Forever my Soulmate

Ett år, 12 månader, 52 veckor, 365 dygn, 8760 timmar, 525600 minuter, 31536000 sekunder sen du lämnade oss <3

Det har varit fruktansvärt att försöka leva som vanligt utan dig. Du var som mina andetag, trodde aldrig jag skulle klara mig utan dig. Men jag har överlevt, och jag har tagit mig hit! Saknaden av dig kommer aldrig försvinna, inte heller sorgen. Men den blir mindre, och det blir lättare och lättare hela tiden. Men jag tror inte det har gått en ända dag som du inte har hälsat på mig i mina tankar... Jag hade det jobbigt, kämpigt och tufft i början. Ville ingenting, ville inte göra något och kände mig inte som mig själv.

Det blev lättare med tiden, men det har aldrig blivit exakt som det var innan. En del saker kommer aldrig gå att få som det en gång var, men jag tror det är bra. Det skulle kännas fel om allt blev som förut...

Den dagen, dagen som jag minns så tydligt, in i minsta detalj, var den värsta dagen i mitt liv. Tror aldrig jag gråtit så mycket som då. Det finns dagar då jag faller tillbaks till det, dagar jag inte kan sluta tänka på henne och kan inte hålla tårarna inne...

Saga vad den perfekta ponnyn! Hon hade alltid hjärtat på rätt plats och skulle aldrig någonsin göra något dumt. Visst var hon envis, hon kunde lätt gå iväg eller nafsa efter en när man spände sadeljorden, men hon njöt av varje sekund man var med henne, precis som jag!
Jag har aldrig saknat någon som jag saknar Saga, min första ponny!

Jag gjorde mycket på henne, saknar som var vardagligt och udda saker som jag aldrig glömmer!
Vem har till exempel ridit ett helt dressyr program barbacka på en shettis...Baklänges? Det har jag! För Saga var den snällaste ponnyn som existerat!

Tårarna rinner längs kinderna nu...

Jag har länge hoppats att allt bara varit en mardröm, en lång jävla mardröm, men tyvärr så har jag fått inse att detta är livets skede...

Jag saknar dig så det gör ont! Kommer aldrig glömma dig, finns inte ord för hur tacksam för tiden jag fick med dig, jag ångrar ingenting! Du har gjort avtryck i mig som ingen någonsin kommer kunna sopa igen, dom finns där och jag ska bevara dig med mitt liv!

~Youre my Soulmate~

Happy friday!

Lite sent inlägg, men dock.
Kommer ett inlägg imorgon/senare idag som för mig är väldigt högt prioriterat jämfört med de andra inläggen jag har gjort. Känslor släpps och det blir gaska deep. Håll koll här lite efter ett så kommer det då om allt går som det ska. Tanken var en film till men det fick inte så den kommer separat sen.

Ha det bra allihop!

Punkt .

Torsdag nurå!

Har inte bloggar på två dagar, har inte haft lust. Men det har inte hänt så mkt vad jag kan komma på ändå så.

Idag efter skolan tar jag bussen till Veberöd. Ulla ringde igår och frågad om jag kunde komma ut och hjälpa henne lite, så självklart kan jag det! Så hon hämtar mig och även linnea där runt 20 i 5.

Annars ska jag typ inte göra nånting mer än stallet och hästarna! Dom ska borstas ordentligt från topp till tå, mys <3

Alla läxor klara tills imorgon, två inlämningsuppgifter som ska skickas in och en som ska till min lärare på lösblad. Nåt förhör och så väntas, men inte så mkt hoppas jag!

Ha en bra torsdag!

GRATTIS MAMMA

Idag fyller världens bästa mamma är, så stort grattis till dig! Älska sig!

Annars hörs vi imorgon, idag har jag inte orkar faktiskt ;)

True words

En rubrik här ja...

Tog med mig 4 läxor hem över helgen, har gjort 3 av dem nu vilket känns skönt. Så har jag mer tid åt annat i veckan.

Ska grilla lite snart, så det blir god mat med mamma och pappa!

Ska även fixa stall och så såklart, och fortsätta sortera kläder som just nu ligger i 2 högar på mitt rum. Behålla - Göra av med.

Skojar inte om jag säger att högarna är lika stora, vill säga att jag gör mig av med typ hälften. Känns sjukt bra, för annars har det ju bara legat där och tagit plats...

Rensar för fullt

Håller på att rensa ur min garderob, välbehövligt! En del kläder ska säljas på Tradera, en del åker till Felicia och en del slängs.

Ska fortsätta någon annan dag med hyllor och grejer, har MASSA saker som ska iväg på ett eller annat sätt.

Har gjort lite läxor också, eller börjat på dem. Ska ta tag i dem lite mer nu, så vi hörs senare! Ha de gött!

En kommentar :D

Fick en kommentar av en gullig läsare som jag blev jätteglad över. Det värmer att läsa sånt här!

"Hej Linda!
Jag måste bara berätta att jag tycker verkligen om din blogg! Du bloggar om ditt liv, både upp och nergångar, långa dagar i skolan där du kanske inte riktigt hinner med bloggen. Men DET gillar jag, för du lever faktiskt ett normalt tonnårsliv! Jag hade aldrig klarat av att ha en blogg vid 14 år (är själv 16 nu), hade inte haft varken tid eller ork. Beundrar verkligen det, och att du är ärlig! Jag tror vi kan se dig på god väg mot topplistorna inom de kommande åren, då man blir intresserad av att läsa mer hela tiden, man vill inte att de nyskrivna inläggen ska ta slut! Så stor tumme upp till dig, fortsätt kämpa och glöm aldrig att du är grym!"

godmorgon godmiddag godkväll

vad har hänt idag då? jo inte mycket, skola och så. fick skjuts av pappa hem idag, har även fått det av mamma innan i veckan. så tack för det!
 
väl hemma hände inte mycket, och det har inte hänt så mycket på hela dagen faktikst.
 
på tal om något helt annat, jag skrev för några dagar sen att jag skulle börja fila lite på ett inlägg, ett inlägg med en förklaring, tankar, framtid mm. det kommer, men inte nu. jag sa senare i veckan men så kommer det inte att bli troligtvis. nej, jag släpper det när det känns bra, när jag är klar med det och det känns rätt. ingen tidspress, det gillas inte...
 
nu tänker jag gå ut till mina skruttar i stallet, mysa och pussa på dom en gång extra bara för att det är dom! älskar mina ponnys, ingen kan någonsin säga något annat... <3

Fullt upp

Så vi härs imorgon.. Natt alla

Ojojoj

Fullt upp idag, nu e lektionerna fullt igång och arbetet har börjat ordentligt.

Nu ikväll efter mat och allt åkte vi ut till Christel och Fredrik med en kaka och fikade, och jag provade hennes moppe lite. Det var svårare än jag trodde, men roligt. Lite läskigt eftersom att jag inte visste hur känslig mopeden var och så, men det gick ganska bra ändå!

Natten på ingång

Men nu är jag faktiskt i säng strax efter 23 vilket inte har hänt på länge. Även fast jag tänkt att nu måste jag gå och lägga mig tidigt så har det blivit runt 00, så nu går det på rätt håll iallafall ;)

Har börjat skissa på inlägget jag berättade om innan, men har bara precis börjat så det kan ta ett tag. Men ska försöka få ut det under veckan !

Min knäppo katt <3

Trött idag

Kunde inte somna igår, så trött sig. Men vad ska man göra?

Skola "på riktigt" idag, vanliga lektioner och nya lärare väntas. Datorn ska med, böcker och dylikt. Japp, nu e det igång igen..

Ska fixa mig nu så jag inte missar bussen, men ni vet var ni hittar mig senare under dagen!

Godnatt

Första dagen idag, faktiskt ganska roligt. Vi skrattade mer än vad vi gjort på länge, och man har självklart saknat alla över lovet. Så det var roligt att träffa alla igen. Tycker in min klass, en go blandning av alla möjliga olika personer. På något sett blir det sjukt bra.

Imorgon är det mer allvar, lektionerna drar igång och dagen blir lång och tajt, men det går säkert bra.

Stallet är klart och hästarna mumsar på sitt Hö i nymockade boxar.

Ett inlägg kommer senare i veckan, om hästarna och mina framtida planer M.M. Risk för att det blir ganska känsloladdat, åtminstone för mig, men vi får se. Börjar skriva på det imorgon. Där kommer ni även få en del förklaringar till några grejer jag inte lämnat ut här på bloggen än. Så håll i er ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, klockan är mycket och det är ju faktiskt skola imorgon också ;)

*****en liten klapp på axeln till mig själv för bra uppdatering idag tycker jag*****

"Min blogg är JAG"

Kikar runt lite på bloggar. Man inser snabbt att det finns hur många sett som helst att skriva på.

Det finns dom bloggar där man får alla detaljer, eller där man inte ens kan få ett sammanhang i vad som skrivs. Det finns dom som börjar på ett ämne och sen svävar ut helt och så slutar det med att inlägget handlar om något helt annat. Sen finns det dom som kontrar det genom att skriva om ett ämne hela inlägget, samma sak om och om igen fast med olika ordval.
Det finns dom som tycker att "det är inte så viktigt med mig, bättre att andra har det bra" och dom som vill va störst bäst och vackrast, eller dom som skriker rakt ut "tyck synd om mig!"

Det finns hur många olika bloggar som helst, och på en blogg kan man lite märka av bloggarna personlighet.

Är hon stark mentalt eller slänger hon sig på marken och gråter så fort det inte går som hon vill?
Är han snäll mot andra eller tänker han bara på sig själv?
Har hon ett socialt liv eller vill hon mest vara ensam?
Säger han Stopp när det blir för mycket eller låter han någon annan ta den smällen?

Ja ni fattar, lite kan man läsa av personen, man måste bara läsa lite mellan raderna.

Självklart kan jag inte säga att Stina såhär och såhär och såhär bara genom att ha läst bloggen, men lite kan man ändå läsa av.

Min blogg är JAG, jag är inte någon annan här. Jag låtsas inte vara den någon vill att jag ska vara, utan jag är mig själv. Det är den allra första nyckeln till framgång tror jag, -att vara sig själv. Inte bara inom bloggvärlden, utan även ute i det riktiga livet, i skolan, på arbetet, eller var man nu håller till. Genom hela livet tror jag man tjänar på att vara sig själv. Det är något man är bäst på som liten. På dagis försökte man aldrig göra sig till, aldrig någonsin var man någon annan än sig själv. Men ju äldre man blir desto mer tappar man av den förmågan, vilket jag tycker är synd. Vi borde lära oss av små barn ibland , dom är kanske klokare än vi tror ;)

Outfit

Hemma jadååå!

Slutade lite i ett idag, sjukt härligt! Dock bara en engångsgrej, men ändå. Man ska inte klaga ;)

Är gaska lycklig faktiskt. Fick båda de fördelar man kan få, vilket innebär dels överskåp, dels att jag, till skillnad från andra halvan av klassen slutar kl. 14 på fredagar. Andra Halvan slutar runt 15!

Vad tycker Linda om schemat då? Jo det är tajt som attan, 5 min mellan varje lektion från 8 till 15 alla dagar utom fredag, Halvtimmes lunch, annars rullar lektionerna på. På torsdagar har vi 5 min till bussen, så då blir det kaos. Men det får gå, ingen har ju dött av de tidigare 8orna ;)

Är iallafall hemma eftersom att vi slutade tidigt, så nu ska jag äta nåt och njuta av min antagligen ända läxfria måndag på lääänge...!

Back to reality

Levt livet hela sommaren, men nu är det bort med ovanor som att stanna uppe till långt in på natten och dags att kliva in i en ny termin. Nytt läsår med nya, högre kvar.

Klockan ringde för en halvtimme sen, så upp och hoppa! Inte sova bort dagen nu! Haha .. *I wish*

Ha det bäst alla, nu ska jag göra mig i ordning för 8an!

Signering Emmelie de Forest

Sommarlov idag, skola imorgon

Imorgon skola, sommarlovet är över... Men det har varit ett riktigt härligt lov och jag har hunnit med en hel del!

Bland annat:

•Fenix Park
•Tivoli i Danmark med Sara och Lina
•Skara Sommarland
•Axevalla Trippeln
•Öland
•Ridläger Backahus
•Fälttävlans SM
•Lejonmarknaden
•Malmöfestivalen

Marknader och självklart mycket annat också!!

Malmöfestivalen levererar!

Bästa kvällen på längre, riktigt ös på torget framför stora scenen och vara bra artister!
Lejonmarknaden i all ära, men den är ingenting jämfört med detta!
Sjukt härlig stämning, härligt tryck och riktigt hög volym, många många tusen åskådare på plats och vi stod ca 10 m från scenen! Bra platser med andra ord!

Så tack för en grym kväll, detta upprepas lätt nästa år!

Lejonmarknaden 2013

Lejonmarknaden är en årligt återkommande musikfestival i lilla Dalby, en tradition för många av byborna och även för folk i byar kring Dalby.
Det är lite som en nystart, en fräsch början på ett nytt år i skolan, nya lärare, elever, lektioner, scheman, ja mycket är nytt och det är ofta lite trögt att komma igång, men på nåt vänster blir man peppad av lejonmarknaden där man umgås med vänner, dansar till musiken, sjunger tills halsen gör ont, åker karuseller, man knappt hör sin egen röst på grund av det grymma draget som folket skapar där. Alla känner alla, det är sjukt härligt!

Var där med Sara, Paula, Tilde och Celine idag, härliga tjejer allihop! Celine har jag aldrig träffat förren idag, men hon var jättetrevlig och en härlig person!

Var hemma runt 22:30 nån gång, precis lagom tid, man kände sig ganska mätt på det vid den tiden, så det blev jättebra.

Känner att jag inte har så mycket mer att säga om kväller nu, har haft en bra dag helt enkelt! enough said!

backahus dag 2

ledsenatt jag inte skrivit på ett tag men ärligt talat så har jag inte haft lust. men nu är jag här igen med full uppdatering dygnet runt ;)
 
andra dagen av vårt ridläger red vi med gummiband istället för tyglar. det var inte så lätt på grynet i början för hon är väldigt tung och händer mycket i handen men så fort vi kom igång i traven så blev det mycket bättre och sen  gick det jättebra. jobbade över bommar och så också vilket on tyckte var väldigt roligt! tycker jätte mycket om Grynet, både rida och hantera henne. hon är väldigt kontaktsökande och det är nog det som gjort att jag fastnat för henne.
 
efter det passet åt vi lunch, det traditionelle.. - pankakor ;)
senare åkte vi till fälttävland sm. det var roligt men jag skulle aldrig våga hoppa sånna hinder... bra att jag inte behöver göra det heller ;)
 
jaja, jag har inte så mycket mer att säga om detta. bilder kommer nån gång när jag orkar gå igonom alla, och mer uppdatering såklart!
 
kommer börja uppdatera "här och nu" och nån gång mitt i det kommer vad jag gjort när jag varit offline.
 
ha det gött

ridläger på backahus !

igår va jag i stallet 20 över 8, allt började dock inte förren 9 men jag hade ingen annan möjlighet att ta mig dit så det fick bli den tiden. inget stort problem direkt, tiden gick ganska fort.
 
lite i 9 kom några av de andra, och de sista rullade in lite senare. till sist var vi 6 st, villsäga fullt bemannade ;)
 
denna morgonen var ytterst intressant. ulla hade tagit dit en dam som skulle rota runt i huvudena på oss. kan börja med att säga att jag kommer nog inte kunna förklara detta så ni förstår, men jag ska göra mitt bästa. anita heter hon, och hur hon lyckades med detta förstår jag verkligen inte. men hon gjorde bland annat en skiss på 4 olika stora personligheter. där skulle vi efter att hon hade förklarat massa placera in oss själva. lättare sagt än gjort. det var stora personligheter och många av oss var mer än en personlighet- det var svårare än jag trodde att göra det. att placera in alla andra var mycket lättare.
 
vi utgick mycket ifrån detta, och för att se om vi var tydliga med våra personligheter så testade hon oss lite i några sammarbetsövningar ute på gården. anota märkte snabbt att vi inte skiljs åt utan alla hjälper till och 'r delaktisga och ingen är mer boss än de andra. det är något av det jag älskar där ute - att alla får ta lika mkt plats.
 
hon gjorde massa annat också med oss och till sist så hade man ingen ork kvar i hjärnan för dom rörde runtså mkt i våra huvuden. men det var roligt, väldigt intressant!
 
läste igenom vad jag skrev precis och innsåg att ni förstod nog inte alls vad jag egentligen vill ha sagt, men det kan inte hjälpas... ;)
 
här emellan åt vi lunch (pasta sallad) och vilade ca en halv timme innan vi tog in hästarna.
 
första ridpasset efter det gick väldigt bra för oss alla. jag red Grynet, en riktigt saknad tjej!!!!!!! så härligt att sitta på hennes rygg igen. iallafall så skulle detta passet ridas med enhandsfattning. lite annorlunda, men sjukt härligt att känna att man faktiskt kan rida i både skritt trav och galopp utan att behöva ha kollen i munnen´utan bara styra med kroppen. så det gick jätte bra!
 
här gjorde vi stallet och alla dess sysslor och vilade ett tag innan det blev mat (tacos), sen tror jag viv ilade en stund till ;)
 
andra passet var en fortsätning på det första. fast här provade vi på "working equtation", vill säga lydnad. öppna/stänga grindar (som man självkklart först skulle igenom) från ryggen på hästen, rida i en gång laggd av bommar, sen backa tillbaka, då även genom att "tillplattat" hörn. massa sånt skulle vi göra, fortfarande med enhandsfattning, riktigt roligt!
 
härifrån fortsätter jag imorgon, ska gå och lägga mig nu, är jättetrött..... bilder mm kommer också imorgon. sov ott nu alla, för det kommer jag göra

Torsdag

Tandläkarn imorse, ush och pi... Om en vecka ska jag få min tandställning, så idag satte dom några skumma band mellan kindtänderna... Känns jättekonstigt, men men...

Annars har jag inte gjort ett dugg idag faktiskt. Ska packa till helgen nu, fixa stallet och sånt.

Juste, jag har nog inte berättar om vad som händer i helgen förresten...

Ulla ordnar ett litet ridläger för oss äldre som tack för att vi hjälper till där ute. Så det ska bli roligt! Det blir jag, Linnea, Maxine, Annelie, Olga och Emilia!

Men nu ska vi äta! Hörs senare!

Bild på Clinton

#Shadow

Oj oj oj... Det va länge sen..!

Och vad har jag hittat på under denna tiden som jag inte har varit aktiv här? Jo en hel massa grejer faktiskt...

Skrev senast i onsdags, det är en vecka sen...
I torsdags åkte vi till Gislöv, precis utanför Trelleborg. Marknad där, så jag fick jobba lite ;) så jag var där torsdag fredag lördag söndag, och på söndagen åkte vi då hem. På måndagen, alltså i förrgår åkte jag ut till stallet, hur mysigt som helst, länge sen man va där... Ridlägerna har dragit igång nu ju så jag e där och hjälper till om dagarna. Igår var samma.

Vid 5tiden igår när Christel hade slutar jobba så körde hon utom stallet och hämtade mig, så åkte vi hem till henne. Åt mat och sånt, sen drog vi Fredrik med oss intill Shadow för att rida honom lite. Sjukt härlig häst! Roligt roligt!

Sov hos henne sen, och imorse kom Kalle ut med frukost. Härligt!

Åkte sen till stallet. Vet nu att det är skönare att åka moped utan ridväst än med ;) hade ju ingenstans att göra av den, så det blev att ta den på istället.

Idag var det de här lägerbarnens sista dag, så vi var ute i skogen ena passet och andra passet hade dom uppvisning för sina föräldrar, där de först red vanligt och visade att de kunde trava och svänga och så (vi pratar om barn på 7 år ungefär). Sen fick dom visa lite voltige på Hugo.

Japp, nu ligger jag i sängen, Pinglan bredvid mig och spinner för fullt, min sötaste katt <3
(Hon tyckte dock inte om blixten på kameran ;))

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0