ett halv år har gått

kan det verkligen stämma? ett halv år... idag är det exaktett halvår sen. jag saknar dig min prinsessa. jag saknar dig mer än något annat. mer än någon annan kan tänka sig. för du va mitt allt <3
vi gjorde en del del tillsammans, och jag har minnen som räcker till att skriva en hel bok av tillsammans med dig.
visst var du inte den smalaste, men det är ju bara ännu mer Saga att älska <3
 
du var alltid sälskaplig och älskade alla som älskade dig
en vinter... din sista vinter.
kommer du ihåg detta? du hade varit jätteduktig hela passet men så fort kameran åkte upp så ville du inte vara med på foto, haha du var så söt ändå!! <3
detta bevisar hur otroligt snäll du var. 3 tjejer och en hund i vagnen. detta hade jag aldrig någonsin vågat prova med någon annan häst, men dig litade jag på till110%.
jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig <3

Klockan

Ni har väll inte glömt att ställa fram klockan? Tyvärr så är det på fel håll så man måste gå upp en timme tidigare, men idag gör det ingenting, inte för mig iallafall. För idag är min stannahemmaochviladag ;)

Gäsp...

Efter en hel vecka på Backahus med lektioner från 1 till 6, en heldag, filmkväll, en flygtur och massa annat både på och utanför Backahus så är jag helt slut nu. Stel och öm i hela kroppen också, kan det vara en bidragande faktor till att jag e trött? Tror det...

Nästan hela familjen samlad så här på påskafton, mysigt. Mhy somnade nyss i mitt knä, gullet.

Imorgon blir en stannahemmaochviladag. Tror det behövs. Måndag blir det eventuellt Backahus igen, men inte helt säkert. Ska ringa till Ulla imorgon och höra.

Nog pratar för idag, godnatt allihop <3

Här fiskas det

Is överallt, men det hindrar inte syskonen Löfvander! Även Filip och Mhy fuck prova på att meta. Henrik fick hacka hål på isen till dem

En lördag, en Backahus-dag

Bestämde mig ganska snabbt för att jag inte skulle rida idag. Men åkte ändå ut till Backahus. Kände att det är nog bra att röra på sig ändå, och det hade jag inte gjort så mycket här hemma så det var jättebra.
Gick med på en lektion, vilket var precis lagom. Fikade och hade lite teori. Sen fixade vi stallet. Jag gjorde vid lite mått och så innan jag åkte hem.
En trevlig dag på Backahs, även fast jag gärna hade ridit så klart. Men det känns bättre att ta det lugnt ett tag och komma tillbaks successivt än att ivra framåt och bara få mer ont än vad jag redan har.

~Har ingen bild just nu~

Lördag

Fortfarande lite irriterad på att jag flög av igår, hon kändes kanon innan det så jag tror det hade kunnat gå bra annars. Jo visst hon var spänd, men det har hon varit hela veckan. Jaja, nog om det, det går inte att ändra på nu ändå.

Idag är det Backahus som gäller, min lektionsdag. Men vi får se om jag rider som jag skrev igår, har fortfarande ganska ont. Men än så länge så har jag inte lämnat sängen (ops...) så jag vet inte hur det känns när jag rör mig. Jaja, det märker jag ju snart. Nu blir mina föräldrar snart arga på mig för att jag inte går upp så det är väl bäst att göra det nu, hej så länge!

Dagen utöver filmkväll, på Backahus

Frånsett filmkvällen så hände det ju saker på Backahus även idag. Lektioner som vanligt. Jag var med, som jag varit hela veckan, på Grynet. Kände att hon var spänd men tänkte inte så mycket mer på det eftersom att jag antog att det var blåsten och alla hästar var lite spända.

Ulla sa att jag och Linnea (som red Chambalon) kunde gå ner och arbeta våra hästar själva på andra halvan av ridbanan om vi ville. Det har vi gjort hela veckan och det har ju gått bra så jag tänkte inte mer på det, förren hon blev rädd för något och springer iväg, jag uppfattade det som att det blev galopp, men är inte helt hundra. Jag tappade i vilket fall som helst balansen och hängde lite halvt bakåt/på höger sida. Men så kastar hon sig till vänster och jag flyger pladask ner på rygg.

Landade på svanskotan/nedre delen av ryggen så där har jag ganska ont nu. Red inte när jag kom hem, utan linade hästarna istället för att slippa obehaget av att det gör ont när jag rider. Får se hur det känns imorgon, så får vi se om jag rider då. Men sist jag flög av Calle och slog i svanskotan så hade jag ont i några veckor efter så vi får se hur det blir.

Annars har det varit en bra dag, dock extremt kall.

Men jag är nöjd med utvalda delar av dagen iallafall, till exempel festen. Hade sjukt kul med mina Goa vänner! <3

Ingen bra bild men såhär står Calle och Gustav var dag när man kommer med mat!

Fest!

På väg till fest hos min kompis nu så jag uppdaterar er antagligen inatt när jag kommer hem igen! Ses då, och ha en bra fredag allihop! Mitt inlägg om resterande Backahus-dag kommer också då!

Filmkväll

Som ni vet så var det filmkväll i stallet, och självklart var jag där. Kom dock lite senare, men ja allt det vet ni redan.

När jag kom vid halv 3 var det mesta fixat, så vi gjorde godispåsarna och allt sånt, den vilade vi en stund innan barnen kom.

Vi körde lite lekar och annat, och mesans en del av oss gick med barmen på tipsrunda så fixade jag och några andra mat och gjorde i ordning i klubbrummet så dom kunde sitta där. Mat och allt serverades och sen bar det av ut igen. Denna gången ner till paddocken där det var någon slags gymkhana utan häst i två lag. Det var roligt och uppskattades av alla.

Sen letade dom lite påskägg och liknande innan vi gick in och satte på filmen. "Den otroliga vandringen" tror jag den hette, eller "Den otroliga Resan", nåt av det var det iaf. Den var ganska sorglig emellanåt, men lycklig också.

Vi satt uppe och pratade till säkert halv 1 allihopa, sen satt jag och Annelie kvar minst en halvtimme till och pratade.

Idag gjorde vi inte mycket mer än att städa undan och mysa i klubbrummet.

Resterade dag på Backahus kommer i ett annat inlägg!

Hej hopp där bloggen!

Sitter nu i bilen på väg till Backahus och Filmkväll. Fast vi har en massa förberedelser att göra innan barnen kommer. Som tur är så har de andra varit jätteduktiga och kom till stallet redan kl.11 imorse. Själv har jag fixat stallet när vi kom hem och en del annat. Men nu är vi till sist påväg.

Så vi hörs eventuellt senare, annars imorgon.

Igår

Innan jag åkte till Backahus red jag Calle, min plutt! Red dock inte så länge för det blir så himla dammigt i manegen och man kan inte ha öppet när det blåser. Så det blev väll en halvtimme ungefär. Men det gick bra och jag är jättenöjd över honom.

Igår började det kl. ett som vanligt i stallet. Stallet gjordes vid och allt fick väldigt snabbt på den fronten.

Sen hade de teori, om sjukdomar och sånt. Tycker inte om att prata om sånt, så jag blir lite off då. Särskilt sen allt med Saga, och ännu mer eftersom att det var ungefär det som hände med henne som dom pratade om. Men det får jag väll bara lära mig att stå ut med helt enkelt ;)

När det kom till ridningen så red jag.. Gissa vem?? Haha Grynet så klart ;) Det gick bra och jag är nöjd med henne. Kunde flytta henne för skänkeln år både höger och vänster och framdelsvänning undan för höger skänkel som vi brukar ha problem med gick hur bra som helst!
Den korta traven satt där den skulle, och även ökad trav gick jättebra och jag hade koll på henne hela tiden. Annars brukar hon bli väldigt stark i traven så jag inte får någon kontrakt med henne, särskilt i ökad trav, men det gick också jättebra!
Så jag är nöjd med henne, eller med OSS.

När allt var klart åkte jag, Linnea och Maxine iväg till Willys med Mille och Robban och handlade mat tills ikväll.

Så, då fick ni det inlägget också, så slapp ni vänta på det. Ha det bra så hörs vi snart igen!

In the car

Sitter i bilen nu, på väg till el dentist.

Ska försöka uppdatera er under dagen, men kan inte lova ngn bra uppdatering eftersom att jag ska till Backahus och kommer vara ganska upptagen där.
Men jag ska göra så gott jag kan.
Nu, eftersom att det tydligen är en halv timme kvar tills min tandläkartid så ska jag sätta mig och skriva om gårdagen, ja det får bli från mobilen.

Hej så länge

https://cdn2.cdnme.se/3346914/6-3/pic_515402f6e087c35e06a7db45.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3346914/6-3/pic_515402f6e087c35e06a7db45.jpg" class="image">

In the car

Sitter i bilen nu, på väg till el dentist.

Ska försöka uppdatera er under dagen, men kan inte lova ngn bra uppdatering eftersom att jag ska till Backahus och kommer vara ganska upptagen där.
Men jag ska göra så gott jag kan.
Nu, eftersom att det tydligen är en halv timme kvar tills min tandläkartid så ska jag sätta mig och skriva om gårdagen, ja det får bli från mobilen.

Hej så länge

Godmorgon allihop

Ska till tandläkaren nu på morgonen, kvar över tio.
Åker sedan hem om för att fixa till hästarna i stallet och allt det där. Får se om dom går eller vilar. Just nu är jag ganska trött men vi får se då. Kanske i te då konstigt att jag är trött nu förresten, klockan är bara 07;45.

Sen blir det att packa till filmkvällen som är idag i stallet. Sover där tills imorgon.

Men nu får jag ta och gå upp, vi hörs senare! Ni ska även få ett inlägg om gårdagen, men kan inte lova att det blir idag då jag har ganska mycket att göra idag.

Grynet och Chambalon <3

Vi börjat med gårdagens Backahus

Var på Backahus igår som ni vet. Heldag 9 till 18. Mysigt. Vi red 2 pass, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen.

På förmiddagen red jag först Grynet, och det gick väll sådär. Det gick inte dåligt men jag fick inte fram henne ordentligt och fick inte ut henne på spåret i mellanåt, men annars gick det bra.
Satt även upp på Clinton lite, han var väldigt stressad som han lätt blir, och då sätter Ulla upp mig som känner honom bättre på honom så han bara kan lugna ner. Jobbade honom undan för skänkeln och så, vilket jag tyckte gick helt okej.

På eftermiddagen red jag Grynet igen, shit vilken skillnad! Hon var följsam och arbetsvillig och lätt att ha och göra med från ryggen helt enkelt. Hon var svettig när jag var klar, så det måste ju va ett gått tecken.

På kvällen kom efterlängtade Bosse och Mathilda hit en kort sväng, riktigt roligt att träffa dom igen.

Ragga morgon-trimm

Playing with the redigeringapp

My New Babys

Godmorgon allihopa!

Jag är så trött på blogg.se appen @@. Jag skriver långa inlägg och sen när man går ut ifrån den mappen där man skriver inlägg så försvinner hela inlägget. Händer detta någon annan än mig? Det är så jobbigt... Ska börja skriva mina inlägg i anteckningarna så jag bara kan klistra in dem här och försvinner dem sen så kan jag bara hämta dem igen.

Lite ointressant för er kanske men nu har vet ni det iallafall. ;)

Dagen får ni i ett annat inlägg, för det var just det inlägget som försvann...

godnatt

ska hoppa ner i duschen innan jag kryper ner under täcket för att sova. imorgon ska jag till stallet tidigt, redan vid halv 10. tänkte åka med mamma som börjar jobba klockan 9 i vanliga fall bara en liten bit från stallet men tydligen så skulle hon börja tidigare så jag får ordna skjuts på annat sätt. men det löser sig nog. 

Backahus... Check!

Kom precis hem, har varit på Backahus sen lite i ett. Red Grynet, shit vilken pigg ponny! Hon kickade och spände sig och kickade och spände sig om vart annat hela tiden, sötis. Men jag fick ändå bättre kontakt med henne idag än sist jag red henne. Särskilt i slutet när jag och Linnea skrittade våra hästar på andra delen av paddocken själva. Då gick hon som bäst. Eller kontakten var som bäst iallafall. Men visst har det gott mycket bättre!

Men det var en mysig dag med fullt av folk i stallet!

Nu ska jag ta och gå ut till mina små, göra det sista i stallet och arbeta dem lite.

Måste bara visa denna extremt söta bilden på Emilia och Jackpot <3

Pappa <3

Trevlig kväll, tidig natt

Har haft det supertrevligt ikväll, god mat och roligt sällskap, vill säga mamma pappa och vår granne. Min familj betyder sjukt mycket för mig, och jag älskar dem allihop!

Men efter en intensiv helg så är jag extremt jätte väldigt trött, haha ;) så trots att klockan bara är kvart över 9 så tänker jag faktiskt gå och lägga mig nu, och vakna utvilad imorgon!

Lite grattis får vi väll också dela ut tycker jag! Pappa, Bosse (pappas tvillingbror) och My fyller alla år idag, så stort grattis till er!

Hemma!

Lång dag, men roligt ändå. Träffade Tilde som ställde ut sin hund, och vann! Så grattis till er!

Så nu ska vi åka till puben för att fira pappa, äta got och ha trevligt. Myskäll.

Cool bil

Final

Nicole Olsson

Jag tror de flesta av oss vet vem hon är. F.d Ponnyakuten deltagare, modell, fotograf, tävlingsryttare och självaste Ulrik Munthers flickvän! (om ryktena stämmer). Nu har hon varit inne på MIN blogg och kommenterat. Lilla jag med min blogg, och Nicole Olsson. Coolt!

Jag är vaken!

Ställde klockan på halv 6, men idag precis som igår så ringde den inte. Där e något fel på den tror jag... Iallafall, pappa fyller år idag så det var lite pinsamt att jag inte gick upp innan honom, men det är tanken som räknas, ellerhur? Haha nä men Grattis pappa! Älskar dig! <3

Nu ska vi köra in till Malmö för ytterligare en dag på hundutställningen, så ni får bilder och update senare!

earth houer

hur många släcker lamporna? jag gör iallafall. sitter i ett kolsvart rum och myser för mig själv. datorn går på batteri, ingen sladd i. ska sätte på en film tror jag, och troligt vis somna ;) men det har varit en bra dag och jag är nöjd. ännu mer taggad nu än någonsin innan att träna agility, så nu ska jag banne mig ta tag i saken och få den gjord också! eller försöka iaf. mycket ligger ju hos mina föräldrar också så jag måste ju få med dom på notorna först.

nä, nog snackat, film och myskväll med tidig sängtid blire ikväll. ha det gött

Nu tycker folk att jag ska välja gymnasium ;)

Har fått massa broschyrer om gymnasiums här och där med olika inriktningar och program och grejer. Haha kom igen om nått år så kan vi väll börja diskutera ;)

Nr gusta

Vi har våra vagnar perfekt för att kunna spana lite mot agilityn, haha what can be better? Blir såå sugen på att träna med Gaddi! Asså, mer än hemma. Jag vill träna för instruktör på en klubb, för att lära mig mer och framför allt för att träna på riktiga hinder och klätterhinder och dess utom få ut Gaddi bland andra hundar. Mitt mål är att kunna tävla med honom.

Jag har ju ändå rätt så bra förutsättningar för både mamma och pappa har varit tränare och pappa har varit med i Landslaget och vunnit SM. Så båda två vet ju verkligen hur man gör och lär ut vilket känns väldigt bra!

Så nån gång kanske vi ses på tävlingsbanorna ;)

Vi är igång!

Malmö internationella

Sitter i bilen på väg mot Hundutställning nu. Och nej vi ska inte ställa ut Gaddi som någon trodde. Nej men mins ni mina föräldrars företag- Löfvanders H&L? Hund och Lakrits står det ju för, och då kan man nog koppla själv vad det går ut på. Annars kan jag förklara: vi säljer lakrits (och ibland även tröjor) på framför allt hundutställningar men även andra evenemang och marknader ibland.
Fick precis reda på att insläppet av hundar börjar kl. 8, så om 45 min. Sen börjar bedömningarna kl. 9.

Jag uppdaterar er så gott det går under dagen!

LOV

Tagga påsklov nu, ska bli så skönt! Det är välbehövligt nu, fast det är det alltid så :P
Men såhär ser mitt liv ut, med start imorgon lördag:

Lördag: Malmö Internationella Hundutställning

Söndag: Malmö Internationella Hundutställning

Måndag: --- (ev. Backahus)

Tisdag: --- (ev. Backahus)

Onsdag: ev. shoppa med Tilde

Torsdag: tandläkaren, filmkväll på Backahus

Fredag: filmkväll på Backahus, fest.

Lördag: Backahus - lektion

Söndag: ---

Måndag: Backahus, påskkaprilli.

Med reservation för ändringar så är det såhär mitt lov ser ut! Är taggad till tusen nu, Lets Go!

Tilde och Calle, sjukt söta! <3

Saknar...

Saknar sommaren, saknar solen, saknar värmen, saknar gräset, men saknar framför allt Saga <3

Jesus Crist Super Star

Har suttit i 2 timmar i en fullpackad stenkyrka för att kolla på den musikalen. Den handlade om Jesus sista dagar i livet, hans korsfästelse och uppståndelse. Låter det kul? Det var det inte ;) jo det var helt okej, dom var duktiga.

Godnatt världen!

Mina <3'n

https://cdn3.cdnme.se/3346914/6-3/pic_514b8486ddf2b33b7cd4329e.jpg" class="image">

@ the stable!

Ska ut och mocka nu, rida och longera Gustav. Båda har vilat två dagar, så det kan bog finnas lite energi inom dem. Härligt! Så, vi hörs later on, för nu väntar stallet!

Detta är verkligen mina hästar i vars ett nötskal, så söta! ;)

header inne!

jag tog mig faktiskt lite tid till att göra en header! hittade dock inga bra bilder med mig och hästarne så det får vi ändra det senare. men annars blev jag nöjd med den, vad tycker ni?

vad tycker ni?

nu har jag uppdaterat designen, en header ska upp och så också, men det är lite mer jobb med det så det blir inte just nu, men så snabbt som möjligt. det lovar jag! hoppas ni gillar den, det gör jag iaf!

Mar. 21, 2013

Torsdag och jag har varit uppe i snart en och en halv timme. Satte mig med lite morgonplugg. Men nu e jag klar och ska gå och göra mig i ordning för ytterligare en dag i skolan.

Vad sägs om lite påsknyheter?

Funderar på att renovera lite här på bloggen, ny design, lägga in en header och lite smått och gott. Vad tycker ni? Blir det bra? :)

Före/efter

Det blev kort, men jag gillar det ändå. Det känns skönt att ha fått bort allt det slitna. Nu blir det om 3 månader igen, lagom till skolavslutningen. Ska verkligen sköta mitt hår, kan inte direkt säga att jag har gjort det sen senare klippningen (som var på höstlovet, fyfyfyfy på mig!!! @@).

Mobba inte bilderna, de togs i hast!

Skolan, och snö...

Just nu snöar det inte, men det har gjort hela dagen fram tills lunch. Sitter på spanska lektionen, har precis skrivit och lämnar in mitt läxförhör och nu får vi göra vad vi vill tills alla är klara. Så jag passade på att göra ett inlägg.

I eftermiddag ska jag klippa mig, så ni får före/efter foton senare!

Nu ska vi snart fortsätta lektionen så jag får avrunda här

Pluggar, blääää

Men det går bra, snart klar. Spanska. Hola, me llamo linda Y tengo roligare saker för mig än att plugga, ja! Jag har roligare saker för mig än att plugga, tycker jag iallafall. Men allt lönar ju sig så småningom har jag märkt, så det är väll bara att fortsätta! Så vi hörs senare!

This is so damn true

Min fika

Storm på G

Vinden ligger på många meter per sekund just nu, och värre ska det bli. Över 25 m/s har jag hört att det ska bli, sen vet jag inte om det bara är ett rykte.
Det ska även bli snö, 3 dm varnar som för. Med andra ord, snöstorm på väg in över Skåneland. *suck*

Lite Flashback från de senaste dagarna

Eftersom att jag inte skrev om lördagens lektioner så gör jag det nu.

Kan väll börja med att inleda med att det har ju gått bättre, mycket bättre. Red först Grynet, som tydligen inte hade gått ute sen jag red henne ute sist vilket är ett bra tag sen. Så för det första så var hon jättespänd. Sen hade alla hästarna fått nya skor och hovsammares hade tagit lite för mycket på hovarna så hon ömmade lite när hon gick.
I början gick hon och kickade nästan hela tiden, sen fick jag ingen bra kontakt med henne över huvud taget. Hon va inte det minsta samarbetsvillig vilket ar tråkigt eftersom att jag var väldigt taggad och hade längtat länge efter att få rida henne ute. Men sånna dagar har man ibland, när det inte går som man tänkt.

Red Clinton lite senare, det gick inte heller så bra för han bara stressade iväg och hur mycket jag än kämpade så kunde jag inte lugna ner honom. Så jag är inte nöjd med någon av passen faktiskt. Oj, det var länge sen jag sa det... Jag brukar bli nöjd, eller iaf nöjd med något och då tänker jag på det efteråt så blir jag glad. Men det funkade inte i lördags.

Iallafall, efteråt hade vi möte, och det gick bra. Planerade en massa saker angående filmkvällen nästa vecka, för då är det LOV!! Detta är nog första lovet på länge som jag inte har planer varje dag ;) fast sånt ändras snabbt när man går i mina skor! Härligt! Just Nu har jag bara torsdag-lördag planerat. Så här ser de dagarna ut:

Torsdag kl. 11 (tror jag), tandläkaren. Efter det blir det direkt till Backahus där massa ska fixas inför filmkvällen. Klockan 4 kommer alla barn och då kör vi igång. Sover där tills på fredagen, och är där ett tag. Sen blir det hem och ta mina hästar och fixa stallet för att senare åka på fest! På lördagen är det Backahus som vanligt och möte.

Ganska skönt att inte ha så mkt planerat, men tro mig, det kommer ;) vid den här tiden förra året hade jag nästan hela mun sommar planerad också ;) haha ja, jag gillar att ha koll på saker och ting, tycker inte om att stå i en korsning och inte veta om man ska till höger eller vänster om ni fattar ;)

Iallafall, igår hade vi delar av släkten här och firade mig. Mamma jobbade dock så pappa och jag fick fixa och baka och greja allt själva. Men jag är nöjd med dagen och det var trevligt!

Nu idag har jag inte gjort så mycket, ska skicka in min idrottsuppgift nu. Sen pluggar jag lite engelska och så.

Tänkte även passa på att säga Grattis till Karro som fyller 14 idag!! Grattis grattis! <3

Rubrik.se

Varit slö med att blogga, och tänker va lika slö nu. Så imorgon uppdaterar jag om denna dagen, orkar faktiskt inte idag. Så vi hörs imorgon, hör på bloggen!

Klockan e 9!

Blev lite sent igår, satt och pratade med Sofie och Elina från Fenix park på Skype hela kvällen och halva natten ;) men det var roligt, och jag är faktiskt inte så trött heller, inte tröttare än vanligt iallafall ;)

Idag ska jag till Backahus som vanligt, sen ska vi ha möte i eftermiddag. Ungdomssektionen alltså.

Efter det blir det hem och baka baka baka, ska ha hit delar av släkten imorgon och fira mig. Lite eftermiddagskaffe som mamma kallar det ;)

Vi kör om en halvtimme så jag avrundar här. Bye bye

Lite outfit bolder

Svarta byxor och vitt linne.
Gillar kombinationen, Vitt på svart.

Linne med söt spets och bra former.
Tumme upp från mig.

Back om track!

Nu är jag tillbaks igen och fit for fight. I tisdags var det min mormors födelsedag så vi åkte upp för att fira henne! Åt lite kakor och pratade så. Mysigt.

Även min syster fyllde år den dagen så stort grattis till er båda! <3

På onsdagen gjorde jag inte så mycket tror jag, samma på torsdagen, alltså igår.

Idag har vi bara haft 2 lektioner, så himla skönt! Vi samlades halv 9 på skolan för att ta bussen in till Lund. Där såg vi på en teater; odyssén. Den var väl helt okej, lite jobbigt bara för den var över 2 h lång och det var väldigt kallt i lokalen. Efter det var det då de här två lektionerna, idrott och svenska så det var en lugn och skön dag.

Nu e jag precis hemkommen och ska bege mig ut till stallet för lite eftermiddagshö åt mina sötaste! Så Co. Hörs senare!

Pinglan hjälper mig att plugga

Har ingen ork

Så bloggen lär inte vara så aktiv idag heller, men slänger ev. in lite bilder senare. Nu ska jag till stallet!

Endast hästfolk förstår!

VÅÅÅÅÅÅR <3

Haft en toppendag!

Den här dagen börjar nu gå mot sitt slut. Det har varit en jättebra dag och allt har varit lyckat! Tack till alla som skickat pm eller skrivit på min Facebook logg eller annat och gratulerat mig, det uppskattas verkligen! :) <3

Calle gick superfint idag! Önskar att jag hade kunnat jobba honom en halvtimme till för då hade han nog gått hur bra som helst, men det går inte med tanke på att det blir så dammigt i vår manege. Men han gick jättefint och jag är väldigt nöjd med honom, och med OSS! :) Gustav vilade.

Sen åt vi god mat och nu sitter jag här med mitt godis. Jag vet, jag ska inte äta godis! Men efter att ha fått 3 stora askar/påsar med godis så fick jag faktiskt tillåtelse av mina föräldrar att äta godis idag! Det är ju trots allt min födelsedag ;)

Fick finbesök! ;)

De skrämde dock livet ur mig när dom kom genom att gömma sig bakom väggen och sen hoppa fram för att sjunga i högan sky när jag inte ens visste att dom var här, haha! Men en rolig förmiddag fick jag med de här två småttingarna, haha! :P

Lycklig! :D

Monty Roberts; den världsberömda hästviskaren! :D

14 år Yes!

Mamma och pappa väckte mig i morse med glada falska toner av "vi gratulerar". Haha ;)

Ska jag va helt ärlig så ligger jag fortfarande kvar i sängen, har varit upp om och hämtat datorn bara. Sååå skönt att va ledig! Slappa och göra precis vad jag känner för. Underbart!

Inga "f*ck, måndag igen!"-känslor idag inte!! :D

Hoppas vi har vädret med oss idag, för igår var det inget att njuta av direkt...

Men idag ska jag njuta av hela dagen, min födelsedag, 11 mars!

Ett sista inlägg

Morfar kom ner idag och överraskade mig. Roligt! Så vi pratade om allt möjligt, och jag hjälpte honom att hitta "å,ä,ö" på hans mobil haha <3

Red Calle också såklart, han gick hur bra som helst! Vi har drillat galoppfattningar i evigheter känns det som, och idag fick jag ett kvitto på att det har lönat sig! Han tog alla mina fattningar direkt, både från stillastående, skriv och trav i båda varven! Så stolt över honom. Längtar tills jag kan rida ute nån stans så jag kan fortsätta med galoppombytena. Det tränade vi mycket i somras och höstas, men nu under innesäsongen har vi inte tillräcklig plats för det tyvärr.

Gustav gick också jättebra! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så jobbar jag med att stärka hans galopp, och det går också framåt väldigt fort! Stolt över honom också!

Och jag, jag ligger här i sängen och skriver det sista inlägget för den här dagen och sista inlägget av mig som 13-åring!

Är ledig imorgon, kompetens utvecklingsdag för lärarna så vi har studiedag. Sååå skönt, och inget är bättre än att va ledig på sin fördelsedag! "Somliga har tur" sa min granne när han fick reda på att jag ska va ledig, haha ;)

Men nu går mina ögon snart i kors här, så vi hörs imorgon, ha det gött!

Vad tror ni de här hundarna vill säga? ;)

ett snabbt inlägg

ska ut i stallet nu, rida calle. tacka vet jag en manege! gustav longeras efteråt, håller på att stärka hanns galopp. roligt att se hur han utvecklas i den! men vi hörs sen! <3

Min sista dag som 13!

När man kollar ut genom fönstret är det inte direkt vår man tänker på... Marken är krit vit och man ser inte många meter bort för snöstormen som yrar omkring där ute. Hoppas vädret är bättre imorgon!

Idag ska jag iallafall inte göra så jättemycket, eller inget planerat iallafall. Vi hade tänkt åka till mormor för att fira henne då hon precis som Christel fyller år dagen efter mig, alltså på tisdag! Men med tanke på väder och vind (för att va snäll i benämningen) så valde vi att stanna hemma. Känns lite riskfyllt att köra 10 mil dit och 10 tillbaks i det här vädret.

Istället kan jag lägga hela min dag åt att göra nytta här hemma! Tänkte gå igenom massa grejor i stallet, hänga på plats, slänga, sälja eller vad som helst, vi får se vad som dyker upp! ;)

Ska även gå igenom mina bokhyllor, har massa böcker som man nog kan sälja på typ Tradera eller Blocket eller nått, allt är ju bättre än att slänga, ellerhur ;) har säkert massa annat skräp att slänga också, så vi får se var detta slutar ;)

Ni får update under dagen! Min sista dag som 13, och jag är taggad till tusen!

Say hallo friday!

Vi har kanske inte vädret med oss idag direkt, liksom igår, men det gör ingenting för idag är jag bara sådär allmänt taggad på dagen!händer inget speciellt egentligen, men jag är glad. Dock lite trött efter att ha gått en kilometer i ganska kraftig motvind ;)

Körde nyss förbi en hage med 3 hästar i, dom verkade vara lika taggade som jag. Dom hoppade runt och lekte och sprang med spetsade öron. Sånt gör mig så glad! Slutade skriva en liten stund vara för att kolla lite på dom. Kom på mig själv med att jag satt och log efteråt.

I eftermiddag ska jag städa, blääääää. Men måste göras. Båda hästarna ska jobba idag efter att ha fått en minisemester på två dagar!

Inte haft lust

Nä, sorry men så är det faktiskt. Inte haft lust att blogga idag. Har bara velat njuta av dagen med vänner och kvällen har sedan ägnats åt skolarbete. Prov imorgon... Matteläxa också. Fast det är ganska chill, för jag ligger ett kapitel framför de andra ;) men läxan ska ju göras ändå.

Hästarna vilade faktiskt även idag, men imorgon blir det träning igen! Då taggar vi FREDAG!

Tagga!!!

En onsdag som går mot ditt slut

Ännu en dag förbi. En dag äldre, en dag erfarnare. Har lärt mig en del om det arabiska språket och dess kultur idag. Lite spännande faktiskt. Så tema dagen var ganska rolig!

Calle fick faktiskt vila idag, så även Gustav. Jag hade en del att plugga på så de fick vila lite. Men imorgon är vi redo igen och fit for fight ;)

Fast just nu så ska jag hoppa i säng, ögonen går snart i kors på mig! Godnatt så härs vi imorgon!

Inspirerad av en tärning! ;-)

Helt okej! (Y)

Godmorgon denna onsdag.

Sitter på bussen med en stegräknare fäst på byxkanten. Varför? Jo, för vi ska göra en laboration i skolan, så vi ska ha den på oss i en vecka för att se hur många steg vi tar. Kul va?...

Idag ska vi ha ytterligare en tema dag, om arabiska tror jag. Hoppas det blir kul. Men det märket vi ju! ;)

Internationella ostbågedagen

Visste ni det? Det är i allafall idag. Nationella ostbågedagen. Haha.

Jag har lekt mig igenom Nationella Ostbågedagen. Fick tillbaks mitt engelska oförberedda prov med alla rätt på! Igår fick jag även mitt mattetesultat från proven med ett stort A på det! Förra provet (som var spanska) fick jag också A på, så det går riktigt bra för mig nu! Hoppas det håller i sig! Jag ska kämpa för att det ska fortsätta såhär kan jag säga! Har nytt prov nu på fredag, som jag ska plugga ja j*drar i hoppet till! ;)
Var med Sara under eftermiddagen, alltid lika härligt! Gjorde vofflor och mös och var allmänt flummiga! Härligt!
Calle gick superfint idag, han kan verkligen, min prins <3 men framför allt så är det väll VI som kan, och har lärt känna varandra och utvecklats tillsammans under drygt två år!

Finns dryga folk nu för tiden, det ska ni få höra mer om i ett annat inlägg! Håll utkik, kommer upp de närmaste dagarna! Har ute skrivit klart det än men det är på G!

Vår!!!!

Vårkänslor i byn med bästa!

Måndag idag, tisdag imorgon

Måndag morgon, och inte särskilt pepp på skola idag. Tyckte helgen var så skön, hade lätt kunnat va ledig idag också. Fast vi är lediga måndag nästa vecka istället, och vet ni vad det innebär? Jag är ledig på min födelsedag!!!! :D

Men det är först om en vecka, idag är det skola helt enkelt. Tror inte vi har något speciellt planerat idag, körträning möjligtvis. Men inte annars.

Ikväll ska Calle och Gustav jobba så klart! Calle gick SÅÅ bra igår :'D mer om gårdagen i ett inlägg senare

Sorry!

Men update imorgon, klockan är mycket!

Perfekt lördag!

I morse bar det av till Backahus vid 10-tiden, där vi hade första passet. Red Grynet, något som inte tillhör ovanligheterna ;) är riktigt nöjd över passet idag, hon svarade så bra på allt jag gjorde och hon gick avslappnad och var verkligen arbetsvillig! Så jag är verkligen nöjd!

Red även sista lektionen, då blev det Clinton. Red hela det passet med enhandsfattning vilket var väldigt roligt! Gick superbra ända tills galoppen, då ville han inte. Han är en häst som verkligen vill ha ett stöd och en stabilitet, vilket är ganska svårt med enhandsfattning, ellerhur? ;) så galoppen tog jag med två händer och då gick det superbra! Så även där är jag jättenöjd!

Snackade lite med Mille om en träningsmöjlighet med Calle i Veberöd som jag definitivt är intresserad av, så ska ta upp det lite mer med mina föräldrar senare, har pratat lite kort om det med dom redan.

Kom hem, åt lite snabbt och ut i stallet. Red Calle, han gick hur fint som helst! :D jobbade mycket i skritt till en början, men när jag kände att han var ordentligt uppvärmd övergick jag till travarbete. Shit vilken häst jag har! Visst han har åren med sig, men han kan verkligen! Han gick så bra, för att inte tala om galoppen. Makalös lyssnade på hjälperna och trampade under sig så gott som hela passet. Så även med min plutt är jag supernöjd!

Och nu sitter jag i soffan hos min bror, filmkväll you know! Jag Christel Fredrik och Marie (deras granne). Kollar på American Beauty, än så länge riktigt bra!

Men nu ska vi kolla vidare så vi hörs imorgon! Troligtvis inte förren på eftermiddagen då jag ska hjälpa till i stallet, men nån gång imorgon iallafall!

Underbart!

Snön smälter bort, isen försvinner, solen skiner, fåglarna kvittrar och inte ett moln syns på himlen. Våren är här<3

Har ätit nu, tar stallet direkt. Rider Calle, får se vad jag gör med Gustav, men han ska jobba på nått sätt iaf. Stallet ska mockas och fixas. Ikväll blir det tacos!

Dagen, inkluderad ett matteprov.

Matteprovet gick helt okej. En uppgift jag inte kunde helt, men delvis. De andra känner jag mig ganska säker på. Så jag är nöjd med det.

Ska nu hem, ÄTA (är vrålhungrig), och sen får vi se hur dagen fortlöper. Stallet ska göras vid och hästarna ska jobbas iaf.

Men chingeling så länge!

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0