dig varje dag och undrar hur du har det där uppe i Trappalandia - hästarnas himmel... Hoppas du har det bra, för det är du värd. Nej, inte bra, bäst. Du ska ha det bästa du kan få, för DET är du värd. Älskar dig min ängel!

Den blåa bilden, det är det jag levt på dom senaste veckorna <3

Aldrig igen, bara 2 gånger till

Sprang milen idag, fy vad jobbigt det var! Vi var ca 90 elever som sprang, uppdelade i 2 klasser. Tävlings-klass och motions-klass. Jag sprang motions-klassen, shit jag är sjukt nöjd med mitt resultat. Jag har inte tränat något alls inför detta, förutom då när pappa och jag tävlade och jag vann! ;)

jag sprang med musiken dunkande i öronen, mysigt! Kom i mål nästförst av motions-klassen, ca 30 sekunder efter "vinnaren". Nöjd! Tror vi var kanske 50 pers i min klass.
Men jag ångrar lite att jag inte tog tävlings-klassen istället faktiskt, då hade jag kommit in med ett B i betyg, (motsvarande gammla MVG) men nu i motions-klassen så blev man antingen bara godkännd (som jag blev) eller inte godkännd. Men då vet jag ju det tills nästa gång, vilket är om ett år i 8:an.

Kom hem, slängde mig på soffan med ett glas yoghurt och några mackor och tog det chill framför TV:n en stund och bara slappade. Sen bar det av till stallet, där Calle lastades, och det gick jättebra!

Sen red jag honom. Det blev mycket travarbete! I slutet blev han riktigt mjuk och fin! Fick honom i form i båda varven, i både ökad och samlad trav, helmysigt! :D imorgon är det lördag, och då ska Calle med ut till Backahus för jag har ridlektion då. Kul :D

Jag åker då med hem direkt när pappa ska hem med Calle, för att vi lite senare ska till Christel och Kalle för att äta fondy! Ska bli riktigt mysigt! :)

Har gjort ett inlägg på tidsinställt, som kommer under kvällen, check it out ;)

Sexi girls här ja !!

Dagens jag sov med flätor

Godmorgon

Idag ska det regna hela dagen, utan uppehåll sägs det på många håll, hoppas det inte stämmer. Från 20 i 8 tills kanske 5 i 8 så ska det inte regna för då ska jag gå till bussen.
Från lite i 12 tills typ klockan antingen 10 över 2 eller 10 över 3 (beroende på hur snabb jag är) så ska det inte regna för då ska vi springa milen och sen gå till bussen (som går 10 över 2 och 3.
Sen kan det regna i typ 15 minuter innan jag ska av igen och då får det va uppehåll i iallafall en kvart.

Detta tyckte jag lät jättebra! :D :D ;)

Där e minsann krut kvar i gamlingen !

Lös-longerade Calle idag, klockan var mycket så jag ville inte stressa varken honom eller mig för att bli klara i lagom tid. Därför valde jag att ta honom löst istället. Shit med energi där va i den gamla grabben! Riktigt härligt att se! Sen att det blev "några små" bocksprång och lite bakutsparkar och en del sånt, det får man bara hänga med på. "är man med i leken får man leken tåla". Så länge det inte är när jag (eller någon annan såklart) sitter på ryggen, då är det nolltolerans mot sånt! Ska kanske säga det till Calle oxå, han verkar inte ha fått reda på det än... ;) ska gå och lägga mig nu, godnatt :)

Suddig bild, men what ever!

Sorry, dagen har bara runnit på

Som sagt, så har dagen inte haft någon blogg-paus direkt. Men nu ska jag ta mig tiden att blogga. Vad tyckte ni föresten om mina svar igår? Hoppas det iallafall!

Imorgon taggar vi Milen, snabb och enkelt förklaring till den: man ska springa en mil ;)

Idag ska jag och mamma kanske in en sväng till Nova, shoppa loss you know ;) haha nä absolut inte, men jag behöver lite nya kläder till idrotten.

Men ska sätta lite tempo på matteläxan nu så vi hörs sen! :)

Nu är hösten här på riktigt

blogg-quiz

dessa frågorna hittade jag på en blogg, och tyckde att det var något kul att besvara här oxå, så nu kör vi! (om ni inte vill eller orkar läsa hela så läs själva frågan och se om ni lixom viill ha ett svar på den, annars så typ ja... :P)
 
hur länge har du bloggat?jag började blogga i februari detta året.
 
hur såg din bild av bloggar och bloggare ut innan du själv började blogga? ja, bra fråga. asså jag började blogga för att en av mina kompisar började och jag tyckte det verkade kul, men jag hade väll inte direkt någon "bild" av det innan.
 
vilken var den första bloggen du fastnade för? det var Nellie Berntssons blogg, för som jag sagt innan så tycker jag hon är en häftig tjej med mycket krut i, och så delar vi ju samma intresse, HÄSTAR.
 
hur många bloggar återvänder du regelbundet till? eeh oj, tror det är kanske 7 stycken elller något sånt, har inte räknat faktiskt.
 
vad tycker dina närmaste om att du bloggar? asså jag tror nog det kan vara blandade åsikter men jag har inen aning. jag hoppas ju dom tycker det är bra lixom, men sen kan jag ju inte riktigt förstå vad som kan vara "bra och dåligt" med att blogga.
 
är du dig själv på din blogg? japp, till 100%, det är ju själva meningen med bloggen. det är ju ingen mening med att sitta och skriva massa osaningar om sig själv,  det blir ju bara jag som mår dåligt över det då.
 
har du hittat en fungerande gräns om vad du bloggar om, och inte bloggar om? tja... gräns och gräns. vill jag skriva om något så gör jag det, och vill jag behålla det "hämligt" eller bara hos vänner och familj eller så så väljer jag själv att göra det i så fall. ingen exakt gräns.
 
kan du nämna några saker du inte vill blogga om, och varför? jag vill inte lämna ut något förtidigt, eller innan det känns rätt att skriva om det. som t.ex med Saga, jag höll det för mig själv ett par dagar, skrev bara att jag inte mådde bra och därför skulle jag inte vara så aktiv på bloggen. sen gjorde jag det på ett sätt så att mina närmaste vänner och familjen ändå skulle förstå, och det var så jag ville ha det.
 
tror du att man kan lära känna en person genom att läse deras blogg? nej det tror jag inte. man kan lära känna personen på ytan, men man måste nog ha träffat perssonen konstant en längre tid för att få "den riktiga" uppfattnigen om personen.
 
kan det vara "skadligt" att blogga tror du? absolut tror jag det. man kan få fel reaktioner av läsare, rykten kan spridas och såra en ordentligt. tror dock mest att det är på större bloggar, ja dom som ligger upp mot 1000 läsare/dag eller mer.
 
kommer du fortfarande blogga om 2 år? i så fall, tror du du har ändrat ditt bloggande? ett bubbelt JA från mig. asså bloggandet tycker jag än så länge är roligt, och om jag fortsätter tycka det så klart att jag bloggar då. och då blir det väll automatiskt så att man ändrar sitt sätt att skriva på ju mer erfarenheter man får.
 
vad har bloggandet betytt för dig? det har betytt väldigt mycket för mig, speciellt sista månaden, då jag har gått igenom och går fortfarande igenom en period där jag varit ledsen, trött och inte alls på hugget. ja ni vet nog vad jag syftar på... Saga. då har det varit jätteskönt att ha bloggen, för här kunde jag verkligen skriva av mig allting, och jag tror att ia alla fall jag har mycket lättare för att skriva snt än att  prata om det. mycket av vad jag har skrivit här skulle jag aldrig ta upp som samtalsämne med någon, i den siten jag var i då. men asså om ett tag, några månader eller what ever så ser jag det nog mer som historia än en nutidshändelse och då tror jag det är lättare att prata om det, men inte nu, nej... och alla, då menar jag ALLA som jag berättade om Saga för, var via blog eller sms eller så, men jag tyckte der var riktigt skönt att inte ta det face to face.
 
vad har bloggläsandet betyt för dig? hmm... jag har lärt mig mycket på att läsa vissa bloggar och kommit närmare vissa vänner med hjälp av deras bloggar. det har altså betytt mycket för mig.
 
oj, såg att det blev väldigt långt nu, men ni som orkade läsa hela har varit duktiga :D men vi ses imorgon :D
<3 <3

Välja en väg och ta konsekvenserna

Det är något som många har försökt sig på, kanske främst vetenskapsmän och uppfinnare, men även många fler, nämligen att resa i tiden. Men asså, så svårt är det ju inte, jag kan ju! det är bara att sätta sig med en historiebok och börja läsa. Jag kom nyss tillbaks till vårt årtusende efter att ha rest 6000 år tillbaks i min historiebok, haha ;)

okej, min poäng med detta inlägget är att man ska aldrig ge upp, bara se andra möjligheter att komma dit man vill. Något jag borde träna mycket på. Har jag bestämt mig för något så står jag fast vid det, låser in mig, spärrar området och stänger öronen för andra möjligheter. Klart jag har ju lärt mig av mina misstag, men oxå genom att prova mig fram. Nu har jag väll lättare för att släppa in andra tankeställare oxå i huvudet, och fundera lver vilket som verkligen är bäst, den första som var min idé och som jag först hade bestämt mig för att gå, eller den andra som var någon annans idé...

Men asså jag har fått lära mig att lita på min instinkt eller vad man ska säga. Om jag velat mellan 2 saker så sa alltid mina föräldrar "ta den du såg först, det var den du först ville ha och det var den som drog dig hit". Och vet ni vad? DOM HAR RÄTT! Jag blir ju nöjd med mitt köp eller val eller vad det nu var så.
Sen om det gäller större saker som till exempel när vi letade häst innan vi hade köpt Calle så är det klart att då säger man inte bara "ta den där, den såg du först". då måste man ju ha en del tankar och så oxå med sig såklart.

Sen köpte inte jag Calle bara för att jag ville ha en D-ponny läromästare och för att jag tyckte han var mysig att rida. Nä, det var mer än så. Jag var klart nervös inför provridningen, men så fort jag kom upp på hans rygg så kände jag hur jag kunde slappna av, och göra min grej liksom! Den känslan är obeskrivlig! Jag köpte honom för att mitt hjärta sa att jag skulle göra det, inte min hjärna <3

Kände att vi kom in på lite annat spår än vad inlägget skulle syfta på, men what ever, ni fattade nog ;) aja vi hörs sen!

This is le me!

Lunch

Har som rubriken säger lunch nu, det ös regnar där ute. Vi hade först tänkt ta en vända ner till Centrum och fördriva tiden lite, men vi har ångrat oss nu. Så istellet blir det att fördriva tiden här i korridoren.

Hoppas bara det slutar regna tills vi ska hem, vill inte gå från bussen i ösregn utan jacka... Aa men vi hörs, hejdå!

Godnatt!

Ska sova nu hade jag tänkt. Imorgon ör det onsdag, sen är det torsdag och sen är det dagen som hag för en gång skull inte längtar ett dugg till! FREDAG....

Vi ska springa milen då, det är en tradition min skola har typ, så alla 7:or 8:or och 9:or ska springa en mil. Det är typ för att min skola ska vara någon konstig hälso-skola, så vi har-enligt lärarna-en jättefin salladsbuffé [dom blandar bl.a russin och rivna morötter i samma skål], vi har alltid alternativ mat [vegetarisk eller vanlig, idag var det vegetariska nån motorstark-liknande degklump], 3 och ibland 4 sorters dricka [vatten, mellan-mjölk (som är varm och besk), lätt-mjölk som jag aldrig smakat och ibland citronvatten (vanligt vatten men dom lägger i citronskivor)].

Sen har vi idrott 2-4 gånger i veckan, beroende på årskurs, lärare och så. Så det är både positivt och negativt.

Asså allt detta, med maten och det verkar kanske jättebra, men det är lixom ingen kvalitet på en del av det känns det som, och hallå!!! Var ska man sitta??? Vissa dagar är det smockat i matsalen som rymmer över 600 pers. Då äter dess utom 1:or och f:or i egen "privat" matsal.

Okej fine, vi elever som gått på Nyvång hela vårt liv ÄR bortskämda med detta, eget kök där maten tillagas direkt och allt, men när man börjar blanda i feta-ost i morot-och-russins-blandningen så har det börjat gå förlängt tycker jag. Eller är jag ensam om det? Tror inte det... Inte av "dom bortskämmda nyvångseeleverna" iallafall ;)

Okej, tillbaks till Milen nu då. Aa den ska vi springa på fredag då som sagt, pallar inte det, men aja.

Ska sova nu, GODNATT! <3

Eftermiddagen

...kommer att tillbringas hos Sara. Sen blir de hem, äta och stallet där allt ska mockas och så såklart, sen ska Calle även idag tragglas lastning och ridas, och Gustav ska longeras precis som vanligt. Ingenting ändrat.

Shit va lockigt mitt hår e! :o

Hösten kommer på riktigt

Nu är hösten påväg, det märks verkligen. Man får börja ha med sig jacks till skolan, vinden tilltar och regnskurarna blir allt tätare. Men jag gillar hösten, det är en mysig årstid! Och bilden här är väldigt tydlig med det!

Läser ni...? I så fall, har ni läst...?

Är det någon där ute som läser Linn Olssons blogg? Det borde ni iallafall göra. ( http://www.linnolsson.se">www.linnolsson.se ) detta inlägget är mest till er som läser den, eller går in och läser inlägget eller så, men även till er andra såklart.

Men shit har ni läst inlägget om hennes drömmar? Wow vilket liv om man hade kunnat uppfylla allt det där, det hade ju varit ett lyx-liv. jag hade LÄTT kunnat tänka mig det livet precis som hon och många andra. Kanske inte att ALLT klickade till 110% av vad som stod där på vad jag vill, men varför? För att det hon skrev är HENNES drömmar, hon skriver inte om mina drömmar eller någon annans, utan bara hennes egna! Och sen sp vet jag inte vad jag vill riktigt. Jo klart lite, men asså det gör ju alla, eller alla har nog i alla fall en dröm eller förhoppning om det framtida livet. Det är helt mänskligt.

Så om ni inte har läst inlägget, så GÖR DET!

Den bloggen-inte bara inlägget utan hela bloggen-är en stor inspiration för mig såsom för många andra! Man får så roliga tips och knep på bloggen, samtidigt som man följer Linn i hennes vardagsliv. Askul! :D

Oh yes!

Hajoj!

Ska som sagt fixa lite Matte nu. har käkat och varit på promenad med vovven. Mysigt! Ikväll ska Gustav longeras och Calle ska både ridas och trimmas på lastningen. Så det blir mkt stall ikväll. Allt ska självklart fixas i stallet och så oxå. Men matten nu, HÖRS!

Älskar inställda lektioner ;)

Vår sista lektion var inställd idag, så jag kunde åka hem en timme tidigare istället! Sjukt skönt!

Idag idag hade vi vår första lucia-träning med skolkören (åk 7-9) som jag är med i. Det var kul och det gick faktiskt jättebra! :D

Idag ska jag göra matte-läxan tills på fredag så har jag den ur världen sen, nice! Det är den ända läxan vi har på hela veckan, än så länge isllafall. Så det är jätteskönt! Detta kommer nog bli en bra dag, har det lite på känn ;)

Hola amigos!

Ska ha spanska nu, väntar bara på vår lärare. Vet inte vad jag ska skriva så vi hörs sen!

tips!!

hallå allihopa!
min kompis Ica har ganska nyligen startat upp en ny blogg, tycker verkligen att ni ska kolla den!! www.angelycans.bloggplatsen.se
 
hörs sen!!

Saknades bara det...

Det blev ingen uteritt idag, Calle vägrade gå på transporten. Det tog stopp, han VÄGRADE. Så när vi hade försökt få på honom i lite mer än en timme så ringde vi Christel och sa att vi fick ställa in/skuta upp dagens ridning.

Asså shit va sur jag var på den hästen. Inte för att det inte blev någon ridning, men han trotsade allt. Spö, linor, godis (?????) RUBBET. han var till och med ute och vände på åkern, utan någon i andra änden av grimskafret. Han slet sig så jag höll typ längst ut i grimskafret bara men han bara ökade hela tiden så jag tappade greppet. Men eftet ett tag stannade han och lät sig bli infångad igen.

Då körde vi in transport och allt i hagen så han inte kunde sticka, och sen blev det hård träning på lastningen. Det tog säkert ytterligare en halv timme/45 minuter innan vi fick på honom, men det räcker faktiskt inte med EN gång då, nä minsan. Han skulle på många gånger, så var det bara.

Men i slutet, när vi hade hållt på i kanske 2 1/2 timme eller något så kunde vi skicka in honom utan att gå med in till och med, häftigt va?! :D Gustav fick bli lockbete haha. Vi tog in honom i transporten i "facket" brevid och matade honom med massa godis och då blev Calle jätte-avundsjuk och gick in haha ;) roliga djur ;)

Ska plugga fysik nu, hörs!

Btw, sorry för dålig uppdatering i helgen, varit upptagen som ni kanske förstår!

Godmorgon söndag

Klockan är 5 över 8, ska snart masa mig upp ur sängen och ge mina hästar mat. Halv 9 ungefär ska dom ha.

Sen blir det väll lite frukost och fixa mig och så, sen ska jag ut i stallet igen, Calle ska ridas igenom en fång nu på förmiddagen, och få bort överflödig energi eller vad man ska kalla det.
För sen i eftermiddag, ska jag och min underbara syster ut och rida i skogarna i björnstorp.

Sen ska jag göra undan lite läxor så jag slipper det i veckan, eller inte har lika många i alla fall.

Nu ska jag ta och masa mig upp ur sängen, så vi hörs sen! Men kolla vildes asså ! Sjukt cool

Fy Fy, strunt samma och godnatt

Fy skäms. Ingen bra uppdatering idag. Kunde bloggar mer ikväll men har unte orkat faktiskt. Men strunt i de! Ska sova nu, ögonen tåras på mig här, nej inte för att jag är ledsen, för att jag är trött. Så ska nog hoppa i sägen nu haha. Godnatt Sverige!


Jag och Tilde! :) <3

Psst..!

Ni glömmer väll inte att läsa stalltrion?

www.stalltrion.blogg.se

Tids-inställt

Nu är jag på Backahus, ska tillbringa ett antal timmar av denna lördagen där. Mysigt.vet inte vad jag ska skriva så vi hörs sen!

Godmorgon

Idag hålls uppdateringen inte jätteaktiv, eftersom att jag ska till Backahus, och där har jag ingen täckning. Men jag ska skriva något tids-inställt så ni får npgit att läsa ändå :)

Imorgon blire Backahus

Ska som sagt till stallet imorgon, kul kul! Träffa alla igen. Men son det är nu så skulle jag kunna somna stående på ett ben :P så nu blir det sängen, godnatt alla

2 veckor ❤ <3

2 vacker sen idag, usch ja.... ❤❤❤

Tröjan = BIG love

Och dagen här då!

Det har varit en bra dag idag! först massa flum i skolan haha ;) sen åkte jag hem med pappa och Annelie! Så eftermiddagen har spenderats med henne, mysigt! Satt och pratade om allt och ingenting, histories and memories you know. Haha många skratt kan jag lova att det blev oxå, illröda i ansiktet var vi! Men vi bjuder :))

Nu ska jag ta hand om mina små djur därute, så vi hörs sen

Hej allihop!

Nu ska vi snart ha vår sista lektion, innan vi äntligen slutar för dagen! Men ö då shit bra dag detta har varit och kommer att bli såklart :D

Sista lektionen är Svenska vilket är väldigt tråkigt men ändå sjukt chill lektion för det ända vi ska göra är att läsa en bok en hel timme, eller ja 40 minuter.

Just nu öser det ner i Utanför fönstret, och det blåser ganska mkt oxå kan man säga. Men men, ingenting att ändra på.

Gropen som såg ut såhär igår, kommer vara en vallgrav idag *suck*

Här har bi mej idag

Det kommer en bättre bild sen, men nu kan skymta tröjan där ju ;)

Godmorgon

Snabbt inlägg, tänkte hoppa net i duschen nu på morgonen, sen ringer skolklockan in för biologi. Men vi hörs under dagen, c ya!

Morgondagen bokad!

Imorgon blir det först skola såklart, sen blir det att umgås med kompis! :)) ni lär märka vem det är sen haha, lite får nu ju lista i själva ;)

Hästarna har precis fått mat, pappa fixar en läslampa till mig (tack pappsi!) och jag ska snart hoppa ner i sängen och läsa lite läxor!

Om det ändå hade varit så väl som denna bild... ;) haha!

Dröm sött allihop

Stalltrion

Nu är vi igång igång igen, med vår lilla blogg, jag Maxine och Linnea! Denna gången ska vi verkligen hålla fast vid bloggandet! Vi har haft ett litet "blogg-möte" eller vad man ska kalla det, där vi har pratat uppdatering med mera! Så nu kör vi på riktigt!

Kolla den!!

www.stalltrion.blogg.se

Klicka in, kolla bilder och lär känna oss! Ni kommer inte ångra att ni lär känna dessa 2 underbara personer! <3 och jag då, fast mig känner ni ju redan ;)

Här har ni oss!!

Köpte även...

Köpte oxå en tröja som jag blev SJUKT NÖJD MED! Precis som med skorna såklart ;) kommer bild imorgon antagligen! :D

Kolla Hanna!

Skorna <3

Älskar dessa skorna, köpte dom på Nova idag, var där med mamma! TACKTACKTACKTACK MAMMA! <3

Konstig vinkel på fotot, men ni får överleva ;)

Memories...

...

Hemma nu, ska slänga i mig lite mat, göra lite läxor och sedan blir det stallet! Live My Life!

Tja-tja bloggen! ;)

Har lunch, sprödbakad fisk och potatis, tummen upp för det! Kommer uppdatering snart igen, ni ska vi ha spanska

Skolavslutningen 2009, visst var vi söta ;) klass 3a och 3b! (jag gick i 3b)

Torsdag

Dagen är inte planerad än faktiskt. Skola och allt så t såklart, sen läxor om jag har det, får nog ta och kolla upp det ;)

utverdering av dagen.

det har varit en mysig dag, pulat lite i stallet, myst med mina hästar och fått mig en del galna skrett oxå under dagen! hoppas ni oxå har haft det bra idag!
 
imorgon kommer det några snubbar hit och ska gräva upp vår hage, snyft :( men dom ska lägga nån slang grej under marken så att vi kanske äntligen kan få rätt på vårt vatten som har klyddat sen lääänge nu... så hagen är nu mockad och finputsad ;)
 
håller på att fixa en header till bloggen, men det är väldigt kruxigt med massa olika koder och grejer för det är inte en "vanlig" header, men mer säger jag inte, ni får kolla när den kommer helt änkelt :) ha det gött så hörs vi!

utverdering av dagen.

det har varit en mysig dag, pulat lite i stallet, myst med mina hästar och fått mig en del galna skrett oxå under dagen! hoppas ni oxå har haft det bra idag!
 
imorgon kommer det några snubbar hit och ska gräva upp vår hage, snyft :( men dom ska lägga nån slang grej under marken så att vi kanske äntligen kan få rätt på vårt vatten som har klyddat sen lääänge nu... så hagen är nu mockad och finputsad ;)
 
håller på att fixa en header till bloggen, men det är väldigt kruxigt med massa olika koder och grejer för det är inte en "vanlig" header, men mer säger jag inte, ni får kolla när den kommer helt änkelt :) ha det gött så hörs vi!

Mot stallet nu :D

Made my day

Grymt kul

Kul dag, som inte är slut än! Myst i stallet med Sara och kollade på henne när hon red och lite sånt. Mysigt.

Nudlar jag hem och äta, innan jag kan pricka av nästa sak på schemat, MITT STALL :D Calle ska ridas, Gustav ska promeneras eller longeras, har inte bestämt mig en. En promenad hade varit mysigt men vi får se vad väder och klockan har att säga till sitt försvar oxå ;)

Så har man äntligen slutat

Sitter på bussen, påväg till Sara. Käka och fixa lite läxa, sen stallet jao! Vad ska nigöra idag då? ;)

Halloj!

Sitter här och har SO, kollar på en konstig film om religiösa människor och gamla arkeologiska fynd av olika slag, extremt tråkigt. Vi ska he lektion i typ 35 minuter till tror jag, drygt om nåt.

I eftermiddag blir det stallet med Sara, fast inte något av dom stallen ni är vans vid att läsa om ;)

Sen ska Calle ridas och Gustav ska antingen longeras eller tas på promenad, vi får väll la se ;)

School

Påväg till skolan nu. Har laddat om för nytt matteprov idag, hade ett igår oxå. Bah! Detta blir mitt första betygsatta prov!! :O  Hoppas det går bra på det! ;)

Grabbarna bus

Hmm...

Nytt bloggsystem inne på blogg.se, jag var unte lärt mig allt här en bland annat hur man redigerar publicerade inlägg. Jag visste det i det gamla systemet men inte här. Så jag kan inte ändra stavfel och T9 fel. Altså skulle det bland annat inte stå Backahus i förra inlägget, haha. Men om något inte hänger ihop så får ni ha lite fantasi tills jag har lärt mig detta systemet. :)

Godmorgon!

Ska käka lite frukost haBackahus tänkt, innan jag fixar mig inför skolan. Dagen kommer att spenderas med Sara, skà med henne till Zippen, hennes sköthäst och klicka massa bilder när hon rider. Tror det står hoppning på hennes schema! Kul! Sist jag såg henne hoppa "live" så låg hinderna på 30-40
 Och det var väll inte jättekontrollerat direkt, fast då hade hon bara ridit honom i la ske en månad. men sen visar hon mig en film och då är hon uppe på 80 kanske 90 cm. Och shit vilker band dom har fått!! Kallas utveckling ;) så det ska bli jättekul! :D

Haha just så e det ;)

Shit synd med besöksrekord DÅ...

Samma dag som min blogg hängde sig, hade jag besöksrekord!! Såg det nu, shit vilka siffror! Har aldrig haft 3 siffrig statistik. Bara nästan. Jag har legat på lite drygt 90 typ 95 kanske ganska länge, men samma dag som allt blev helt skruvat med min blogg hade jag 200 besökare!!! Wow!! Men allt rusade ner till noll direkt eftersom att bloggen tillfälligt togs bort. Skumt jag vet. Men ändå!

Kommer ni ihåg att jag sa att när jag har uppnått mitt besöks-'mål' så Ka jag skriva det här. Mitt mål var att komma till tresiffrigt, vill säga 100. Men jag kollade inte min statistik på ett tag där och plötsligt hade jag 200 besökare!!! Coolt om nått.

Förstå mig inte fel, jag bloggar inte för att många ska läsa eller så såklart, men det är ju kul att folk intresserar sig! Har inte godkänt kommentarer sen jag vet inte när, och dom var MÅNGA och jag har läst alla! Jättegulliga kommentarer efter att vi tog bort Saga och sånt!

Tusen tack alla, ni vet vem ni är antagligen, för helt ärligt, så vet inte jag det ;) men aja det var bara det jag ville säga så ha det gött tills nästa gång vi hörs!

Kvällen

På schemat för kvällen står läxor högst upp. Biologi och spanska jao. Men det är 2 helt okej ämnen faktiskt! (Y)

Good to be back

 
Skönt att vara tillbaks i bloggandet igen! Jag ska skärpa uppdateringen oxå, PROMISE! Jag orkar inte dra hela historien om allt, men jag vet att jag sa att jag skulle släppa ett feelings-inlägg, och JA, det har jag gjort men inte här. Eftersom att blogg spärrades så trodde jag att jag hade blivit hackad. Men jag ville verkligen skriva av mig, så om någon vill läsa det så kan ni gå in på annelies blogg för hon var jättegullig och lät mig gästblogga där. Så rullar ni ner till rubriken som heter "gästbloggning typ ;)", det är mitt inlägg. Passa på att kolla på rästen av hennes blogg sammtidigt då, det är värt det! www.annelieakesson.blogg.se

Och jag är tillbaks! :D

Fråga mig inte vad som har hänt, men min blogg försvann ut systemet. Sen fick jag ett mejl och nu funkar allt precis som vanligt, fast bättre :D super va?!

En vecka exakt

img_8212 (MMS)

En vecka exakt

img_4709 (MMS)

Har bara laddat upp bilder idag, men vet i...

Har bara laddat upp bilder idag, men vet inte vad jag ska skriva... "nu ska vi ha matte", "god lunch i skolan idag", "pluggar", asså det blir bara konstigt att skriva så. Klart att jag gör de ibland ändå, men inte var dag. Inte för att det hade varit bättre uppdatering om jag hade vetat vad jag skulle skriva, men det hade varit med läsvärt för er, och mer tänkvärt för mig. Och som läget är nu så vet jag verkligen inte vad jag ska skriva, but you know why... På fredag släpps ett BIG feelings-inlägg, om jag orkar skriva det :/ ni vet vad det kommer handla om, för det är det ända mitt liv handlar om just nu. Att försöka se framåt och på något sätt ta mig över tröskeln som än så länge har haft för många fällor att fastna i på vägen, eller så har jag valt att backa? Jag kan inte, det går inte... I'm not ready to take the step... Det kommer dröja innan jag kommit över detta, om jag någonsin gör det? Gör man det? Jag har aldrig varit i en sånhär situation innan, vill aldrig hit igen. Men just nu när jag väl är här, så vill jag stanna kvar, vill inte lämna henne... Men sånt här tar tid, det är en sak jag fått lära mig. förr eller senare så kommer jag väll kunna se alla bra och fina saker vi gjort tillsammans, men just nu kan jag bara tänka på det hemska slut vi fick, allt annat är som bortblåst från mitt huvud för tillfället...älskar dig Saga <3

SMS-inlägg

img_5139 (MMS)

Skolfoto idag då

img_7123 (MMS)

Skolfoto idag då

Lots of love <3

img_6846 (MMS)

Lots of love <3

Vet att ...

Vet att jag inte har varit så aktiv här på bloggen, typ ett inlägg om dagen, nån dag inte ens det. Men nu vet ni oxå varför. Och uppdateringen kommer nog fortsätta såhär ett tag till. Vet inte vad jag ska blogga om, allt jag tänker på är Saga. Men inläggen blir bara så ledsna och nedlåtande av att skriva om det, men det kommer komma många om det ändå. Om Mina känslor. Om mina tankar. Och så småning om, när jag är redo att ta steget dit, så kommer massa minnen med henne att skrivas här. Alla våra fina år tillsammans, som slutade i en mardröm... Men som sagt, det tar vi en annan gång.

Nu kommer allt                            ...

img_6055 (MMS)

Nu kommer allt                                          som ni inte vet. Bilden säger allt, det är inte många av er som vet, bara mina allra närmaste vänner och familjen såklart. Men allt kommer här och nu. Jo, såhär ligger det till. I torsdags när vi skulle ta in hästarna upptäcker vi att Saga inte mådde bra, vår gissning var kolik. Sp vi ringde veterinären som var hon oss lite över 12 på natten. Fram tills dess hade vi bara ägnat oss åt att hålla henne i rörelse, gå med henne i ridhuset. Hon undersökte Saga och sa att det hon kunde göra på plats hemma hos oss, kunde inte rädda henne. Hon var så pass dålig. Så vid halv 3 på natten lastade vi och körde upp till Helsingborgs Djursjukhus, var framme en timme senare. Där undersökte dom henne, och dom kom väll fram till ungefär samma sak som veterinären. Att hon var väldigt sjuk, men med övervakning över natten så fanns det en chans att det skulle bli bättre. Så med kinderna blöta av tårar, lämnade vi henne med dropp där över natten. Vi var inte hemma igen för än halv 7 på morgonen, så klockan 7 somnade jag. Sov oroligt och drömlöst den natten. 3 timmar senare vaknade jag igen,  av att pappas mobil ringde utanför min dörr. Jag förstod direkt att något var fel, så snabbt på med kläderna och ut i bilen! Denna gången körde vi dit utan transport, för beskedet vi fick var att det inte gick att rädda henne Gick in till henne i boxen, och hör för sista gången en svagt försök till en gnäggnig. Satte mig hos henne, och hon la huvudet i min famn, precis som om hon förstod vad som skulle hända. Jag satt där och pratade med henne, min allra första egna ponny, min älskade ponny, underbaraste, sötaste snällaste ponnyn som någonsin existerat! Hon hade bara några minuter kvar av litet, och dom sista minuterna blev våra. Mina och hennes, tillsammans.  Men att sen se veterinären komma mot oss för att prata, och försöka lyssan var svårt. Jag ville verkligen inte höra vad han hade att säga, ändå kunde jag inte undgå mig att lyssna. Det han sa krossade mig totalt, aldrig mer vill jag höra om det. Att sitta där med sin alldeles egna ponnys huvud i famnen samtidigt som man hör honom säga att det finns inget som hade kunnat rädda henne, oavsett priset. Inte ens en operation hade hon klarat, även fast vi inte var villiga att göra en operation. Att veta det; "inte ens en operation hade kunnat rädda din häst" tog all min kraft ifrån mig, den lilla jag hade kvar. Så en sista gång sa jag godnatt till min ängel, pussade henne hårt, kramade henne tusen gånger om och sen vände för att aldrig mer se henne igen. Det var fruktansvärt. Tog grimman med mig hem... Nu väntade en timmes bilresa med tårar rinnandes ner för mina redan blöta kinder hem, kunde inte sluts gråta. Kom hem och gick ut i stallet, för att se hur killarna hade det. Släppte ut dom, som hade fått stå inne halva dagen. Så kom grannen körande ute på vägen med likadan transport som vi, och det första Calle gör när han ser den  är att gnägga och hoppas att det är Saga som kom hem. Fortfarande väntar man sig att se 3 hästar i stallet när man kommer dit, man bara önskar att alltihop var en hämsk mardröm, att man ska vakna upp på morgonen och allt har då bara varit en dröm. Men än så länge så har det inte hänt. Men jag har mina Otroligt fina vänner, som alltid finns där! Älskar er! <3 en av dom var ni hört om här innan, och det kommer det förhoppningsvis bli mer av, så underbar som hon är! Gick in på hennes blogg och läste det finaste jag någonsin läst! Blev riktigt rörd av att läsa det,  ni kan oxå läsa det här: www.annelieakesson.blogg.se hon är som en syster, som alltid finns där och alltid stöttar! Läs hennes blogg, ni kommer inte att ångra er!  Nu ska jag sova, och hoppas på att vakna imorgon och inget av detta har någonsin hänt. Just a dream...

<3

img_6352 (MMS)

<3

Nu kommer allt                            ...

img_6055 (MMS)

Nu kommer allt                                          som ni inte vet. Bilden säger allt, det är inte många av er som vet, bara mina allra närmaste vänner och familjen såklart. Men allt kommer här och nu. Jo, såhär ligger det till. I torsdags när vi skulle ta in hästarna upptäcker vi att Saga inte mådde bra, vår gissning var kolik. Sp vi ringde veterinären som var hon oss lite över 12 på natten. Fram tills dess hade vi bara ägnat oss åt att hålla henne i rörelse, gå med henne i ridhuset. Hon undersökte Saga och sa att det hon kunde göra på plats hemma hos oss, kunde inte rädda henne. Hon var så pass dålig. Så vid halv 3 på natten lastade vi och körde upp till Helsingborgs Djursjukhus, var framme en timme senare. Där undersökte dom henne, och dom kom väll fram till ungefär samma sak som veterinären. Att hon var väldigt sjuk, men med övervakning över natten så fanns det en chans att det skulle bli bättre. Så med kinderna blöta av tårar, lämnade vi henne med dropp där över natten. Vi var inte hemma igen för än halv 7 på morgonen, så klockan 7 somnade jag. Sov oroligt och drömlöst den natten. 3 timmar senare vaknade jag igen,  av att pappas mobil ringde utanför min dörr. Jag förstod direkt att något var fel, så snabbt på med kläderna och ut i bilen! Denna gången körde vi dit utan transport, för beskedet vi fick var att det inte gick att rädda henne Gick in till henne i boxen, och hör för sista gången en svagt försök till en gnäggnig. Satte mig hos henne, och hon la huvudet i min famn, precis som om hon förstod vad som skulle hända. Jag satt där och pratade med henne, min allra första egna ponny, min älskade ponny, underbaraste, sötaste snällaste ponnyn som någonsin existerat! Hon hade bara några minuter kvar av litet, och dom sista minuterna blev våra. Mina och hennes, tillsammans.  Men att sen se veterinären komma mot oss för att prata, och försöka lyssan var svårt. Jag ville verkligen inte höra vad han hade att säga, ändå kunde jag inte undgå mig att lyssna. Det han sa krossade mig totalt, aldrig mer vill jag höra om det. Att sitta där med sin alldeles egna ponnys huvud i famnen samtidigt som man hör honom säga att det finns inget som hade kunnat rädda henne, oavsett priset. Inte ens en operation hade hon klarat, även fast vi inte var villiga att göra en operation. Att veta det; "inte ens en operation hade kunnat rädda din häst" tog all min kraft ifrån mig, den lilla jag hade kvar. Så en sista gång sa jag godnatt till min ängel, pussade henne hårt, kramade henne tusen gånger om och sen vände för att aldrig mer se henne igen. Det var fruktansvärt. Tog grimman med mig hem... Nu väntade en timmes bilresa med tårar rinnandes ner för mina redan blöta kinder hem, kunde inte sluts gråta. Kom hem och gick ut i stallet, för att se hur killarna hade det. Släppte ut dom, som hade fått stå inne halva dagen. Så kom grannen körande ute på vägen med likadan transport som vi, och det första Calle gör när han ser den  är att gnägga och hoppas att det är Saga som kom hem. Fortfarande väntar man sig att se 3 hästar i stallet när man kommer dit, man bara önskar att alltihop var en hämsk mardröm, att man ska vakna upp på morgonen och allt har då bara varit en dröm. Men än så länge så har det inte hänt. Men jag har mina Otroligt fina vänner, som alltid finns där! Älskar er! <3 en av dom var ni hört om här innan, och det kommer det förhoppningsvis bli mer av, så underbar som hon är! Gick in på hennes blogg och läste det finaste jag någonsin läst! Blev riktigt rörd av att läsa det,  ni kan oxå läsa det här: www.annelieakesson.blogg.se hon är som en syster, som alltid finns där och alltid stöttar! Läs hennes blogg, ni kommer inte att ångra er!  Nu ska jag sova, och hoppas på att vakna imorgon och inget av detta har någonsin hänt. Just a dream...

Gammal bild

img_7828 (MMS)

Gammal bild

Tror jag släpper det imorgon... Allt. Ni s...

Tror jag släpper det imorgon... Allt. Ni ska få veta allt, men än så länge har jag inte orkat prata om det. Jag skrev till er att jag inte kommer berätta det förrän jag har landat i mitt liv igen, men det inser jag nu att det kommer ta lång tid. Men ni måste få veta, det är en del av mig som saknas, men vet inte ni det så kommer det att bli ännu tuffare. Att undanhålla det från er är nog inte rätt taktik längre, det var det i början, men nu känner jag mig redo att berätta det . Imorgon. Jag är jättetacksam för att jag har mina vänner, som alltid finns där för mig, stöttar mig och pushar mig. Det är vänner jag fått för livet, älskar dom verkligen, dom är underbara! Och att ha dom i närheten får mig att känna trygghet, oavsett vad som än händer! Men sorgen finns där ändå, och det kommer den alltid att göra. Det kan ingen ändra på, inte ens en ängel... Men detta är den verklighet vi lever i tyvärr. Nä ush.. Nu får vi tänka på annat, annars kommer tårarna igen. okej, min dag: lastade Calle och körde till Madde för att rida it en sväng. Otroligt mysigt! Nja.. Nästan hela tiden. Han stack med mig en gång, satte av i full galopp. Men jag fick stopp på honom efter en liten stund. En del bocksprång oxå innan han satte av, men jag satt på hela tiden. Annars gick det bra. Jo förresten, han blev rädd för en motorcykel en gång, så då blev det oxå lite bockningar och lite galopp där oxå, men annars en chill runda. Skönt att få tänka på lite annat, det behövdes verkligen. Kul att träffa Madde oxå, det var länge sen! Sen lastade vi och körde hem. Packade ut sakerna, fixade stallet, duschade och åt, och här är jag nu. Tänker på livet, tänker på DET. Är glansig i ögonen... Allt är upp och ner, vet varken ut eller in. Rutinerna trodde jag skulle hjälpa mig lite iallafall, men dom ändrades oxå, allt ändrades, ingenting är sig likt. Känner hur kinderna blöts ner av mina tårar nu när jag skriver. Allt är suddigt, torkar bort tårarna som envist kommer tillbaks. Kan inte skriva mer nu, set knappt tangenterna. Men vi hörs imorgon, nu ska jag försöka sova. Godnatt

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0