Godmorgon

Sista skoldagen denna veckan, så himla skönt. Sista provet för terminen idag. I eftermiddag läggs all min tid i stallet och på hästarna. Men nu börjar vår lektion så titta in här senare så hörs vi då!

Bara älskar vad man hittar på skolans väggar ibland ;)

Hemma

Gud vad härlig präst, han var riktigt rolig! Han bjöd verkligen på sig själv på det här mötet, och fick med alla på noterna. Tyvärr kommer vi inte ha honom när vi konfirmeras då han slutar nu till sommaren, men ändå!

Har en känsla av att detta kommer bli riktigt kul. Av dom som var där att döma så blir det en riktigt härlig grupp, eller ja, 2 grupper ;)

Iona ~ Skottland / Hven ~ Sverige

Det är grupperna man kan välja mellan. Och klart att jag vill till Iona i Skottland då!

Sjukt taggad på detta, anmälan är inlämnad och allt fixat. Nu håller vi tummarna för att jag kommer med i skottlandsgruppen!

I kyrkan med Hanna #failad bild

Lever livet!

Så himla skönt väder idag! Istället för art hoppa i tights och hoodi så drog jag på min en skön slappeklänning. Sommaren: VÄLKOMMEN TILL SKÅNE.

Sista racet nu, sista provet imorgon sen är allt över. Inga fler läxor, inga fler prov. Valde att sätta mig ute och plugga, jobba på brännan och njuta av vädret. Det är så himla skönt att bada i skolan också nu. Tro det eller ej, men så är det.

Är otroligt lycklig nu, for no reason egentligen. Bara älskar livet, happiness overload typ ;)

Senare ikväll ska jag till kyrkan med mina kompisar och föräldrar för ett informationsmöte om konfirmationen, ska bli kul att se vad dom har att säga och hur dom tänker kring allt med vad som ska hända och så.

Plugghäst ;)

Söndag Flashback

Var i Ängelholm igår, hälsade på mormor, gick på stan och hade allmänt mysigt med henne och mamma.

Köpte en bikini, ska bada imorgon ... Vill inte vill inte vill inte. Men men... Vi kommer ha 6 lektioner med bad nu innan sommaren... Får hoppas att det är skönt i vattnet ;)

Lund

75 minuters lektion, varav 40 min träning till en spansk pjäs, alltså inget att plugga och så. 20 min var SO där vi inte gjorde något alls. Satt och pratade typ. Resterande 15 min var genomgång på svenskan av vad vi ska göra imorgon. Så en väldigt chill dag. Skönt.

Nu sitter jag i ett väntrum i Lund, ska till tandläkaren. Får ev. Tandställning idag... Usch... Fast inte säkert.

Kommer ett inlägg om gårdagen senare, men nu tror jag snart det är min tur så vi hörs senare.

härligt..!

kommit hem från stallet, red clinton. älskar den ponnyn serriöst. har ridit honom väldigt mycket de senaste åren, men han e ingen ponny man tröttnar på att rida på något sätt. jag slutar aldrig förvånas över honom, vilket är sjukt härligt. idag gick det riktigt bra. det var ingen stilridning, verkligen inte, men hade en sån skön och behaglig kännsla. fattade galopp, vips, så galopperade vi. inga konstigheter lixom, bara "okey, nu gör vi det". sålänge ryttaren på honom e lugn så är han en pärla att rida! men han har annars en förmåga att strässa upp sig lätt. något jag tycker är riktigt roligt är att om han blir uppsträssad så ber ulla mig nästan alltid att hoppa upp och lugna ner honom, för hon vet att jag känner honom och att jag inte själv stirrar upp mig på honom för att han är lite på tå. riktigt kul att hon tror på just mig med honom.

så jag är nöjd med vårt pass idag. borstade även grynet och mös med henne en stund. så härlig hon e! hon är just nu det ända stoet som befinner sig i mitt liv, vilket gör henne extra speciell. ska höra med ulla om jag kanske kan rida hanne nästa gång om hon ska röra sig då, för jag vill väldigt gärna rida henne en gång innan dom får sommarlov. och om 2 veckor är det gemensam avslutning vilket innebär att det är ingen ridning då utan det är lite andra aktiviteter. men vi får se, inte säkert att det går, men jag överlever nog ändå ;)

har varit ute och sprungit en runda nu, 2km skulle jag gissa på. en och en halv kanske,,vet inte riktigt, men där nån stans. så himla skönt. sen in i en svalkande dusch och ny myser jag i soffan. ska snart ut i stallet, så var väll inte jätte lönt att duscha men kände att det behövdes så ;) hörs senare ikväll, hej så länge!!

Let's go for a run

Stallet nu då!

Haft fullt upp mer eller mindre hela veckan med skola och allt, så hästarna har fått komma i andra hand. Vill säga att dom har fått vila denna veckan. Har verkligen inte haft tid, något jag inte är stolt över... Men idag ska jag först till Backahus, tror vi har möte idag också, sen blir det hem och lägga ALL min tid på mina hästar. Dom ska borstas och mysas med och dom ska få arbeta båda två. Men en bra början är nog att ge dom mat vilket jag tänkte göra nu, så vi hörs sen!

Just love this pic

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Har allmänt tråkigt och kan inte somna....

I'm alive

Haft världens bästa kväll seriöst. Tjejkväll med bästa, Sara Linn Filippa Karro och Matilda. Snacka hit och dit, skratta så vi grät flera gånger om, flummat omkring på en lekplats nästan hela kvällen och hade allmänt kul! Kollade på film, pratade, tyckte och tänkte, åååå så härligt! Något som måste göras om!

Nu blir det att sova då jag ska upp hyfsat tidigt imorgon, men innan dess tänkte jag bjuda på några dåliga bilder från ikväll. Godnatt världen, och tack för en grym kväll tjejer <3

Inga bra bilder, men som sagt, jag bjuder

Anmäld till konfirmation 2014

Fyllde nyss i anmälan om konfirmation nästa år. Jag är anmäld till Skottlandsgruppen vilket innebär att vi kommer tillbringa 9 dagar av sommarlovet i Skottland tillsammans under konfirmationstiden. OM jag kommer med, vet att det är eftertraktade platser och många vill ha dom, och om FÖR många anmäler sig till den gruppen blir det läskigt nog lottdragning. Men jag håller tummarna för att jag kommer med!! Annars åker man till Hven i 7 dagar istället. Där e inte begränsat antal platser så man är garanterad en plats nån stans iaf! Men Skottland är det jag allra helst vill såklart!

Börjar den 22 september, sen konfirmeras vi i juli. Ska bli kul. Den 22 får jag även reda på om jag får följa med till Skottland eller om det blev fullt och jag inte blev framlottad... A vi får se.

Nu tänkte jag iaf gå och lägga mig, klockan är ganska mycket och jag börjar bli riktigt trött... Godnatt

Natt

Går och lägger mig nu, trött trött.... Imorgon taggar vi coopers på blöt löparbanan, då det har regnat hela kvällen och ska fortsätta såhär tills imorgon bitti.

Fysik prov, annars inget speciellt. Så vi hörs imorgon!

Nom nom

Godnatt...

Shit. Mår fett dåligt över mig själv... Har inte tid för hästarna med allt som ska göras med prov och sånt i skolan. Mina föräldrar är och har alltid varit noga med prioriteringen; skola först, hästar sen. Jag e lika noga. Men detta är sjukt.. Jag går i 7an...! Sen vet jag att min skola är i granbyarna/städerna och på de andra byskolorna känd som en skola med höga krav och mycket läxor. Så ja, vi HAR mer läxor än andra skolor... Vilket suger..

Nu ska vi få hänglås också på våra skåp också.. Något jag är lagom road av... Vi har de bästa möjliga tänkbara låsen på våra skåp, så varför byta ut dom? Jo för att en handfull antal lås behöver renoveras, så eftersom att "skolan aldrig har några pengar" som dom säger så kan vi väll passa på att byta ut alla låsen? Fattar inte det där...

Iallafall, godnatt, det var dit jag ville komma ;) imorgon onsdag händer nog inget speciellt, matteprov och biologiprov samt engelska förhör men inget annat, förutom plugg på kvällen, fysik och svenska står på schemat. Och hästarna!

Så, åter igen, godnatt!

True shit ;)

My life is a lie... Shit vad jag är lurad..

Shit vad seg jag e...

uppdaterar som en sjuk gammal gris som inte vet var delite knappen sitter på datan... Men sån är jag inte, jag är en ung och frisk människa som vet var delite sitter ;) haha

Ska iaf plugga lite, har riktigt mycket denna veckan... Biologi prov att ta igen. 2 matte prov. Ett fysik prov där jag har ett halvt kapitel att ta igen. Svenska och engelska. Och veckan har bara 3 dagar kvar, och inget av detta är tills på fredag :( oh f*ck...

Fett sur på mig själv, not a good day... Bläää, hata... Jaja, inget att skriva om här, så det är väll dumt att säga A om man inte ska säga B så jag håller tyst nu.

Vi hörs senare iallafall, för nu ska jag fortsätta med att inte förstå hur Einstein kunde va så smart.... Hej hej ;)

Snyggast i stan

Bara för ATT...

Får väll precis som alla andra säga grattis till Sverige som vann VM ikväll, så man kan hänga med i snackisen imorgon ;)

Annars då? Jo tack det är bra, själv då? ~standard-konversation~

Ska gå och lägga mig nu, sova lite så man e pigg imorgon ;)

r u b r i k

"Värme, sol, inte ett moln på hela himlen. 20 grader i skuggan. Älskar livet just nu. Satsar på att bli brun, står i linne och shorts och njuter"

Så skrev jag igår, i början av ett inlägg. Hann dock inte skriva klart så publicerade aldrig det.

Idag är det raka motsatsen. Regnet piskar och kylan tränger genom både mjukiströja och jacka. Blåsten är inte så stark, men tillräcklig i det här vädret..

Vi satte upp en presenning som lite tak och vindskydd, fungerar förvånansvärt bra faktiskt!

På väg till Hässleholm genom natursköna Skåne

Godnatt

Chillar i soffan

Hemma idag med. Tråkigt men sant.

Gick upp runt 12 tiden, skönt med sovmorgon ;) gjorde 2 mackor och på med en film.. Det är min dag typ.

Hästarna har vilat hela veckan, not good. Men mån-tid hade jag alldeles för mycket att göra (plugga) och sen blev jag sjuk... Pappa har också haft mycket att göra med packning och massa sånt inför helgen. Hoppas verkligen att jag kommer kunna följa med till Hässleholm!

300 dagar

När jag ändå höll på att kolla hur många dagar det var till Fenix park och skolavslutningen (som förresten är 28 dagar bort) så passade jag på att kolla hur lång tid det är till jag fyller 15, och dag är det faktiskt exakt 300 dagar. Haha totalt ointressant kanske men ändå ;)

Om en månad smäller det!

Shit va jag är taggad! Men så mycket som ska göras. Packlistan ska skrivas, allt ska packas, saker ska inhandlas, och jag ska längta!

Idag är det den 15 maj, och om exakt en månad är det den 15 juni. Dagen då allt händer!! Fenixpark!

Ska upp tidigt den morgonen, så vi är på plats i Vä tidigt.

En månad, fatta, EN YNKA MÅNAD. Kan inte tänka mig det!

Kommer ihåg dagen då vi kom dit för första gången. Jag och Sara åkte i vår bil med mamma och Iréne upp, och jag tror inte de fick vila sina öron i 2 minuter!

Vi var övertaggade, men självklart nervösa också. Komma till ett nytt ställe, nya kompisar och en häst man inte vet mycket, eller kanske ingenting alls om, och den skulle man rida 2 gånger om dagen under sitt läger. Klart som sjutton man var nervös, men redan första kvällen var all nervositet som bortblåst!

Vi fick snabbt nya vänner, som vi självklart har kontakt med fortfarande! Tyvärr bor Viola typ 3 timmar iväg med tåg, men Julia och Olivia bor en halvmil/mil här ifrån! Hur sjukt bra lixom?

Minns hur vi brukade stanna uppe till långt in på nätterna och prata, eller gå ner till hagen och mysa med hästarna efter lunchen. Hur vi på kvällarna spelade kort eller bara flummade omkring. Alla ridpassen såklart och min världsbästa lägerponny Mary E2, fuxsto, underbar!

Minns när vi en dag skulle hämta hästarna i hagen, och Mary kom och mötte mig medan alla andra hästar stod kvar och väntade på att bli hämtade. Minns att en av ledarna blev helt häpen, för så hade hon aldrig tidigare gjort med en lägerelev. Och hon gjorde det mer än en gång! Det var riktigt häftigt!

Saknar henne, saknar Fenix, saknar allt. Hur vi badade med hästarna, långa galoppsträckor i skogen, hur jag satte mitt personliga rekord gång på gång i hoppning utan minsta oro, eller dressyrpassen som gick så himla bra!

Ja, saknar ALLT som går att sakna, maten, kvällsaktiviteterna, när vi dansade kycklingdansen på loftet, voltigeträningen och ALLT.

Tårarna rann sista gången man hoppade av, sadlade och tränsade av en sista gång, tog ut alla knopparna i manen, borstade noga en sista gång, sa hejdå och gick till bilen utan att vända mig om... Det var som att lämna iväg en nyfunnen bit av sig själv, på 5 dagar...?!?!

En månad, smaka på orden.. En månad, 31 dagar, 15e till 15e, en månad. Jag är mer taggad än någonsin tidigare!

Erkänn att huvudbilden av oss 2 är riktigt charmig !

<3

en hemma dag...

vaknade vid 5 imorse och kunde inte somna om. låg under ett duntäcke men frös ändå... extrem hosta och kan inte prata... alls. ont i halsen och mår allmänt not good. så valde att ta en dag hemma idag.  ska sätta på en film och krypa ner i soffan med en go filt och bara ta det lugnt.
så vi hörs senare

This is why i love life

https://cdn1.cdnme.se/3346914/6-3/pic_51928bc29606ee5d9ec92ed8.jpg" class="image">

~ S O M M A R ~

Tisdag

Blev inget coopers, för min klass är så mesig så man kan inte va ute när det regnar.. Suck.. Så istället för coopers så hade vi nån lek inne i idrottshallen. Kul! Nej..

Iaf, kommit hem från skolan nu. Kan ju säga att om min röst kom och gick igår så tog den sig nog en resa till Kina idag. Borta! Fast jag får väll se det från den ljusa sidan, har vart värre förr! :) t.ex under agility EM'et förra året, fick inte fram ett ord i princip. Men kul va det ändå!

Nu ska jag för sista kvällen innan provet sätta mig med biologiboken. Så vi hörs senare, Ni vet var ni hittar mig! ;)

Erkänn att vi är snyggast i stan!

Sjuuukt..

Såhär mycket borde va förbjudet att ha till ett prov, det ända man gör på sin fritid är att plugga...
Men ska snart krypa ner under täcket och sova lite, imorgon taggar vi coopers!

Inte många som gillar coopers, men jag gör av någon anledning, kanske för att det fick så bra sist, ingen aning men ser fram emot det iaf. Man ska springa ett visst antal varv på löparbanan som sammanlagt ska bli drygt 2 km om jag kommer ihåg det hela rätt. Det ska man springa så snabbt som möjligt och sträva efter bättre tider vare gång. Nu är andra gången vi gör det och jag ska slå min förra tid, målet för imorgon!!

Men först lite sömn, så godnatt <3

#Fail

 
drågar denna 24/7. bästa låten på LÄNGE. lyssna en gång, ni kommer inte att ångra er! Oscar Zia, min favis ;)

host host...

känner mig lite halv hängig, trött, men mår ändå bra lixom. har typ torrhosta...rösten kommer och går lite i vågor, men känner mig inte sjuk eller så, lite skumt va?

iallafall, dagen varit bra, seg men bra. haft kul med kompisarna i skolan, sen blev det hem och plugga, som vanligt...kommer inte få en lugn stunf förren vi lämnar denna skolveckan bakom oss. men har turen att vara ledig på fredag, så det blir en kort vecka TILL. sen går vi en hel vecka, och veckan efter är vi lediga på torsdagen p.g.a. sveriges nationaldag. veckan därpå är kortare än kortast och bättre än bäst. vi går då i skolan måndag till onsdag, på onsdagen slutar vi innan lunch för då är det S K O L A V S L U T N I N G ! hem och fira, mysa och packa, för på lördagen bär det av mot kristianstad tidigt på morgonen, tagga fenix park i 8 hela dagar!! denna sommaren kommer bli bäst!

men vi är inte där riktigt än, även fast allt snart är inom räckhåll. först har vi 4 veckors skola kvar, så dessa veckorna ska jag verkligen kämpa och satsa ALLT på de sista proven, arbeten och bara rent allmänt på skolan.

men just nu: hej biologiboken, vill du gå på en date med mig?

ses sen allihop!

oj, gamal bild.... detta var faktiskt den första bilden som publicerades här på bloggen, för över ett år sen.. tänk vad tiden går
hittade även en urgullig bild på saga som jag inte ens visste fanns... som sagt, tänk vad tiden går... saknar dig min prinsessa <3

Spiders....

Tiden springer iväg

Har verkligen inte haft tid, eller lust att skriva här. Inte haft det där suget av att blogga, och då blir det inget bra av att göra det heller. Så jag valde att ta en paus i några dagar, men nu ät jag tillbaks!

Tänker iallafall snabbt dra igenom de senaste dagarna.

I onsdags hoppade jag på bussen nere vid busstationen i centrum. Åkte så tillsammans med Annelie hem till henne i veberöd. Vi handlade till kvällen och körde sedan till stallet. Där hade vi en teorilkväll med barnen som skulle tävla i teoritävlingen dagen efter. Hade en jättetrevlig kväll och natt får man väll säga, hur kul som helst och mysigt. Vi satt uppe länge och pratade och bara njöt av umgänget.

Dagen efter, torsdagen alltså, ingår klockan redan klockan 7. Upp och fixa i ordning oss och gick igenom det dom var lie osäkra på eller kände att dom inte kunde helt innan vi satte oss i bilarna mot skabesjö.

Det var ett riktigt fint ställe, bas tumme upp vart man än gick. Fick ett bra intryck av det. Inte som förra året då vi kom till något som liknade ett spökhus. Fick den reda på att det var en gammal lagerlokal. Ush... Men detta var helt annorlunda! Wow säger jag bara.

Tävlingen gick bra och tjejerna var superduktiga. Efteråt var det lite lekar och sånt i ett överfint ridhus! Nom nom!

Stolta och glada satte vi oss senare i bilen på väg hem. Vi tog ingen placering, med det var inte det vi var ute efter heller. Det vi ville var att lära dessa tjejer ännu mer om den sporten vi håller på med och få en rolig och annorlunda upplevelse tillsammans med dem, och det lyckades vi med!

Efter skabesjö städade vi i klubbrummet och så sen åkte jag hem och pluggade biologi.

I fredags va jag med Sara Paula och Christina, hade picknick i solen och fotade massa kuliga bilder här i natursköna Skåne! Och sen ännu mer plugg...

Igår, lördag var jag så klart på Backahus. Red Clinton, en häst jag lärt mig oerhört mycket på de senaste åren. Älskar den hästen! <3 började med att skritta och trava fram lite tillsammans med Linnea i lilla paddocken. Kände på honom lite, flyttade, tempoväxlingar och så.
Sen red vi ner i stora paddocken och fortsatte där, fast nu var Ulla där och instruerade oss. Skrittarbetade ett tag och sen tig vi galoppen direkt. Länge sen jag red Clinton kände jag, och hanns snabba reaktioner är inte direkt vad jag är van vid så det blev kanske inte den bästa galoppen, eller snyggaste, men jag är ändå nöjd med honom, och oss.
Efter det tog vi av sadlarna och red resterande pass barbacka.

Både jag och Linnea hade energi kvar en stund efteråt, när vi hade filar och så. Så vi tog med oss de mindre tjejerna ner i stora paddocken och hade höjdhoppstävling. Kul att göra något sånt ibland, bara släppa loss och få va liten igen.

Senare på kvällen blev det mer plugg... Japp, det är prov på allt vi gjort under denna terminen, vilket är ganska mycket, så det är bara att plugga plugga plugga... Biologi också, inte min favorit direkt.

Idag, ja gissa vad?! Mer plugg.. Ska snart ta en paus och gå ut i stallet till mina små söts bästa ponnysar. Sånna här dagar när man inte har nåt annat än att plugga planerat sånär det verkligen dom som gör livet värt att leva! Energin och drivkraften får man från dom! <3

Men nu får jag väll återgå till att ha tråkigt och längta ut till stallet, så hörs vi senare!

Foton från i fredags

parelle.se

det är en shop som jag gillar skarpt. handlar mycket där, det mesta av mitt smink t.ex kommer där ifrån. deras produkter är sjukt bra, bra kvalitet och hållbarhet och jag rekomenderar verkligen alla att kolla shoppen!
 
något jag fastnade för när jag kollade runt på deras hemsida var en parfym; PUMA ANIMAGICAL WOMAN EdT . hört gott om den tidigare och har några kompisar som har den och de är nöjda med den.
 
mitt nästa köp skulle lätt kunna bli en sån, och designen är dess utom riktigt snygg, tummen upp!

imorgon...

uppdaterar jag igen, men har varken ork tid eller lust just nu faktiskt, med det kommer ett inlägg till idag som ni kan se fram emot! tror dock inte ni ser det förren imorgon då det kommer ut ganska sent, men håll koll!

Kollar film på so'n

Calle pigg och gla'

Han har blivit en helt annan häst än när vu köpte honom för drygt två år sen. Då va det ben ben ben, det var det ända jag fick höra. Nu sitter jag där och gör halvhalt efter halvhalt hela tiden, sjukt kul. Stolt över att jag lyckats göra denna förändringen på honom, nu är han en livsnjutare till skillnad från när vi köpte honom. Då tyckte han inget va kul över huvud taget, vägrade till och med trava i början. Stannade, backade och gjorde inget jag ville. Och nu får jag lägga i bromsen?! Vad hände där egentligen?! Haha, sjukt härligt iaf.

Whop whop, eller nåt ;)

Vad sägs om lite provresultat? Fick tillbaka min mattediagnos idag med ett fel, ETT ynka slarvfel... Så nöjd över det!
So'n för 2 veckor sen hade jag alla rätt på och den från förra veckan fick också bra och resultatet på så jag är nöjd över det!
Spanskan från idag kändes riktigt bra, så förhoppningsvis så får jag samma resultat som känslan säger ;)

Nästa vecka har vi biologiprov, på nästan allt vi gjort denna terminen. Shiiit, kommer inte gå bra... Jaja, bara att bita i det sura äpplet.

Matte prov och musik prov veckan efter, och sista veckan i maj har vi so prov, så det är fullspäckat nu..



Dagen annars har hittills varit väldigt bra, Lugn. Hade vårt sista intervallpass på idrotten, skönt. Men ändå tycker jag de är ganska kul med intervaller.

Bildlektionen var så himla härlig, satt ute och ritade perspektiv. Att vara ute i sånt här väder är nog det bästa som finns. Kolade nästan över i aulan när vi skrev spanska provet...

Nu ska jag käka lite, städa och fixa, sen väntar stallet och hästapollarna!

Sol och värme, love life!

Tisdag morgon

Pigg och glad, uppe med tuppen. Okej faktiskt innan ;) spansk prov idag, taggad för det faktiskt!

Annars blir det en läxfri dag, så jag börjar plugga till bästa prov istället. Hästarna ska så klart också gå.

Men nu ska jag ta på mig skorna och gå till bussen, så vi hörs senare!

Allmänt trött...

Vet att jag inte bloggat så mkt, ska försöka ändra på det. Men idag har jag vare ganska trött och har bara inte haft lust att skriva något helt enkelt, så jag lät det va.

Men kan dra lite snabbt vad jag gjort.

Efter Linnea konfa åkte jag hem till Christel och sov där. Vi åt jordgubbar och mös livet lixom ;) dagen efter var jag med henne i stallet. Så först gjorde vi alla "måsten" som att mocka, byta/fylla vatten, packa hö, lägga mat och allt sånt.
Sen tog vi in Zigi och linade honom med chambonen. Jag kan ärligt säga att det är första gången jag longerat en hingst, men kul va det! :)

Fick en ny kompis också, världens sötaste typ ;) Gazella heter hon, hur övermysig som helst! (Se "skuggbilden")

Lägger inte ut några bilder på hästarna då jag inte kollat om det är ok och det är inte jag som bestämmer det så ni får klara er.

På kvällen skypade jag med Annelie i några timmar, precis som för några kvällar (nätter) sen. Supermysigt att man bara sitter och pratar och flyger iväg i tankarna och bara fortsätter längre och längre iväg hela tiden. Ända tills man kollar på klockan, oops, godnatt! ;)

Annars har dagen varit bra, pluggat till spanska provet imorgon, så nu kan jag allt också förhoppningsvis. För not a chans att jag läser ett ord till i en bok idag...

Nu går jag och lägger mig, så hörs vi imorgon.

Supertrevlig konfa-kväll

Älskar linneas familj och släkt, de är så härliga människor! Maxine och jag kände praktiskt taget ingen förutom Linnea och hennes mamma, mormor och morfar. Men alla välkomnade oss och släppte verkligen in oss i gemenskapen och alla var supertrevliga.

Jag beställde ett halsband till Linnea i present som hon blev jätteglad för. Alla andra tyckte också att det var jättefint så det blev en bra present! (Se bild längre ner!)

Träffade även Linneas 2 kusiner Emilia och Johanna som jag kände för lääänge sen, då dom också red på Backahus då. Kul att träffa dom igen!

Vi åt god mat, lite av varje. Sån plocketalrick eller vad det heter, alla säger olika ;) men det var jättegott.

Åt även god tårta, marsipantårta blev det, en av mina favoriter! (Se bilder längre ner!)

Sen spelade vi ungdomar lite fotboll och så i trädgården, riktigt kul! Jag är i vanliga fall inte något stort fan av fotboll men det var riktigt roligt!

Konfirmation

Sitter i bilen påväg till linneas konfirmation, ska bli kul. Ska träffa Maxine utanför kyrkan snart, och sen går vi dit tillsammans.

Men nu är vi snart framme så jag uppdaterar er senare ikväll! Hej hej, ha en bra söndag alla!

Lördag morgon

Ska käka lite frukost nu, och sen bege mig till stallet. Lite morgontrim med hästarna och fixa stallet! Härligt!

F.R.D.A.G

Chill dag i skolan, flummat omkring och varit allmänt icke normala som vanligt ;)

Älskar detta vädret! Jag har gått i linne och shorts + thigts hela dagen, övermysigt jue!

Äter glass och göttar mig nu, ska åka till Lund när mamma kommer hem och shoppa lite och ha det mys.

Senare ikväll ska hästarna jobbas och stallet fixas.

Tror jag sätter på en film innan jag går och lägger mig, myser med lite dricka och gott tror jag. Tanken frästas mig ;)

Foto al la utsikt

Litta plugg får det bli..

Engelska tills imorgon, No me gusta. Men ska jag hålla mitt betyg i engelskan lika högt som förra året så får jag väll kämpa på. Blev riktigt nöjd över mitt förra betyg, trodde absolut inte jag skulle få så pass bra som jag fick! *stolt*

Hoppas ni har haft en bra torsdag, för det har jag! <3

Rise and shine!

Idag vaknar jag med ny inställning, lägger kvällen bakom mig och går vidare. Enough about that.

Ska bli en bra dag idag. Vaknar till fågelkvitter utanför fönstret, solen som trängt sig igenom persiennen och min väckarklocka som lite förstörde stämningen, men men ;)

Kort dag i skolan, slutar redan 13:40, men innan det ska 6 lektioner hinnas med.

Men just nu är det ända jag ska hinna med bussen, så jag får skynda mig lite nu ;) hej så länge!

Old pic

Trött på allt just nu...

Lämnar första maj nu. Är trött så jag snart dör, sur, irriterad, säger inte ett ord till till någon idag! Bara... Godnatt ! @@

Frågan...

Fick en fråga på Facebook om vad det var för plan i förra inlägget, och nej, det är varken spionplan eller ditt eller datt, som någon trodde, det är privatplan.
Det ligger en liten flygplats bara ett stenkast från vårt hus, där privatplan startar och landar, så det var det dom gjorde, och har alltid gjort. Så nu vet ni vad det var, alltså inga konstigheter

Flygplan överallt!

Lägg märke till att alla klippen med plan är OLIKA plan och att jag missade att filma säkert minst 10 stycken sammanlagt innan och efter att jag filmade. Allt är filmat från hagen.Lägg även märke till pappas kommentar mitt i alltihop; en jälva massa! haha

Söndag hela onsdagen

Varit en skrikigt skön söndag. Förlåt, onsdag. Men dag har varit en söndags-dag. Varit ledig hela dagen, fixar här hemma och myst. Sov tills jag vaknade, ingen klocka som väckte mig. Fixade stallet, och pulat i hagen med pappa.

Vi håller på att göra vad stora hagen nu, har harvat, sått, plockat sten och tumlat den, så nu väntar vi bara på nån grej som ska göras nästa vecka och sen är allt klart. Men hästarna får inte gå där på hela året, så det måste vi lösa på nått set, för de andra hagarna är för små på sommarhalvåret.
Calle hade mått bra av en månads bete, men Gustav hade nog inte levt efter en vecka ;)
Så vi får se hur vi löser det.

Nu ska jag fortsätta med att vara en sån fenomenalt bra eld vaktare åt grillen här på vår uteplats, medans pappa håller på med hemmagjorda hamburgare i köket.
VÄLKOMMEN FÖRSTA MAJ!

Valborg igår

Bara tanken på att sitta hemma och ruttna på Valborg gav mig gåshud... Men jag hade inget planerat alls, och alla andra skulle iväg så det fanns inte mycket att göra. Men mamma och pappa kom med räddningen, som alltid ;) så vi satte oss i bilen och åkte till puben. Åt god mat och hade trevligt med familjen. Träffade Linnea och Marie (linneas mamma) också, så vi stod där och pratade i minst 20 minuter. Trevligt! Tror dock att dom fick äta kall pizza sen, haha.

När vi kom hem sen satte jag mig och kollade på en film, en riktigt rolig en men som jag tyvärr glömt namnet på...

Idag har jag segat igenom morgonen och ska ut i stallet nu. Så vi hörs under dagen!

Visste ni förresten att i Frankrike är det ett brott att döpa grisar till Napoleon, hahaha helt sjukt, men man blir straffad om man gör det! Det lärde jag mig igår! ;)

Love...

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0