utverdering av det gågna året - 2012.

 
hela året har varit som en berg-och-dal-bana. upp och ner, hit och dit. jag har suttit i den hela tiden och följt med, men flera gånger har jag velat hoppa av i farten och lämna de andra passagerarna åt sitt öde. velat stanna upp, tänka om, gick jag verkligen på rätt karusell? min biljett kanske inte alls gick till den här berg-och.dal-banan, utan kanke till pariserhjulet som sakta och stabilt snurrar runt runt på en förutsedd bana. men då hade dom väll inte släppt på mig, om min biljett inte var giltig. så det måste va rätt, jag har åkt rätt karusell, den ända jag kunde åka med min biljett. bra, då vet jag det. jag har gått rätt.
 
under detta året har jag utvecklats enormt i mig sälv. dels blivit säkrare på vad jag gör,  och lugnare som person när det händer något. även som ryttare har  jag lärt mig massor detta året. tittat på andra, lyssnat och tagit till mig alla tips och råd jag fått. det har verkligen tagit mig frammåt i min ridning och hästhantering. det kan handla om något så litet som att vrida tummen uppåt när jag rider, och vips så går hästen i form, för att jag ändrar min kroppstyngd.
 
den djupaste dalen jag var nere i med karuellen var när Saga blev så dålig att vi var tvugna att ta bort henne. det var riktigt jobbigt och hjärtskärande, men med underbara människor runt om mig och en vänn i samma sits som jag så hittade vi på något sätt ett vitet ljus långt långt fram, och är påväg dit. men vi har gått om tid på oss, ingen tidsbrist gäller i sådana lägen. inte för någon av oss.och idag är det exakt 4 månader en vi åkte ner för denna branta backe för att beöka dalens djupaste pungt. älskar dig Saga. forever and ever in my heart <3
 
en av de riktigt höga bergstopparna vi besökte låg i Vä, precis utanför Kristianstad.där tillbringade jag 5 av mina sommardagar på Fenix Park med en helt underbar lägerponny vid namn Mary E2, och mpnga kompisar. roliga ktiviteter var dag, och inte en sekund hade man tråkigt. även ridlägret på backahus var såklart en av höjdpungterna, men det är något speciellt med att åka iväg så på ridläger som jag gjorde till Fenix, något aldeles extra.
 
sen har jag ju börjar 7.an. fått mina första betyg, ny klass, nya vänner, nya lärare och nytt skolsystem. mycket som inte var sig likt sen innan. men jag gillar förändringar, jag tror det är bra att förnya saker med gämna mellanrum.
 
sen så får vi ju inte glömma att denna bloggen har jag ju faktiskt startat detta året, den 19 februari. bloggen har också utvecklats detta året. gått från 2 sidviningar till 200 unika läsare. även här har det ju sina svackor, allt beroende på mig och mitt engagemang som just nu kanske inte är på topp som ni märket med uppdatering och liknande. men till exempel så har jag ju gjort en ny deign bland annat. så jag är här alltid och mixtrar lite, även fast det inte alltid syns. men i läser flitigt ändå, tack tack för det, och hatten av till er!
 
5 sabba
*jag har varit iväg uppe på Axevalla-trion. först 2 dagar med V75-lopp och masa sådana tävlingar, se var det stochampionatet.
*jag har fått upp min första jädda på kastpö. haha ;)
*jag har varit på Agility EM i kristianstad. riktigt häftigt att se och att faktiskt få uppleva stämningen! en mirakulös känsla!
*jag har pratat med svensla landlaget i agility och fått lite feedback av dem.
*jag har varit med och hjälpt till på Blommeröds Arabutställning. europas näststörsta B-utställing!
 
och nu idag, så stiger jag av denna berg-och-dal-bana, ställer mig med fötterna stabilt på marken några timmar innan jag kliver i nästa berg-och-dal-bana för att se vilka höjder vi kan tänkas ta oss till det kommande året.
 
Nytt år, nya tag, nya utmaningar och nya möjligheter. Det är dags att ta reda på vad 2013 har att erbjuda! Gott nytt år allihopa!
 
 
för ett år sen
och nu.
 
ja, mycket händer på ett år, ellerhur?
 
ha nu den bästa nyårsafton någonsin, så säger jag med det 962:a inlägget på denna bloggen skrivet och publicerat, vi hörs nästa år!

Ett inlägg ... - om allt

Gjort ett tidsinställt inlägg tills senare idag, hela året finns i det inlägget. Om det har varit medvind eller motvind spelar ingen roll, allt finns där, redo att läsas. Så jag hoppas vi gillar det.

Nu ska jag gå ut till stallet och fodra hästarna. Det blir regnkläder på, för det öser ner utanför fönstren här i Skåne.

tyck till

gillar ni min nya stilmall? satt och fixade med den ganska länge, men det var rätt roligt. vips så hade man skapat ett eget tema lixom! fixade även lite praktika saker som ni läsare kanske inte märker, men till exemper så la jag in automatisk bildstorlek så bilderna kan aldrig bli förstora så det sabbar bakgrunden. vet dock inte om ja gjorde rätt för det var en ganska lång och knepig väg man skulle ta sig igenom för att fixa det, men jag kom igeonom det iallafall! berätta gärna vad ni tycker om den! :D
 
tog ett foto idag, grannarna har tjuvstartat lite :P

detta är coolt!

Haft tre toppendagar

I torsdags var jag på Backahus, red 2 hästar där, Clinton och Grynet. Fick dock lite ont i mitt knä när jag hoppade upp på Grynet för jag gjorde någon konstig rörelse med knät så det låste sig. Aj aj aj... jaja, sånt som händer :( Linnea och Maxine var oxå i stallet, och Mille och Ulla. Sen kom jag hem och red Calle och så.

I går gick jag ut i stallet direkt när dom hade ätit sin mat, borstade Gustav och tömkörde honom i solskenet. Pluttis <3 Christel sms'ade mig precis när jag var klar med honom och frågade om jag ville komma dit och sova där tills idag, hjälpa henne i stallet där hon jobbar och så. såklart jag ville! Så jag nickade och red Calle. Shit han var helt okoncentrerad hela passet. Allt var väldigt läskigt då tyckte han. Men jag överlevde ;-)

Sen åkte jag till McDonalds där jag mötts Christel, Freja, Felicia och deras mamma Marie. Så käkade vi lite där innan vi körde hem. Marie, Freja och Felicia bor granne med Christel btw.

På kvällen såg vi en film som hette "the ghost of John Dean" samtidigt som vi år chips och vitlöksdippa. Riktigt gott!

Idag vaknade jag vid typ halv 7/kvart i 7 tror jag, upp och hoppa! Åkte till stallet där vi fixade och grejade en massa. Fick Christers förtroende till att ta in en av hingstarna för att den andra inte skulle bli helt nojig när han lämnades ensam. Hihi, roligt roligt ;-)

När vi skulle ta in alla hästar lite senare blev det världens kalabalik som kunde slutat riktigt illa, men som tur va gick fick vi koll på det så det gick bra. Tänker inte skriva vad det var eftersom att det inte är mina hästar och ingenting, men kalabalik var bara förnamnet.

Vi gick och fixade strömmen i fölhagen för tråden lossnade i allt kaos. Så vi fixade och trixade massa med den. Gav hästarna mat och allt sånt, sen kom mamma och pappa och hämtade oss och körde hem till Christel. Där åt vi lite mat och så innan vi körde hem.

Och här sitter jag nu, bloggar, ser på Sagan Om Ringen, och försöker hitta va skillnaden är nu när jag har uppdaterat min iPhone 4s, någon som vet vad som skiljer sig mot innan?

sry, upptagen

slänger in detta för att visa att jag lever, så ska jag försöke ge er en bättre uppdatering senare

Jacka=julklapp

Kommer lägga upp mina julklappar lite då och då när det passar lixom, och här kommer den första, en jacka från Freja och Felicia. Tack :D

Underbar jul, fast nu är den över.

Igår vilade jag från bloggen, hade inte riktigt tid att uppdatera för vi hade gester hela dagen. Firade jul med familjen, för på julafton så va vi hos mammas kusiner.

Jag fick många fina julklappar, och jag är riktigt nöjd med dom! Skriver kanske vad jag fick senare, hinner inte nu. Hinner inte skriva mer heller, så C ya!

Ätit gott, nu ska vi snart öppna julklappar! :D

Julbord med mormor Astrids berömda Pys. Mormor Astrid är egentligen mammas mormor och hon lever inte längre heller. Pys är ett slags bröd, världens godaste, LOVAR!

Snart ska vi öppna julklapparna!

Kalle anka time

Oh yes, kollar Kalle Anka :)

Hos mormor <3

Ingen bra bild

Lovade bild på outfit'n men bilden blev väldigt konstig och allt ser konstigt ut så nope, ingen bild. Sry. Ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att det är snyggt ;)

Sitter nu i bilen på väg till Ängelholm! Passerar Glumslövs Backar typ..... NU! ;)

Ska försöka uppdatera under dagen, men kan inte lova något! Men om inget annat så kommer det ikväll när vi kör hem iaf! :) ha det gött

GOD JUL <3

Då var dagen här, den dagen som många går och väntar på. Den dagen som bara kommer en gång om året, den dagen som man tillbringar med familj och vänner, nära och kära! Det är ju såklart JULAFTON!

•Folk runt om i världen köper julklappar för multum money för att visa uppskattning till andra.
•Pappor glömmer köpa tidningen och får gå ut i sista sekund, ibland till och me i snöstorm för den där tidningen, missar alltid tomten och kommer tillbaks utan tidning en stund senare. (Hmm... Någon som har tänkt på att antingen så prenumererar man på tidningen, eller så brukar man inte läsa den alls...?)
•Överallt dukas julbord upp, med sill och julskinka, köttbullar och brunkål, prinskorvar och läsk och allt i stora mängder och mycket mycket mer.
•Överallt pyntas hus med granar och tomtar och ljus och allt möjligt som kan tänkas tillhöra julen.
•Släkt och vänner samlas och firar denna högtid tillsammans, en del reser till och med runt halva jordklotet för att få träffa sina nära och kära till jul.

Allt detta och mycket mycket mer tillhör en helt vanlig hederlig jul.

Fast då kan jag erkänna att vi har inte en helt normal jul, för pappa har aldrig missar tomten ! ;)

I vilket fall som helst, GOD JUL alla, hoppas ni får en toppendag! <3

Underbaraste

Red Calle, wow han är fantastisk! Hans galopp går inte att sätta ord på ibland, men idag var den nog bättre än någonsin innan! Han gick fram så lätt och reagerade på mina hjälper nästan innan jag han lägga till dom. Det var riktigt häftigt!

Båda hästarna fick julklapp idag, lite innan julafton men ändå ;) kan ta bild imorgon, hade inte mobilen med ut idag.

Imorgon går vi upp ganska tidigt, stallet fixas och hästarna ska ha mat och ut så dom får va ute en liten stund iallafall. Dom ska in igen innan vi kör vid 11/halv 12 för annars kommer dom in alldeles för sent. Vi kör först till min mormor i Ängelholm och firar lite jul med henne innan vi kör vidare till Mörarp.

Kollade på klockan precis, 3 över 12, så GOD JUL allihopa, för nu är det julafton!

Julstämning

Slår in julklappar för fullt

Har inget annat att göra än att slå in klappar till hela tjocka släkten. Hörde precis pappa ropa "nu snöar det igen" och mamma svarar "ja det har kommit några centimeter". JUL! Vi kör på äkta julstämning här på gården, men tomtar och ljus och allt som kan tänkas tillhöra juletiden! Mys!

Var inne i stan idag igen, mamma köpte ett par byxor till imorgon och sen köpte vi lite godis och också innan vi körde hem!

Nu blåser det ordentligt här i Skåneland, men dom säger att det ska gå över tills imorgon så jag hoppas dom har rätt. SMHI har dess utom gått ut med en klass 2 varning över hela landskapet.

Nu ska jag snart hoppa i ridkläderna för att motionera Calle litta. Gustav vilar fram till efter jul. Sen ska han också få börja jobba ordentligt. Sele på och longeras inspänd, tömköras och så småningom är förhoppningen att vi ska kunna koppla vagn även bakom honom som vi kunde med Saga och köra honom. Men i nuläget och sen flera år tillbaks har det varit omöjligt. Men jag ska jobba mycket med honom det kommande året och kämpa för att vi tillsammans ska klara det!

Vi hörs ikväll!

Blir det en traditionell jul eller inte...!?

Godmorgon

Idag fixas det allra sista inför julen! Mamma och pappa är iväg och handlar mat, och jag är hemma och äter frukost ;) tog lite sovmorgon idag, skönt. Sen ska det sista pyntas och städas, alla julklappar ska slås in förutom 2 som jag hann göra igår.

Vi ska köra in till stan igen idag faktiskt, mysa med mamma och fördriva tiden lite!

Imorgon är det julafton, Whopa!

Haha!

Shoppat

Var i stallet i förmiddags, pratade med Ulla tillsammans med pappa, trevligt trevligt. Pappa hade ett ärende till henne också och hon sa förra veckan att hon ville gärna träffa mig innan jul, så det passade jättebra.

Sen körde vi in till stan och shoppade julklappar. Så nu är ALLA julklappar klara! Köpte idag till Filip, Sara och Fredrik

Köpte även kläder till julafton, bild kommer på måndag! Riktigt nöjd med mina inköp!

Så när jag kommer hem så ska stallet mockas och vatten bytas. Så in led hästarna och borsta båda två. Calle ska ridas, så får jag se vad det blir med kung Gustav.

Julafton kommer vi att fira i Mörarp, en liten bit från Helsingborg. Åker upp så vi är där lagom till Kalle Anka klockan 15. Sen åker vi hem igen på kvällen.

Imorgon ska ALLA julklappar bli inslagna, jag har inte slagit in en ända, WOOPS ;)

Vem är smart? Jag är, jag klarade den!

Le me

Dagen i stora drag

Idag ska jag städa lite på mitt rum, sen ska pappa och jag köra ett ärende till stallet. Efter det ska mamma och jag in till stan och shoppa de sista julklapparna och kanske lite kläder till julafton? ;)

Så vi hörs senare

Fenix Park <3

Vad man hittar i ett tak

Hola a todos (hej allihopa)

Hade spanska nyss, kollade på en julfilm om Kalle anka.

Har lite planer nu inför de tre nästkommande dagarna, ska bara få ett godkännande från mina föräldrar först.

Väntan kan kännas lång

Var påväg hem från skolan, nu sitter vi fast. Bussen körde av vägen och fastnade i diket så vi fick hoppa ut genom ett fönster. Och här står vi nu, i väntan på en annan buss. Men ingen skadades eller liknande. Vad mer ska jag skriva..?

Jo, tanken var att jag ska rida så fort pappa kommer hem, men det lutar mot att dom planerna blir ändrade med tanke på att vi sitter fast här...

Jag dyker in lite senare under dagen med uppdaterade nyhet och annat skoj!

Måndag igen

Idag går vi in på sista veckan i skolan vilket är extremt skönt. Inga fler prov, inga fler läxor, bara chill dagar.

Fick lite ridbilder av Mille igår, fastnade för denna

Julbak

Julhelg

Igår hade vi avslutning i stallet. Då klär man alltid ut hästarna i lag och sen går familj och vänner runt och röstar påsen häst som dom tycker är Juligast. För andra året i rad van vi! Dess utom satte vi rekord i antal röster! (Iallafall rekord för oss) vi vann med 12 röster. Vi hade Jackpot (Maxines D-ponny) och klädde ut honom till Rudolf med röda mulen. Samtidigt satte vi på Rudolf med röda mulen på spotify. Mitt lag var Jag, Linnea, Maxine, Linda W och Ella. Ella var tomtemor och det var hon som körde Rudolf ;) (se bild längre ner)

Sen blev det knytkalas, mysigt och där får man riktig julstämning! Bordet var som vanligt fullt med godbitar! (Se bild längre ner)

Sen var det käpphäst-tävling som vi i ungdomssektionen ordnar varje år. Då springer man med sin käpphäst (eller i vissa fall sopkvast eller grep ;) en bana med hinder av olika slag. Det gäller att ta sig runt på snabbast tid för att vinna.

I år hade vi även en klass för vuxna vilket var väldigt roligt, och det var förvånande hur många som ställde upp!

Sen fanns det även ett pris för finast käpphäst i barnklassen.

Sen har vi ytterligare en tradition, där alla barn får julklappar av tomten. Men tomten är lite kräsen så han kommer inte om man inte sjunger julsånger för honom först ;) haha bara älskar årets tomte! (Se bild)

Efter allt detta blev det kramkalas och sen drog alla sig hemåt. Väl hemma hade jag 2 boxar att göra i ordning och 3 hästar som var rastlösa. Men dom fick förbli rastlösa faktiskt för jag var väldigt trött. På kvällen satt jag och kollade på en film: "en prins i New York" heter den, den var väldigt rolig faktiskt! Rekommenderas lätt en dag när ni har tråkigt! Somnade runt halv elva.

Idag väckte mamma mig och så stack vi iväg tillsammans med pappa för att shoppa julklappar. Mysigt! Nu sitter vi i bilen påväg till min Farfar för att fika lite. Ikväll ska stallet och hästarna självklart fixas och jobbas, men vi ska även baka lussebullar!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_50cde99cddf2b3311a002c6f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3346914/images/2012/pic_50cde99dddf2b33107002e8b.jpg" class="image">

Oh yes!

Slutade en timme tidigare, kan dagen bli bättre? Helg imorgon, haft en timmes sovmorgon och skjuts till skolan. Perfa dag.

Full buss, inte många platser över. Men what ever, är påväg hem nu iallafall!

Lyxig morgon

El timmes sovmorgon, inställd lektion och skjuts till skolan, kan det bli bättre? Om en vecka är det skolavslutning! Då är det dags för kören att sjunga igen!

Nu är det dags för matte. Ska nog få betygen idag!

Saknar sommaren...

Lucian gick superbra!

Nöjd med lucian i dag, det gick riktigt bra! Var riktigt nervös inför första föreställningen, men allt gick som det skulle! Syrebrist? ja lite, men inte så farligt och det var bara 2 personer som behövde lämna senen. Det kändes som att detta tåget gick väldigt fort, det tog ca 25 minuter men det kändes som 10/15 minuter typ. En stor överraskning här var att vår buss-chaufför Lisette kom och kollade! Riktigt roligt!

Sen blev där en paus på ca en kvart innan nästa tåg. Då passade de flesta på att gå ut och andas lite frisk luft. Pratade lite med klasskompisar som skulle kolla på och så. Pratade även med min gamla lärare som tyckte att det skulle bli väldigt roligt att se oss sjunga!

Andra föreställningen var värre. Allt gick bra och så men det var extremt varm och här kunde man snacka om syrebrist! Tror det var över 8 pers som var tvungna att gå av här, en av dom var jag, man fick verkligen inte luft så man stod och skakade vilket är lite obehagligt när man står med levande ljus i handen och överallt runt omkring sig. Jag stod dess utom i mittersta ledet. Men men, det är bara att blåsa ut ljuset och gå av. Ut och vila en liten stund, dricka vatten och hämta luft sen kunde man gå in igen och sjunga som aldrig förr ;)

Vi fick mycket beröm av både lärare och elever vilket var väldigt roligt!

Detta var riktigt roligt men samtidigt glad att det är över. Fast ändå så längtar man lite till nästa år så man får göra om det igen!

Bjuder på några bilder!

Lucia

En men inte två?

Hur kan det va så att man kan logga in på en blogg utan problem, men när man ska ligga in på en annan (och man är 100% säker på att alla uppgifter är rätt) så kommer man inte in? Har detta hänt någon annan?:)

Den 12 i 12 2012

Vad hände idag? Inte så mycket... Lucia genrep, imorgon är det "showtime"! Siste lektionen, sammllskunskap, var den roligaste lektionen på länge! Vi håller på att göra planscher om nyheter i olika ämnen. Jag och min grupp (jag, Tilde, Linn och Amal) håller på med kultur och nöje. Och eftersom att det var sista lektionen, en lång lektion och alla var trötta så var alla väldigt (VÄLDIGT) flummiga! Så det blev en väldigt skrattig lektion! Roligt roligt!

Nu ska jag plugga lite musik, läxförhör/prov imorgon!

Btw imorgon har jag bara 3 lektioner! Så skönt! C ya!

Vinter

At my place

Haha ta't lugnt, jag hatar dig inte

BAM där satt den !

julmarknaden

 
vet att det har varit väldigt seg uppdatering här vilket jag ber om ursäkt för. men blogg.se appen klyddar och jag kan därför bara blogga via datorn just nu och det är inte så ofta jag får tid till datorn. men jag ska göra mitt bästa!
 
okej, julmarknaden nu. mysig som alltid, det finns inget som skulle kunna förstöra den julmarknaden! på lördagen ringde klockan vid 05.45. upp, fixa sig och allt för att sedan dra iväg till slottet. (julmarknaden var som alltid på björnstorps slott). packade upp och var klara lagom till klockan 10 när allt började. stod och hoppade på stället, höll värmen så. pratade med alla kompisar man har där, jobbade och gick runt. man varieradde sig för att inte frysa allt för mycket. sen ponnyridning vid 12. där fick jag världens sötastefråga av en 7årig kille; varför är inte nicke här? (nicke var en arabhst som gjorde allt man bad honom om och världens snällaste och pålitligaste häst men som tyvärr inte lever längre) han brukade vara med på julmarknaderna och trots att det är 2 år sen ham var där sist såkom denna lilla kille ihåg honom.så gulligt!(ps, nicke var även min favorit häst och sköthäst, han var också den första hästen jag galopperade på)
 
på söndagen kunde jag sova lite längre, det blev upp kl. 7 ist. samma visa den dagen. träffade olivia, en kompis från fenix också vilket var väldigt roligt såklart! denna daen var det mycket snö och näst in till storm så vi packade tidig för att kunna ta oss hem tryggt. men när vi stack var julmarknaden redan stängd så så tidigt var det inte ändå.
 
nu sitter jag här framför datorn, ska snart gå och lägga mig. hoppas er helg var bra, det var miniallafall. så vi hörs nästa gång jag är på datorn! bye
jag, linnea och maxine <3

vad sägs om lite kompis-länkar?

stalltrion är väll lämplig att börja med? det är jag, linnea och maxine som driver den bloggen. för tillfället så är jag inte så aktiv där då jag har problem att komma in på kontot, men jag försöker lösa det. men dom få gånger ja kommer in så bloggar jag självklart. vi skriver om våra tonnårsliv som mesta dels tillbringas i skolan och stallet. följ oss i våta tankar kring livet, medgångar och motgångar, och självklart i stallet med våra älskade hästar! läs hääääär!!
 
linnea känner ni ju till såklart! (stalltrio-medlem) hennes blogg handlar om mode och design, kamratskapen med vänner och självklart stallets långa, roliga, mysiga dagar. läs linneas blogg här!
 
annelie, ännu än kompis som ni hört en hel del om. jag lärde känna henne för snart 7 år sedan. ´hon har en del hästar som hon sköter om och rider mer eller mindre var dag. hon går i 2:an på gymnasiet. läs om henne här!!!
 
hoppas ni tittar in på dom så hörs vi senare, då ska ni även få höra om helgen!

Idag smäller det!

Julmarknad! Klockan ringde 05:45. Uppe innan tuppen lixom ;) ska bli en dömysig helg! Men vi hörs senare, you know it!

Xfaktor mys

Kollar xfaktor med mamma och pappa, mys. Isak åkte dock ut vilket inte var bra men Awa är iallafall vidare så nu hoppas jag att hon tar hem det! Hörs senare!

Imorgon smäller det

Julmarknad! Längtar! Tidig uppgång men sååå värt det! Provet idag kände bra, svarade på allt och kände mig kanske säker på det också.

Mindfuck... ^.^

Smile!

Min dag nu då

Mamma och pappa är och handlar, jag pluggar till prov. 2 prov imorgon :( eller ett prov och ett läxförhör. Annars har skoldagen varit ganska normal. Det är kallt ute, men när man har en tipptopp helg att se fram emot så struntar man i kylan! Julmarknad båda dagarna, supermysigt! Julmarknaden är en av vinterns absoluta höjdpunkter! Plus att mina kompisar från Fenix Park kanske kommer dit en sväng på söndagen också! Hoppas det, men vi får se! Har inte träffat dom sen i somras men dom bor egentligen bara en mil hemifrån mig typ!

"It's the final countdowns" (för detta året)

•2 dagar till julmarknad
•en vecka till lucia
•15 dagar till skolavsluting
•18 dagar till julafton
•26 dagar till 2013

Räknar ni ner med mig? :)

Blogg.se uppdateras

Så om det blir något konstigt här så är det för att mellan 23:30 och 08:00 så uppdateras blogg.se och dom varnar för störningar. Ville bara ha detta sagt så ni vet. Godnatt Sverige! <3

Snow on the road

Sååå gulligt

Fick ett mail från en gullig bloggläsare idag. Haha den meningen fick det att låta som att jag driver en big-blogg haha. Men ärligt, det var häftigt att öppna det!

"Hej linda! Jag har läst din blogg i ca ett halvår nu och det känns som att jag snart känner dig! Jag har aldrig träffat dig men ändå känner jag mig nära och välkommen när jag läser din blogg. Jag bor i Umeå och du någon stans i Skåne men du välkomnar alla till din blogg. Du bloggar inte om tävlingar hit och fester dit, du bloggar om livet! Du har inte hästar som hoppar meterbanor på omhoppningstid men du bevisar ändå att man kan leva livet fullt ut! Mitt humör ändras beroende på dina inlägg för att du förmedlar känslor i dom! När jag läste om Sagas hemska slut på livet och alla dina tankar och känslor kring det började jag nästan gråta, men när jag läste om t.ex ridlägret du va på i sommar blev jag glad och full av energi! Din blogg ligger än inte på några topplistor, men tiden kommer ta dig dit, det kan jag garantera! Jag får en wow-upplevelse av att läsa din blogg! Jag är 16 år och att då ha en 13årning från Skåne som sin... Hmmmmm... förebild, är härligt! Hoppas verkligen att du läser detta! Kramar Lea!"

WOW! Känslan...! Den går inte att beskriva, shit vad häftigt! Förebild, det är ett riktigt starkt ord! Trodde inte att jag hade läsare i Umeå, än mindre att jag är någons förebild! Detta gjorde seriöst min dag! Tusen tack Lea :D

Snow

(Hittade bilden på flera ställen på insta, folk som delat och så vidare så varför inte göra det här också ? Tyckte den var fin! (Effekt är pålagd))

Hehehe där satt den ;-)

Going to bed

Hoppar ner i sängen nu, ses imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag! <3

Btw funderar på att bli konstnär. Jag gör så otroligt snygga kaniner och jag använder olika redskap till det också, både skor och fingrar ;) hahaha

Måndag och snö

Snön kom från ingenstans. när jag vaknade i går var det vitt, sen har det bara blivit mer.

Igår gick Calle superbra. Rund fin galopp och riktigt härligt att rida i! Flyt i hela traven, mjuk och lätt att följa med i. Framåt för skänkeln och rörde sig riktigt bra! Nöjd över honom.

Annars var jag i stan med Christel igår på julskyltnungen, mysigt värre ;) köpte 6 filmer för 75kr och en mobil högtalare som där va 70% på och jag fick halva av Christel i julklapp :D tack !!

dagen, ja den i förrgår.

det var då 3 månader hade passerat utan mitt fina hjärta <3  den värsta dagen i mitt liv, det kan jag lova. att förlora henne var som att förlora en bit av mig själv. hon var verkligen en på miljonen. ni vet nog vem jag menar. Saga.
 
Ena dagen levde hon livet till 110% och nästa var hon döende. vår resa ihop, allt vi gjort, allt jag lärt mig kan jag tacka henne för. det svider att veta att jag aldig mer får träffa henne, men samtidigt så gick hennes liv inte att rädda och det var bäst såhär. dessa 3 månader har inte varit dom bästa. men jag lever ett normalr liv igen, men i mina tankar är Saga ofta ofta involverad.
 
skrev inte något eftersom att jag inte direkt har haft tid. eller ritigt velat skriva om det. men så blir det ibland.
 
saga, älskad och saknad <3
tjockisarna <3
 
nu fär tiden  blir calle jätte orolig när man tar ut gustav från stallet och calle får stå själv, tror han är rädd att ha också ska lämna. sött va? <3

Uppdaterar imorgon, lovar <3

Vet ni vad det var för dag i går? Grunna på det ett tag, jag vet! För mig en mycket betydelsefull dag <3 ni som verkligen hänger med mig och mitt liv borde veta, ni andra kan kanske ha lite svårt för det ;) men imorgon får ni veta.

Kolla mitt hjärta ! <3

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0