#Fenix Park ~dag 6~

Inatt väcktes vi runt midnatt och skickades ut ur stugorna allihop. En ledare sa inte mycket mer än "följ mig" och helt plötsligt försvann hon, ingen har nån aning om vart hon tog vägen men vi hade inte mkt annat val än att fortsätta gå. Vi gick i en stor klunga genom skogen, klockan var över midnatt och det var så mörkt det bara kunde bli. Plötsligt hör vi springande försteg och skrik inifrån skogen, och ett tu tre så får vi massa vatten över oss. Vi springer iväg, jagade av skrikande folk som kastade vatten på oss. Efter ett tag lugnade vi ner oss och fortsatte gå. Typ såhär gick det till, hela tiden. Folk satt gömda i skogen och väntade på att vi skulle komma för att dom skulle skrämma oss. Hur dom nu visste vilken runda vi gick, för det var ju fritt fram att gå vart som helst egentligen.

Allting va asskumt efter det. Ledarna hoppade ut och in genom fönsterna till deras stuga med grejor och dom gick runt bland våra stugor till långt in på natten. Vi hörde försteg, smällande dörrar och massa annat och ingen trodde att det var över, utan att spökrundan bara hade börjat med tanke på vad dom höll på med. Asrädda var vi allihop, och vi triggade upp varandra så jäkla mycket så det slutade med att folk satt och grät, men kunde inte hjälpas för alla var så sjukt rädda att ledarna skulle dyka upp i fönsterna eller nåt sånt och skräms livet ur oss. Men runt 02 tiden så bestämde vi oss för att gå och lägga oss ändå, alla i vår stuga i samma rum blev det. Tess och jag i samma säng, Maja och Tova i samma säng, Sara sov ensam (hon somnade ganska tidigt) och sen var där en säng över. Så sov vi hela natten. Men inget mer hände, så vi har ingen aning om vad ledarna gjorde ute vid halv 2 på natten.

Sen var det sovmorgon idag med tanke på nattens lopp. Så vi väcktes vid kvart i 9 typ och sen frukost och allt. Hämtade hästarna i stora hagen och tog ut dem direkt i lunchhagen. Eftersom att vi hade sovmorgon och så så var det ingen ridning på förmiddagen.

Istället tog vi det lugnt uppe på loftet, eller ja, lugnt o lugnt... *host*. Karioke'kväll' o fy fan vad roligt det var!

Efter det åt vi
lunch (pannkakor, grädde och sylt) och sen satte vi igång med eftermiddagspasset. Vid den här tiden på dagen så var det som varmast och jag tror inte det fanns en ändå människa på lägret som inte hade ont i huvudet här, trots att vi drack o drack o drack... Vi hoppade iallafall upp på våra hästar när vi gjort dem klara och körde ett genrep inför uppvisningen på lördag. Jag e med i dressyrlaget (lycklig!). Ska bli sjukt kul, men längtar ändå inte dit såklart, för då åker vi hem :(

Vi ska rida en parad och lite sånt också, både i början och slutet, trodde seriöst jag skulle svimma när jag red ner från ridbanan efter sista paraden. Det var så sjukt varmt och vi hade suttit till häst i 2 timmar i 26 grader, kvavt och vindstilla...

Vi tog ner hästarna till natthagen igen och sen fick vi skjuts av Martina och traktorn (med släp ofc) tillbaks. Duschen lite snabbt, så otroligt skönt att skölja sig i kallt vatten! Mat (pannbiff och potatis/ris). Efter det stack alla ner och badade i sjön, fick skjuts hela vägen dit med traktorn också. + en omväg runt hela fenixpark med traktorn, sjukt kul!

Bilderna kommer i ett separat inlägg imorgon, dom vill inte nu.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0