Ska vara duktig idag!

Klockan står nu på 20:48. Ska fånigt och ge hästarna kvällsmat och fixa så. In och sen ska jag nog ta och gå till sängs. Är jättetrött, vet inte direkt varför. Men har kommit i säng way to late senaste nätterna, och dess utom vaknat tidigare än vad jag är van vid eftersom att jag har hand om utsläpp. Kan ju ha något med det att göra ;)

Jaja, har två hungriga hästar stående i vars en box där ute och väntar på din mat, så det är väll bäst att jag går!

Lite plugg innan maten

Pluggar engelska, lite glosor och så tills imorgon. Inget stort. Dock lite större är Matte prov del 2 som kommer imorgon, hoppas det går lika bra som det andra gjorde. Eller som det andra kändes iallafall.

Sitter även och kollar på Hollywood Hights, en serie på MTV som jag tycker är väldigt bra!

Jaja, tillbaks till verkligheten nu, vi hörs senare!

Mina två söta muppar :D

Yeh...

På bussen och nu har jag tid!

Ja som sagt så har jag tid att skriva nu, så det tänkte jag göra också.

I dag har vi en halv tema dag i skolan, tema Datorer. Får se vad det kommer att innehålla, men hoppas det blir kul!

Jaja, ska av nu så vi hörs!

Ett snabbt godmorgon!

Har varit ute och släppt ut hästarna, ska göra mig i ordning för skolan nu. Ska gå om 10 minuter, så vad jag ska göra idag kommer i ett annat inlägg!

Gaddi saknar också sommaren!

Dagen vände...

Kom hem efter en helt okey skoldag, gjorde ett matteprov som jag hoppas blev lika bra som det kändes! för i så fall så får jag nog bra poäng på det! fast där kommer en del till på fredag...gick från bussen, solen sken, fåglarna kvittrade, snön är nästan borta och det känns verkligen som att våren är påväg nu! Gick verkligen och njöt av vädret!

Fikade, gjorde lite allt möjligt, pratade i telefon med christel ganska länge på senare eftermiddagen. Mysig!

Men sen kom dagen fram till den tidpunkt då allt sa stopp och vände. Den tidpunkt som man som hästägare ser fram emot mest på hela dagen! Stalltiden. Gick ut taggad med känslan av att det här kommer gå bra! Men nä. För det första så bråkade vi (jag ich Calle) länge om vem som bestämmer redan när man ska ta ut honom ur boxen. Slutade självklart med att jag vann, men det tog tid. Sen väl inne i manegen lyssnade han inte alls på mig. Inte varken sits, ben, hand, röst eller spö. Så jag red inte så länge; utan tog hjälp av pappa, och när han gjorde rätt så avslutade jag. Med tråkig inställning av att jag inte kan så gick jag sedan in

Så nu ska vi sova bort detta, imorgon börja vi på nytt kapitel tillsammans, lännar nerta bakom och går in i ett nytt. Godnatt.

Känner mig pigg!

Ja, så är det. Känner mig pigg och alert. Frisk luft är riktigt bra på morgnarna. Man kommer igång så bra!

Släppte ut hästarna direkt i morse, gjorde mig i ordning och stack till bussen.

Ska ha matteprov nu direkt på morgonen, härligt va? Jaja, bara att tuta och köra. Håll tummarna ;)

Mina naglar

Nu styr jag mig mot sängen

Vatt en lång dag, lång skoldag med dryga lektioner. Men bet ihop, precis som alla andra, och vi tog oss igenom den på ett bra sätt. Som de allra flesta tisdagar. Slutar 10 min efter att vår buss gått, så får vänta i 50 min på en ny buss, härligt va? Jaja, slut på klagandet.

Hästarna vilade, jag med. Mockade till dem när Sara hade åkt, tog in dem och gav dem en tuss hö = Lycka <3

Kollade nyss på Ponnyakuten på svt play eftersom att jag missade det i söndags.

Nähä, bad säger ni? Lite säng nu? Musiken är på, bloggen stängs för dagen, klockan ställd och allt klart inför morgonen. Godnatt!

Eftermiddagen har varit kanon

Och ja, även förmiddagen var helt okej. Men de var skolan som vanligt, och inga roliga lektioner, men helt okej.

Eftermiddagen var jag med Sara. Vi fikade lite, Sara fick smaka ngt nytt ;) åt lite kladdkaka, fixade våra naglar och var allmänt flummiga! Härligt! Jag gjorde fransk manikyr och Sara blev en färgbomb!

Nu ska jag hoppa i mina skor och ridbyxor, en tjock jacka, mössa och vantar för att bege mig till stallet och mina puttisar <3

Prinsen och jag lekte i ridhuset!

Red Calle barbacka idag, endast skrittarbete. Flyttade för skänkeln på olika sätt. Slutade med lite bus: Red honom löst, ändats med skänkel och sits. gick väldigt bra och snabba reaktioner där, trodde jag inte! Höll förvisso på att trilla av i en vändning som jag inte riktigt var med på med shit vad jag skratta. Min prins - Prins Carl-Filip och jag <3

För övrigt vet ni ju redan vad jag gjort, och nu ska jag sova! Klockan är mycket, FÖR mycket, så godnatt !

Blev så sugen!

Så nu väntar jag på att min kladdars ska bli färdig, tick...tack...tick...tack. Öööhh jag är rastlös, bli klar nu!!! :D

Kunde inte sagt det bättre själv

En måndag morgon i februari

Och åter till skolan. Nu sitter man här igen, precis som alltid när jag ska till skolan... På bussen.

Idag tar jag dagen som den kommer tror jag, inget planerat. Calle ska hå ikväll.

Idag ser jag ut såhär:
Tröja: NewYorker
Jeans: cubus
Kofta: julklapp ;)

Avslutar grym dag på bästa sätt

Träffat Ullrik Munther, fått hans skiva signerad och fått foto, beställt hans nya skiva, drivit omkring på Emporia med Sara och hennes familj, och när jag kom hem var det mys i stallet. Kan man ha en bättre sista lovdag? Tror inte det.

Nu avslutar jag denna grymma dag med att ligga i sängen, full av glädje från en lyckad dag och lyssnar på Ulriks skiva. Seriöst, har man inte den så KÖP! Den är sjukt bra!

Imorgon tillbaks i skolan. Är väll lika bra att gå och lägga sig, somnar till musik, sjukt skönt, love it. Så länge man inte har det direkt i öronen. Nä nu svamlar jag bara, vilket betyder att jag inte har mer att skriva, så vi hörs imorgon! Godnatt <3

Fick sällskap i stallet

bra dag jao

Fick först se Ulrik sjunga "tell the world i'm here", hans melodifestival bidrag som ledde hela vägen till final, sen fick man träffa honom en och en uppe på scenen och få en skiva signerad. Dess utom får man hans nya skiva direkt hem i brevlådan samma dag som den släpps, den 6 mars tror jag.

Sen tog vi en vända till NewYorker, där köpte jag en tröja. Sen drog vi oss hemåt.

https://cdn1.cdnme.se/3346914/6-3/pic_512a521d9606ee6801c46eb0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3346914/6-3/pic_512a521e9606ee67da6d1ead.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3346914/6-3/pic_512a52219606ee67c5ded3c0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3346914/6-3/pic_512a522f9606ee67a652a4fc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3346914/6-3/pic_512a52579606ee67eef704be.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3346914/6-3/pic_512a5259e087c3177319baca.jpg" class="image">

I väntan på Ullrik

Med första parkett på övre plan så ser vi jättebra här! Nu taggar vi!

Ändrade planer, whop whop

Hade tänkt ta en lugn hemma dag idag, men ni känner mig, jag klarar inte av att göra ingenting när det är roliga saker på G nån annan stans ;) så halv 1 blir jag hämtar av Sara och hennes mamma och syster (Paula) och sen åker vi till Emporia. Där e uppträdanden av melodifestivalen artister, och sen skivsignering med mera! Bland annat Ullrik Munther (<3) ska va där! :D

Vad ska ni göra idag? Nu vet ni i alla fall vad jag ska hitta på!

Söndag

Och var tog lovet vägen? Allt har gått väldigt fort, lovet bara försvann. Jaja, bara att bita ihop, om 5 veckor är det påsklov igen! Men innan det ska mycket hinnas med. Men nu tänkte jag bara njuta av denna söndag med min familj, med varma bullar till frukost! Så kikar jag in lite här senare igen!

Pappa målar om dörren

Hahaha rena konstverket

Backahus idag igen

Fast idag var det min lektionsdag. Red först Grynet (förvånande va? :P), gick helt okej. Blev lite stressad av att vi var 3 ekipage i manegen samtidigt då jag nästan alltid ridit henne när vi bara varit 2, men som sagt så gick det helt okej.

En liten stund senare red jag Hugo, som jag inte ridit på 2 år tror jag. Han var alltid den som alla var rädda för innan, kastade av folk hit och dit, men han har ändrats. Även jag har ändrats. Var ganska nervös innan men det gick bra. Kände ganska snabbt att man behöver inte hålla så hårt i honom som alla gör, utan bara lätt och lekfullt med aktiva ben så lyder han jättebra. Så för att va första gången på några år så är jag supernöjd. Sen klart att han är som han är och studsar till lite då och så, små bocksprång och lite så, men det är Hugo i ett nötskal ;)

Nu ska jag gå ut i mitt stall, men jag har ett inlägg på inställt till lite senare! Hope you like it

En Backahus dag

Allt började med att jag åkte dit vid ett tiden efter att ha fixat mitt stall. Mockade och la mat och ja ni vet allt sånt som ska göras. In med hästarna och bytte täcke innan vi gick in och fikade i Ullas kök. Så satt vi där och prata en stund, och Ulla hade teori med de små. Sen gick vi ut igen för att borsta och göra i ordning alla hästarna. Satte lite fart på 2 av de mindre tjejerna som bara stod och velade hela tiden om vem som ska sätta på grunnande och vem som tar rycktlådan. Så jag tog grimman och satte i handen på närmaste tjej och bad den andra ta ryckthinken och gå in till sin häst. Till sist så...

Under tiden borstade jag Grynet, där stod vi länge länge och mös <3 sprang lite med flash, sen kastade Ulla upp mig på honom. Jaha, här sitter jag, har inte suttit på den här hästen på över 2 år, vad ska jag göra? Så kände jag mig. Men det gick väll helt okej iallafallZ

Grynet gick mycket bättre ön flash, och egentligen har jag inget mer att tillägga, så god godnatt <3

Jobbat mina stars.

Gustav går bättre och bättre för varje gång nu. Jag har börjat jobba honom i galopp, vilket han inte är riktigt bekväm med än, men det ska vi ändra på. Jobbar honom på lina.

Calle går också bra. Det gick inte lika bra Idag som igår när jag var busig nog att inte uppdatera bloggen. Men igår gick han mycket bättre. Men han gick bra idag också, jag har inget att klaga på direkt. Mamma frågade mig innan varför det gick bättre igår, -vet inte. "Okej, jag formulerar om det då, VAD var det dom gick bättre igår?" -vet inte. Precis så är det. Det är bara känslan av att det inte gick riktigt lika bra idag. Känslan. Inget annat.

Nu ska jag faktiskt ta och sova, så vi hörs!

Klockan är 14.06

Och jag är på väg ut i stallet. Hade en sån lugn slappemorgon idag, så skönt. Sov till 11 ungefär, pappa tog hästarna <3

Idag ska vi göra vid här hemma verkar det som, får se var det slutat ;) jaja, stallet nu, vi hörs sen

"Lilla" Chambalon

Har ni sett videon?

(I nästa inlägg)
Tycker det är häftigt att han går fram frivilligt mot paraplyet när vi öppnar och stänger det. Det ända vi gjorde var att vägleda honom, annars gick han helt frivilligt fram, vi tvingade honom absolut inte till någonting alls, han gjorde allt på egen vilja med oss som visade vägen såklart. Så har ni inte sett den då borde ni kolla på den!

Nu tänkte jag gå och lägga mig, så vi hörs imorgon!

Miljöträning med Calle

Jag och Annelie provar miljöträning med Calle i manegen. Sjukt roligt, och nyttigt för honom! Kan lätt rekommendera detta till er med egen häst eller sköthäst. Vi hade många andra moment också med fick bara film på en del

Tisdag

Godmorgon allihop! Eller god förmiddag kanske man ska säga. Sitter nu på bussen påväg hem till Hanna, ska va där ett tag idag.

I eftermiddag ska Calle ridas, tänkte försöka jobba honom så som Christel lärde mig i lördags. Ska se hur det går utan hjälp av henne.

Nu ska jag av om 2 min så tror jag får avsluta detta inlägget här

En superbra dag!

En dag fylld med skratt och glädje! Har verkligen haft jättekul idag! Vi tolkade först efter Hester, en extremt söt liten shettis!

Sen tog vi in Carmen och borstade henne, gjorde i ordning henne och hoppade upp. Red en runda på ca 4 km, det blev att jag red hela rundan då Annelie gick med deras hund Kaysa. Tina red sin storhäst med oss. Eller vi red med dom, vad man nu väljer att säga ;) gick iallafall jättebra och Carmen var väldigt mysig att rida. Precis lagom pigg och så.

Sen åkte vi hem till mig efter att vi hade värmt oss lite och där drog vi fram en massa grejor för härnäst på schemat stod miljöträning med herr Calle. Gick väldigt bra, över förväntan! Han var väldigt nyfiken på sakerna (t.ex paraply, rockringar, ballonger uppbundna i ett snöre på väggen, rockringar och plastpåsar). Som sagt so var han väldigt nyfiken på sakerna, men han var ändå väldigt osäker på dem. Men han kände tillit och trygghet hos oss vilket märktes tydligt, så därför vad det inte några problem! Sjukt roligt var det, något jag kan rekommendera alla till att göra med sina hästar!

Gustav hann vi tyvärr inte med, men han blev borstad ordentligt iallafall.

Sen blev det taccos! Älskar taccos, det är alltid lika gott enligt mig!

Nu ska jag faktiskt ta och dra mig sjölv ner i sängen för lite sömn, så vi hörs imorgon!

Jag och Carmen

Hallå där!

Nä glömmer väll inte att följa min instagram? Lindalofvander hett jag där, alla följer nu va? :D

Jaja, förlåt då :P

Fick frågan angående förra inlägget "vadå åtta med Ulla?!" Haha prata med Ulla skulle det stå. Läs det igen så fattar ni ;) sry, mitt fel!

Ååh vad härligt

Älskar att vakna en måndagsmorgon utvilad och veta att idag är det ingen skola, jag kan ligga kvar i sängen i flera timmar om jag vill, ingen sträss, inga order, bara ta det lugnt denna morgon. Ja, nästan iallafall. Ska mocka stallet och fixa lite här inne till typ 20 över 12, men det är chill.

För sen åker jag till Backahus där jag möter upp Annelie. Hon skulle åtta lite med Ulla, sen följer jag med henne till Alberta. Där ska vi tolka Hester, tror hon är shettis. Hoppas bara det är tillräckligt mycket snö! Jag ska även få prova Carmen, en häst som Annelie tar hand om. Sen när vi har fixat och allt är klart där så ska vi hem till mig och testa miljöträning på Calle. Så det ska bli en rolig dag! Kommer bilder senare, hoppas jag ;)

Men nu ska jag ta och masa mig upp ur sänger för att käka lite frukost. Så ha en bra måndag, för det ska jag!

Nu somnar jag snart stående...

Är rejält trött nu, fortfarande väldigt förkyld men mår annars mycket bättre än igår. Så nu hoppar jag ner i min säng och drar täcket upp över öronen för att sova. Så vi hörs imorgon!

Mhy och Harry, KRAM

My blog and me

En söndag innan lovet

Är just vad det är idag. Vaknade vid 9 i morse, gick då upp och plockade fram frukost och grejade. Hade en lång mysig morgon med Filip och Mhy och "farmor och farfar". Släppte ut hästarna efter en liten diskussion med Calle om vem som faktiskt bestämmer.
Sen körde vi barnen hem, och där fikade vi lite och pratade och hade trevligt. Alla satt och höll på lite mes Mhys lera också, haha så roligt ;) Lite senare blev det mat, chili con carne. Efter an stund körde vi hemåt.

Nu sitter jag här i bilen, smsar med Annelie och planerar lite om morgondagen som ni får veta mer om i ett annat inlägg.

Nu taggar vi lov-vecka!

Mitt ler-konstverk :P

Dagen i ett inlägg

Red Clinton först på Backahus i förmiddags. Det gick bra, fick honom mjuk och följsam och han löd mina hjälper. Så jag är nöjd med det passet!
Sen red jag Grynet, vilket också gick bra! Henne har jag verkligen börjar hitta knapparna på, och hon går bättre och bättre med mig varje gång! Tycker mycket om den ponnyn, så det är ju extra roligt när det går bra då! Hon och Clinton är mina favorithästar på Backahus, lätt!

Sen kom jag hem och då bakade jag och Filip chokladbollar medan mamma pappa och Mhy var iväg och handlade. Tittade även på lite film och så.

Sen när dom kom hem igen så kom även Christel och Fredrik. Åt gott i trevligt sällskap, sen bar det av till stallet. Idag blev även Gustav riden, dock inte av mig ;) Filip och Mhy red honom lite så red jag Calle. Dom red en liten stund i början sen red jag själv. Träning för Christel! Något som verkligen uppskattas då hon vet hur jag fungerar och kan verkligen hjälpa oss att få fram det bästa. Gick väldigt bra tyckte jag. Fast han blev lite upphetsad när pappa tog ut Gustav ur ridhuset, började backa och ha sig. Men då säger jag vad jag alltid fått höra när hästarna gör så: sitt och driv. Ska väll inte säga att jag gjorde det till 100%, men jag gjorde mitt bästa iallafall.

Så kollade vi lite på melodifestivalen, och nu ska jag faktiskt ta och hoppa i säng. Känner mig inte helt 100, men hoppas man kan sova bort det.

Godnatt <3

(Ps: det är en ljuslyckta i snö. Ds.)

Snögubbe byggarna!

Filip och Mhy har byggt en snögubbe, visst blev den fin! :D

Godmorgon

Åker till Backahus för lektion idag. Klockan 11 kommer även hovsammares hit, så pappa fixat det idag! Filip och Mhy är här, kom igår och stannar till imorgon.

Lite kort och snabbt inlägg, vi hörs!

Min kvällshumor !!

Hahahahaha!!! Godnatt

Once in a lifetime experience

-pappa spelar twister!! Dog lite asså! Haha! Men han har en ganska bra motspelare: 6åriga Filip! Kul att se vem som vinner! Go Filip! ;) haha älskar dig pappa! ;) Även Filip och Mhy spelade innan!

A part of my past

Minns ni att jag har tränat truppgymnastik? Det var nästan halva mitt liv, och hästarna var resterande halva.

Jag älskade det otroligt mycket, och hade jag haft tiden så hade jag lätt fortsatt! Men med 3 egna hästar (som jag då hade) och träning 3-4 gånger veckan med träningar på 2 till 3,5 ibland 4 timmar + hästarna och skolan som tog allt mer tid så var dagarna minst 10 timmar för korta kändes det som.

Det var då jag bestämde mig bestämde mig för att sluta, och satsa helhjärtat på ridningen. Jag ångrar inte beslutet, men jag drömmer mig ofta tillbaks till tiderna då man flög högt upp på trapetsen och gjorde massa volter med både halv och hel skruv, eller om man satte ett hoppbord mellan trampeten och mattan man landade på och gjorde ett överslag eller rundat över. Eller när man studsade fram på tumblinggolvet för att göra alla möjliga olika varv som till exemplet rundat flickis eller handvolt frivolt med öppning efter volten för att landa i en hjulning eller kanske till och med att landa i rundat för att följa upp den med en flickis. Ja kombitionerna var många, och man visste aldrig helt säkert hur det skulle gå förren efteråt, så det var bara att lita på sig själv till 110% och köra. Tvekade man vid fel tillfälle kunde det gå illa.

Jag klarade mig lindrig undan min karriär som gymnast. En vrickad fot lite då och då hörde till vardagen, men det var nog också de enda skadorna jag fick, och de gick över på en kvart. Nej det gjorde de kanske inte men man körde ändå och tänkte inte så mycket på det.

Vi var på träningsläger i Lingvallen, en liten ort nära Ängelholm. Där sov vi i 2 nätter, och tränade i 3 dagar. Här gjorde jag min allra första salto, och min första volt utan pass. Även min första sträckta volt gjorde jag här. Detta var bara en bråkdel av allt vi fick göra, och varje gång man gjorde något man aldrig tidigare gjort fick man gå upp och plinga i en klocka. Då började alla i hallen att applådera åt en.

En vecka senare var det vår första tävling som vi övat till i månader. Jag kommer ihåg det som om det var igår. Vi var alla väldigt spända över allt, men en liten lättnad tror jag var att vi hade varit i hallen innan på träningslägret då det var på samma ställe. Varven minns jag inte helt, men vi tävlade typ med kullerbytta på plint och sånt haha. Gulligt gulligt. Det svåraste varvet vi tävlade med då var grupperad volt. Oj, det var länge sedan... Men alla ska börja nån stans, ellerhur? Kommer också ihåg att våra tränare var jätte stolta över oss och våra poäng som tydligen var högt över deras förväntan. Vi kom 5:a tror jag.

Träningen efter fick alla i vårt lag vars en cholkadmedalj. Jag minns att jag var väldigt stolt över min, så jag sparade min i flera år. Efter kanske 5-6 år hittade jag den igen, och då blev det raka vägen till soptunnan med min allra första medalj!

Detta var min historia, a part of my past, som jag aldrig riktigt kommer lämna ifrån mig.

Till sist så vill jag önska lycka till till dem som fortsatte kämpa med gymnastiken, nu har dom varit uppe i Stockholm och tävlar RM (riksmästerskap) i somras, där slutade de på femte plats tror jag. Det säger ju inte lite!

Detta fotot togs ca 2 år innan jag slutade tror jag <3

10 saker ni inte vet

•jag fyller 14 om 24 dagar
•jag är 161 cm lång
•Calle var den 3e hästen jag proverd
•jag har haft Gustav sen 2004
• jag är extremt trött på morgnarna
•jag har 4 äldre halvsyskon
•jag älskar jordgubbar
•jag är en vinnarskalle (men ingen dålig förlorare)
•mina favoritämne i skolan är spanska fysik & matte
•om 120 dagar åker jag till Fenix Park!

Alla hjärtans dag

Har ni blivit överraskade idag?
Eller kanske överraskat någon?
Eller gjort som jag och bara haft kul med era vänner? Ja vad ni än gjort så hoppas jag er dag varit bra! Nu taggar jag 10 dagars ledighet, så skönt

en historia är på väg

jag vet att jag sa att ett inlägg om det så kallade ~my past~ skulle dyka upp här idag, men så kommer det inta att bli. för det är väll inte roligt att läsa ett inlägg som inte är klart. så jag tänker inte lägga nån tidspräss på mig om det, utan det kommer när det kommer, men jag lovar att det kommer snarast. jag håller faktiskt på  med ett långt inlägg till, ska vi kalla det deepshit? ;) men det dröjer ett tag till med det, har ingen tidsplan alls angående det.
 
annars då? sista lektionen idag blev håla, så jag åkte hem en timme tidigare. trots att jag var hemma tidigt så blev det inget gjort med hästarna förren efter maten. fy fy ;) jaja, calle reds iallafall, vilket gick bra.
idag red jag efter en plan; skrittade honom ett tag och värmde upp, sen red jag ett program, lätt C2 tror jag. började i skritt, sen travade jag några varv innan jag tog programmet i både skritt och trav. galoperade han lite i båda varven innan jag tog programmet i alla gångarter. sen jobbade jag honom lite som vanligt igen. red inte så värst länge idag då det var ganska sent. men men, ska ta och hoppa i duschen nu,hej så länge! <3

Jodå, jag lever!

Men jag hat inte riktigt haft tid att skriva här idag, det har varit plugg och stall hela dagen, fullt upp lixom! Men det har inte hänt så mycket idag, så med detta korta inlägg säger jag godnatt till världen!

I work on it!

Jag håller på att skriva ett långt inlägg ~~about my past~~ fast det är säkerligen inte om det ni tror att det kommer handla om. Det är om nånting som inte så många av er visste om mig, om en del av mig och mitt liv som jag aldrig mer får uppleva, men som alltid lever kvar i mig. Vi får gräva oss några år tillbaks för att hitta det. Det är något jag saknar, älskar, och aldrig riktigt velat släppa taget om! Och tänker inte göra heller.
Släpper inlägget imorgon eller på onsdag, får se. Sen har jag ett annat inlägg också på väg ut här på bloggen, fast mer om nutidens situation.

Jag hoppas ni kommer gilla dom, något jag kommer gilla iallafall är att sova vilket jag tänkte göra nu så vi hörs!,

This is me today!

Har på mig
Jeans från cubus
Linne från Gina Tricot
Kofta från Ullared.
Plain and Simple.

Tror vi har dagens bild här! Min plutt <3

Kungen av vår familj- Kung Gustav <3

Calle!

Red ur på Calle idag en liten skrittrunda. Mysigt mysigt. Sen tor jag in honom i manegen och jobbade honom där. Min fina <3 efter att allt var klart körde vi in till stan och köpte ett datafördral till min skoldata + en mus. (Datamus ^^)

Sen åkte vi hem och åt god mat, kollade Ponnyakuten och nu blir det plugg -.- vi hörs senare! Bjuder på 2 bilder på Calle från idag, lite konstig vinkel på ridbilder men what ever lixom ;) ha de'!

allt fixat, nu blir det melodifestival-mys

vi kan ja börja med dagen på flyinge så ni får höra om det!
det var en super bra dag för det första. vi åkte dit och mötte upp alla vid entrén innan vi gick in. vig ick upp och satte oss på läktaren lagom till allt drog igång. började med invigning, vad annars lixom ;) sen  såg vi en fälttävlanclinic. så vi såg massa sånna olika träningar, uppvisningar och clinicar. riktigt roligt! ångrar verkligen inte att vi åkte dit! frågadeen del av dem när vi var där vad dom tyckte och alla sa att föruto att det var kallt så var det jättekul! så det var uppskattat fån alla tror jag.
 
så åkte vi hem och då gick jag ut och borstade både calle och gustav, red calle och longerade gustav. ridningen idag tyckte jag gick väldigt bra! nej.. det tar jag tillbaks.. det KÄNDES bra ska jag nog säga. han löd mig och så, men mitt mål var inte att han skulle gå fint utan att han skulle ta mina signale direkt. tyckte att jag lyckades bra med det.sen tänkte jag även mycker på min blick, som var betydligt mycket bättre idag än vad den brukar va! tänkte även på mina skänklar, och hittade en pungt på honom där han verkligen gick fram. dock tyckte jag att jag satt med skänklarnan väldigt långt bak då. enligt ulla tror jag inte det hade varit för långt bak, men jag vet någon annan som skulle protistera vilt haha! (sorry christel, love you sis <3)
 
lite senare, klockan 20.00 för att va exakt så blev det mellodifestivalen med familjen. mys. nja... låtarna sög serriöst, jag skäms nästan över att vara svensk! och det var ju absolut helt fel låtar i finarl, båda 2..
 
jaja, nu släpper vi det och går vidare, livet rullar ju på ändå lixom. så lite sömn hade ju inte skadat nu....... ja, så får det bli, hej hej allihopa!
 
har ingen bild att ladda upp nu eftersom att jag bloggar från datorn som jag fick igår. men vi hörs i alla fall imorgon!

My darling <3

Tänk er att detta inlägget kom upp i morse....

För det blev något klydd så det publicerades inte. Men men, hör kommer det, fast det kom i morse ;)

Idag jag idag till flyinge. Nej, VI ska till flyinge. Nästan alla de äldre eleverna från Ryttarföreningen ska tid tillsammans på en ungdomsdag som DUS (Skåne Distrikts Ungdomssektion) anordnar. Så därför har jag inte så mycket tid att skriva här nu, så vi hörs senare!

Datorer

Idag fick vi våra skoldatorer, finaly. Efter mycket om och men och efter många möten lärare och rektorer emellan så beslutades det att även vi skulle få datorer! Så nu sitter jag här och premiärbloggar från den! Big moment lixom ;)

Annars har jag ridigt Calle, longerat Gustav, och båda blev fina pälsen! Annars har jag inte gjort så mycket tror jag...

Så godnatt alla söta lösare <3

Här ska va en rubrik

Min dag idag går ut på samma sak som igår... Plugg. Har 3 läxförhör och ett prov imorgon och hade ett läxförhör idag. Prov igen på onsdag..

Annars händer inte så mycket idag.
Imorgon får vi våra skol-datorer. Ska bli skönt.

På lördag åker jag och massa kompisar från stallet till Flyinge på en ungdomslag. Kul kul! Söndag är inget planerat tror jag.

Annars gör jag väll inte så mycket, Calle motioneras så gott som var dag, och när jag har mycket läxor/prov så tar pappa honom en sväng i ridhuset, antingen longerar eller tömkör! Tack tack!

Nu vet jag verkligen inte vad jag ska skriva om så vi hörs!

Plugga...

Det är min kväll: plugga plugga plugga plugga plugga, och sen då? Juste, plugga.

Iallafall, dagen har varit bra och det närmar sig nu helg! Fast innan det väntar 3 läxförhör och ett prov. Härliga tider! .....

Hästarna är lerigare än någonsin nu i tö-perioden. Det kommer snö, som sen smälter till vatten och då blir det lera överallt. Och sen börjar det om. Det hör vädret verkar aldrig försvinna! Jag som vill ha sommar :(

På tal om sommar så kommer min sommar att bli GRYM! Inleder den med att åka till Fenix Park på lördagen samma vecka som vi slutar, kan det bli bättre?! Vet ni va? Det landet faktiskt! För sen kommer jag va där i 8 dagar, vilket innebär att jag kommer fira midsommar där med alla Goa vänner och hästar! Ååh vad jag längtar! :( sitter här och drömmer mig bort... Nej, nu får jag ta mig i kragen igen och återgå till pluggandet! Ha det bra!

SHIIIIIT ni är GRYMMA!

Stunden i ALL ära när man går in på instagram och detta är vad man ser! Tror jag slutade andas för en stund ;) men seriöst, ni REGERAR!

Godnatt <3

Nu hoppar den här tjejen ner i sängen. SOVA.... ("Världens bredaste sängsortiment") hahahaha sorry men jag kom att tänka på det bara. För er son inte kopplade så var det sovas reklam.

Nu ska jag iallafall sova, så sen vi imorgon!

Känslan son uppstår...

Kollade kommentarerna idag, precis som varje dag. Men idag var lite extra. Man blir glad när man öppnar en sån här kommentar! Tack tack, nån Ridfilm ska vi nog kunna fixa, tror jag har några på datorn :)

we rule

Måndag

my day yesterday

...Tillbringades på Backahus. För första gången detta året red vi ute i paddocken, gud vad härligt det var! Att rida i manegen är en jättebra lösning på vintern eller vid dåligt väder mm, men att rida ute är ändå det bästa! Hästarna njöt av att få sträcka ut sina sina ben och halsen ordentligt!

Först red bara jag och Linnea nere i paddocken, så vi hade stora ytor att röra oss på och ingen trängsel alls. Jag red Grynet. I början var hon lite spänd men hon slappnade av efter ca 5 minuter när hon hade kollat på alla läskigheter och liknande.

Hon gick sååå fint! I vanliga fall bara rusar hon, men nu gick hon i lugn och fin trav och sökte sig neråt och lyssnade på mig och det kändes som att hon trivdes med mig på ryggen. Hon skummade iallafall efteråt :D

Sen sprang jag lite på de smås lektioner. Först med Hugo, sen med Clinton. Clinton var jättestressad och samma med flash, så jag och Linnea hoppade upp på ses en häst (jag på Clinton) och skrittade av dom så dom fick komma ner i varv ordentligt och slappna av. En liten tjej red på jackpot medan vi skrittade hästarna. Sen red vi in i manegen och skulle visa henne lite gymnastik. "Damsadel, kaptensvänning, benspark fram och bak, jorden runt, upp på knä, sit-up's" ja lite sånt som man gör gör för att förbättra balansen och känna sig tryggare på hästen.

Senare när stallet och allt var klart hade vi möte i ungdomssektionen. Kan inte berätta vad vi planerar där, men vi har många roliga evenemang på ge!

Sen åkte alla hem och då blev det stallet och sen melodifestivalen! Låtarna var väll inte det bästa direkt, men trevligt att sitta och ha fredag med familjen ändå!

Förresten, har ni träffat Hanna? Hahaha <3

Haha denna är så skön!

Godnatt

nu ska jag faktiskt vara duktig...

...så från och med idag, den första februari 2013 till den första februari 2014 ska jag inte äta godis. hade någon frågat mig för ett halvår sen så hade jag sagt no way att jag kommer klara det! men nu har jag faktiskt inte varit särsklit sugen på godis på ett tag, så nu ska jag beordra mig själv att inte äta godis på ett år. någon som vill hänga på? ;)
 
jaja, vi hörs senare, bye så länge :)

riders goes on

Todays me

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0