#Fenix Park ~dag 1~

Kom till Fenix vid ca kvart i tio i morse, checkade in och installerade oss i stugorna, kollade på uppvisningen från förra lägret och lärde känna varandra lite. Vi blev indelade ridgrupper med respektive ledare/tränare och yada yada. Åt lunch (spagetti och köttbullar) och sen fick vi äntligen (ÄNTLIGEN!!) våra hästar, och jag fick i år igen Mary, bästa saknade efterlängtade Mary! <3

Red ett "lärakännahästen-pass" vilket gick ganska bra. Fick kläm på henne ordentligt mot slutet av passet! *nöjd*

Svettig jag och svettig häst gick sen ner i stallarna tillsammans med alla andra, borstade av henne och fixade utrustningen, red sen ner alla höstar barbacka till stora hagen.

Åt kvällsmat (nån baguette-sak) och sen gick vi ner till hagarna. Fölen är så sjukt söta och sällskapliga, man smälter seriöst!! Gick så klart ner till stora hagen också och mös med våra hästar.

Kvällsaktiviteten hölls nån timme senare, kanelbullar och saft blev det som pricken över i'et.

Sen trängde vi in oss alla (ca) 30 pers i en av de 8 stugorna (stugorna är anpassade för Max 8 pers egentligen) och berättade spökhistorier i spöregn och åska. Supermysigt och jättekul!

Spelat lite kort och lite sånt med de andra från vår stuga nu, men nu är klockan halv 11 och vi skulle sovit för en halv timme sen (ops, badass ;) ) så vi ska nog hå och lägga oss nu.

Här kommer lite bilder, dock inga på ridningen eller så, men men!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LINDA LÖFVANDER

här kan du följa mitt innehållsrika vardagsliv tillsammans med mina fyrbenta vänner!

RSS 2.0